Home Κορωνοϊος Σοκ & Φρίκη: Μαντέψτε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαίνει COVID-19: Certificate of Vaccine ID Artificial Intelligence!!!

Σοκ & Φρίκη: Μαντέψτε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαίνει COVID-19: Certificate of Vaccine ID Artificial Intelligence!!!

by _
0 comment 179 views

Σοκ & Φρίκη: Μαντέψτε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαίνει COVID-19: Certificate of Vaccine ID Artificial Intelligence!!!


Απ ‘ο,τι φαίνεται και σύμφωνα με πολλούς ιατρούς, ερευνητές και όχι μόνο εκεί έξω, ο πραγματικός ορισμός του COVID-19 δεν είναι “Coronavirus Disease 2019“, αλλά…Certificate of Vaccine ID Artificial Intelligence. Δηλαδή, Ταυτότητα Πιστοποιητικού Εμβολίου Τεχνητής Νοημοσύνης!!! Και το Τεχνητής Νοημοσύνης βγαίνει από το 19, διότι σύμφωνα με την αριθμολογία, το 1 και το 9 παράγουν τα αγγλικά γράμματα A και I. Το δε AI τυχάνει και η συντόμευσις του αγγλικού όρου Artifical Intelligence, δηλαδή,Τεχνητή Νοημοσύνη!!!

Όπερ σημαίνει ότι η συγκεκριμένη συγκεκαλυμμένη –από το ευρές κοινόν- αποκάλυψις συνδέεται με το ύπουλο σχέδιο του ΠΟΥ, Μπίλ Γκέιτς και όλους αυτούς τους παλιο-ελιτιστές (που είναι πίσω από τον ψευδοκορωνοϊό) για τον…ΟΛΕΘΡΙΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΈΝΑ ΦΗΦΙΑΚΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΝ!!! ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΔΗΛΑΣΗ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ (Elon Musk) ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΓΚΕΙΤΣ. ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΠΑΣΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ…ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΑΝΘΡΩΠΟΝ!!!

Στο παρακάτω βίντεο, ακούμε τον Ιταλό Δρ. Roberto Petrella να μας αποκαλύπτει όλα αυτα. Δείτε επίσης και το δεύτερο βἴντεο μετά από αυτό…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr