Home Greek News Ο “κρίσιμος πράκτορας της ΜΙΤ” στην Ελλάδα και οι σχέσεις του με τον διαβόητο δολοφόνο της ΜΙΤ….

Ο “κρίσιμος πράκτορας της ΜΙΤ” στην Ελλάδα και οι σχέσεις του με τον διαβόητο δολοφόνο της ΜΙΤ….

by _
0 comment 154 views

Ο “κρίσιμος πράκτορας της ΜΙΤ” στην Ελλάδα και οι σχέσεις του με τον διαβόητο δολοφόνο της ΜΙΤ….


ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΤΣΑΤΛΙ ΚΑΙ ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ  (1)

……….

………

Ο Τσατλί ήταν επικεφαλής μιας συμμορίας δολοφόνων του Βαθέως Κράτους, στην ουρά της οποίας υπήρχε και ένα γνωστό μας όνομα, ο Σαδίκ Αχμέτ. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Ο Σαδίκ αρχικά μπορεί να μην ήξερε πίσω από ποιον βρισκόταν, αργότερα το κατάλαβε, αλλά και για τον Τσατλί ήταν πολύ σημαντικό να προσθέσει στη συμμορία του, έναν βουλευτή μιας χώρας-μέλους της Ε.Ε. διότι θα διασφάλιζε μία σειρά από διευκόλυνσεις στις δραστηριότητες του στις χώρες της Ευρώπης.

Ο Σαδίκ φυσικά δεν βρέθηκε τυχαία στην ουρά του Τσατλί, αλλά τον οδήγησαν εκεί. Ποιοι ; Μα φυσικά το βαθύ κράτος και η ΜΙΤ.

Γίνεται αντιληπτό πως στις συχνές επισκέψεις που έκανε ο Σαδίκ στην Γερμανία και στην Κωνσταντινούπολη, συναντιόνταν με τον Τσατλί. Ίσως ποτέ δεν θα μάθουμε το τι συζητούσαν και τι αποφάσισαν σε εκείνες τις συναντήσεις.

Ο Τσατλί με κάποιο τρόπο χρησιμοποιούσε τον Σαδίκ. Αλλά και ο Σαδίκ από αυτή τη σχέση έπαιρνε αυτό που ήθελε. Ο Αμπντουλάχ Τσατλί στην Τουρκία, με την πλαστή ταυτότητα που του είχε  διασφαλίσει το βαθύ κράτος και με την εικόνα ενός “ανώτατου αξιωματούχου της ΜΙΤ”, έκανε ότι ήθελε, χωρίς να λογοδοτεί πουθενά. Το ίδιο ήταν μέσα στη μειονότητα και ο Σαδίκ, μάλιστα καθώς ήταν και ο μοναδικός, ήταν σε πολύ ανώτερη θέση. Κοιτάξτε μερικές μόνο  από τις δηλώσεις του, που μπορέσαμε να εντοπίσουμε στην προεκλογική καμπάνια που έκανε πριν από τις εκλογές της 18/6/1989 : “Στην άλλη μεριά θα βάλω να σπάσουν τα πόδια των αριστερών (ποιος είσαι εσύ και ποιον θα βάλεις να τα σπάσει;). Όποιος δεν με ψηφίσει στα σύνορα τον περιμένει αυτοκίνητο της ΜΙΤ !(Μα είσαι τόσο υψηλόβαθμος στην ΜΙΤ εσύ; )  Εσένα (και όποιον θέλω) τον ανακηρύσσω προδότη (αυτό το είπε απευθυνόμενος στην Χούλια Εμιν στο Σύλλογο Eπιστημόνων) Και πόσα ακόμη!

Όπως διακρίνεται ο Σαδίκ κατά την εκλογική του καμπάνια έμμεσα αλλά ανοιχτά ο ίδιος είχε αποκαλύψει τις σχέσεις του με τη ΜΙΤ. Με αυτό τον τρόπο σκόπευε να δείξει στο μειονοτικό ψηφοφόρο πως ο ίδιος ήταν ισχυρός ως σχετιζόμενος με τον πλέον αξιόπιστο φορέα την ΜΙΤ (!) ή και να φοβίσει τον ψηφοφόρο και να μαζέψει έτσι ψήφους. Αργότερα ο πρώτος ο οποίος αποκάλυψε αυτή τη σχέση ήταν ο βουλευτής Σμύρνης του κόμματος SHP Αττίλα Μουτμαν(;). Οταν στην Κομοτηνή θα δικαζόταν σε εκείνη την αστεία δίκη ο Ιμπραήμ Σερίφ και ο Σαδίκ Αχμέτ, στην επιτροπή που συστάθηκε στην τουρκική Βουλή ως αλληλεγγύη, αρχικά εντάχθηκε και  εκείνος ο βουλευτής Σμύρνης. Αλλά μπροστά στην κοινή γνώμη αρνήθηκε να ενταχθεί στην επιτροπή και να πάει στην Κομοτηνή ως ένδειξη αλληλεγγύης και δηλωσε : ” Αισθάνομαι πως σίγουρα ο Σαδίκ Αχμέτ είναι πράκτορας της μυστικής υπηρεσίας-ΜΙΤ. Εγώ δεν πάω να δείξω αλληλεγγύη σε έναν ΜΙΤατζη”. (Γίνεται αντιληπτό πως ο βουλευτής αυτός είχε υποστεί βασανιστήρια στην ΜΙΤ).

Αργότερα και άλλοι έγραψαν πως ο Σαδίκ ήταν πράκτορας της ΜΙΤ Μεταξύ αυτών και ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του κόμματος ΑΚΡ Σαμιλ Ταγιαρ. Στο βιβλίο του που είχε τίτλο “Παγίδα-Τα θύματα του Βαθέως Κράτους” χαρακτηρίζει τον Σαδίκ, ως έναν “Κρίσιμο πράκτορα της ΜΙΤ”. Πώς γινόταν κάποιος “κρίσιμος” πράκτορας; Και μόνο ότι ένας πράκτορας της υπηρεσίας πληροφοριών-ΜΙΤ της μητέρας πατρίδας, πέτυχε να μπει στην ελληνική βουλή και μόνο αυτό το γεγονός καθιστούσε τον Σαδίκ “κρίσιμο”, δεν χρειάζεται να αναζητήσουμε καποιο άλλο επίθετο. Και έχει δίκιο η ΜΙΤ να υπερηφανεύεται για αυτήν της την επιτυχία. Ούτε η CIA ούτε η  KGB πέτυχαν κάτι παρόμοιο. Αλλά καθώς αυτή η μεγάλη επιτυχία διασφαλίστηκε με τις ψήφους της μειονότητας, στην πραγματικότητα αυτός που πρέπει να είναι περήφανος είναι η μειονότητα (!), Ενώ η ΜΙΤ είναι που μας χρωστάει ευγνωμοσύνη (!). Αυτά ήταν από τη δική μας σκοπιά, αλλά για βάλτε τον εαυτό σας στη θέση της Ελλάδας. Τι θα κάνατε τότε; Τι περιμένατε από την Ελλάδα να κάνει;

Αν προσέξετε, οι ισχυρισμοι και οι μαρτυρίες πως ο Σαδίκ Αχμέτ ήταν πράκτορας της ΜΙΤ, δεν διαψεύστηκαν ούτε από την ίδια την ΜΙΤ, ούτε από την οικογένειά του Σαδίκ Αχμέτ. Σιωπή !

Αν το διαψεύσουν τότε το εξής μήνυμα θα υποστεί ζημιά ” Έεε νέοι της μειονότητας Αν και εσείς θέλετε να πετύχετε σαν τον Σαδίκ Αχμέτ και να φτάσετε στην τάξη του ηρωισμού, τότε όπως και εκείνος χρειάζεται να γίνετε πράκτορες της ΜΙΤ”.

Μετά πώς να μην κοιτάω με αμφιβολία εγώ αυτούς που είναι πετυχημένοι στη μειονότητα ;

Με αυτό τον τρόπο δήλωσα και παρηγόρησα και τον εαυτό μου γιατί δεν μπόρεσα να γίνω πετυχημένος !

Ιμπραμ Ονσουνογλου

https://www.tiken.net/abdullah-catli-sadik-ahmet?fbclid=IwAR3VCBTPf1ZRyjy6RcYqVQHvKxIRMErCfaBi6lt6Wil-MMkzA_0jzVqgyeg#.Xj2oUMxfSMQ.facebook

7/2/2020

https://tourkikanea.gr/thraki/sadikahmet/?fbclid=IwAR1HQXkftjcFIJTFceoR-ldY1aoCas1XFnc5ATt6p7gEkTmXgAhcnaRSRso

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr