Home Greek News Ομολογία χωρίς ντροπή από Ντόρα: Τεστ στους τουρίστες δεν γίνανε γιατί κόστιζαν, μας έβαλαν στοπ οι εταίροι και οι αεροπορικές εταιρείες!

Ομολογία χωρίς ντροπή από Ντόρα: Τεστ στους τουρίστες δεν γίνανε γιατί κόστιζαν, μας έβαλαν στοπ οι εταίροι και οι αεροπορικές εταιρείες!

by _
0 comment 149 views

Ομολογία χωρίς ντροπή από Ντόρα: Τεστ στους τουρίστες δεν γίνανε γιατί κόστιζαν, μας έβαλαν στοπ οι εταίροι και οι αεροπορικές εταιρείες!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Να άλλη μια απόδειξη του γεγονότος πως ο κορωνοϊός αποτελεί μια τεράστια…ΑΠΑΤΗ, διότι ΕΑΝ αποτελούσε πραγματικά απειλή για τον κόσμο, τότε ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΟΝΤΟ ΑΥΤΑ που παραδέχτηκε εδώ η Ντόρα, κτλ!!!


Χρειάστηκαν μόλις 24 ώρες από τους νέους μεγαλόστομους ισχυρισμούς του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή, στην συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για τον κορονοϊό, ότι δήθεν ακολουθήσαμε στο άνοιγμα των συνόρων ένα πρωτοποριακό δικό μας μοντέλο επιλεγμένων ελέγχων που βασίζεται σε αλγόριθμο και το οποίο δήθεν εξαγάγουμε ( σσ: και όχι εξάγαμε…) και στο εξωτερικό ( χωρίς ποτε να μάθουμε ποιοι το αγόρασαν …). Και ήρθε λοιπόν η Ντόρα Μπακογιάννη προσπαθώντας μάλλον να το μπαλώσει, να ρίξει την ευθύνη στους εταίρους μας αλλά ταυτόχρονα να αδειάσει μεγαλοπρεπώς τον αδελφό της που προφανώς υποχώρησε στα αιτήματα των «Ευρωπαίων» εις βάρος της δημόσιας υγείας.

Γράφει η Ντόρα Μπακογιάννη στο Twitter:

«Δεν υπήρχε ιδανικός τρόπος να ανοίξουμε τον τουρισμό εν μέσω πανδημίας. Κάναμε προσπάθειες και συζητήσεις για να γίνουν τεστ σε όποιον θα ταξίδευε. Το αρνήθηκαν οι εταίροι μας και οι αεροπορικές λόγω της έλλειψης τεστ και λόγω κόστους.»

Έγραφε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter:

«Το άνοιγμα του τουρισμού έγινε μεθοδικά. Ήμασταν έτοιμοι με έναν μηχανισμό ελέγχου και ιχνηλάτησης. Δημιουργήσαμε ένα πρωτοποριακό σύστημα, που έχουμε εξάγει ως τεχνογνωσία σε άλλες χώρες, και καθορίζει, με έναν έξυπνο αλγόριθμο, πόσα είναι τα αναγκαία τεστ ανά πύλη εισόδου.»

Ή το ένα ισχύει ή το άλλο. Και τα δύο δεν γίνεται!

Αλλά επειδή πέραν της ωραιοποίησης της κυβέρνησης, υπάρχει και το ρεπορτάζ, η αλήθεια μάλλον κλίνει προς την Ντόρα Μπακογιάννη η οποία απλά παραδέχθηκε πιέσεις προς την κυβέρνηση και υποχωρήσεις με πολύ άσχημα αποτελέσματα για τη δημόσια υγεία…


https://www.opoligrafos.gr/politics/omologia-choris-ntropi-apo-ntora/?fbclid=IwAR09npU8bJpoDARAiE6vZ7hNdjqV6xFvesPz3fBfl-dCfBWUuvc6aX_PQ3I

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr