Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα εξέγερση παράνομων μεταναστών στην Λέσβο: Εκκενώθηκε η εθνική οδός Μυτιλήνης-Θέρμης

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα εξέγερση παράνομων μεταναστών στην Λέσβο: Εκκενώθηκε η εθνική οδός Μυτιλήνης-Θέρμης

by _
0 comment 101 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα εξέγερση παράνομων μεταναστών στην Λέσβο: Εκκενώθηκε η εθνική οδός Μυτιλήνης-Θέρμης


Νέα εξέγερση αλλοδαπών βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στην περιοχή του Πεδίου Βολής του Στρατού στον Καρά Τεπέ, το οποίο Πεδίο Βολής έχει πλέον αχρηστευθεί για τον ΕΣ.

Εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί έσπασαν το αστυνομικό φράγμα και κατευθύνονται προς την πόλη της Μυτιλήνης.

Την ίδια στιγμή, έχει εκκενωθεί η εθνική οδός Μυτιλήνης-Θέρμης, ενώ από την ευρύτερη περιοχή του Καρά Τεπέ έχουν αποχωρήσει οι δημοσιογράφοι Έλληνες και ξένοι καθώς απειλείται η ασφάλειά τους

Υπενθυμίζεται ότι είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι η καταγραφή των αλλοδαπών, ώστε να εισέλθουν στο νέο, πρόχειρο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας, που στήνεται στο Πεδίο Βολής του Καρά Τεπέ.

Η διαδικασία συνεχίζεται, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στη δομή έχουν ήδη μπει κι εγκατασταθεί στις σκηνές γύρω στα 300 άτομα, που έχουν υποβληθεί και σε τεστ για Covid-19, από το σύνολο των 13.000 που βρίσκονται αυτή την στιγμή να κινούνται χωρίς κανέναν έλεγχο στο νησί που βρίσκεται το πλέον στρατηγικό σημείο του Αιγαίου, στην έξοδο των Στενών των Δαρδανελίων.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, πριν λίγο, η κυβέρνηση θέλει να κατασκευάσει νέο οικισμό στο Καρά Τεπέ, αλλά αντιδρούν οι πολίτες, ενώ οι αλλοδαποί που έκαψαν τον οικισμό απειλούν «θεούς και δαίμονες», αν δεν τους επιτραπεί να προωθηθούν στην ενδοχώρα.

Σε αυξημένο συναγερμό έχουν τεθεί όχι μόνο οι αστυνομικές, αλλά και οι στρατιωτικές δυνάμεις στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/914532_se-exelixi-nea-poreia-diamartyrias-allodapon-ston-kara-tepe

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr