Home Greek News ΤΕΡΑΣΤΙΑ η συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης μάσκας και όχι μόνο!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ η συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης μάσκας και όχι μόνο!

by _
0 comment 220 views

ΤΕΡΑΣΤΙΑ η συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης μάσκας και όχι μόνο!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΔΕΙΤΕ τα ακόλουθα βίντεο της κας Ιωάννας Κουσκούσης που μόλις ανέβασε στον τοίχο της στο Facebook. Η προσέλευσις Ελλήνων πολιτών στην σημερινή συγκέντρωση/πορεία κάτα της χρήσεως μάσκας –ιδιαίτερα για τα παιδιά μας!- και όλων των περιοριστικών μέτρων της ΨΕΥΤΟπανδημίας του ΨΕΥΔΟκορωνοϊού, που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη, ήταν και τεράστια και δυνατή και…ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΠΙΣΗΣ τα τρία τελευταία κλιπ, όπου οι Έλληνες αστυνομικοί παρακολουθούσαν και…ΦΟΡΒΕΡΙΖΑΝ τους Έλληνες διαδηλωτές κατόπιν εντολής του μεγάλου ΠΡΟΔΟΤΗ Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και της ΑΝΘελληνικής κυβερνήσεως Μητσοτάκη εν γένει. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΧΑΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ!!!


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr