Home ΚΟΣΜΟΣ Με αυτές τις εικόνες σκληρής χούντας εκφοβίζουν έναν ολόκληρο πλανήτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αυτές τις εικόνες σκληρής χούντας εκφοβίζουν έναν ολόκληρο πλανήτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 210 views

Με αυτές τις εικόνες σκληρής χούντας εκφοβίζουν έναν ολόκληρο πλανήτη! (ΒΙΝΤΕΟ)


Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα!
Διαδηλωτές κατά του lockdown που έχει επιβληθεί στη Μελβούρνη λόγω της…έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού αψήφησαν την απαγόρευση συναθροίσεων, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε 15 συλλήψεις.
Περίπου 200 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα της πολιτείας Βικτόρια φωνάζοντας συνθήματα, όπως «ελευθερία» και «τα ανθρώπινα δικαιώματα μετρούν».

Σε πολλά βίντεο και φωτογραφίες βλέπουμε συλλήψεις διαδηλωτών αλλά και επιθέσεις σε αστυνομικούς ενώ κάποιοι από αυτούς εκτός από χειροπέδες βάζουν στους διαδηλωτές και μάσκες.

«Δεν είναι ασφαλές, δεν είναι έξυπνο και δεν είναι νόμιμο. Στην πραγματικότητα είναι απολύτως εγωιστικό οι άνθρωποι να είναι εκεί έξω και να διαδηλώνουν», τόνισε ο πρωθυπουργός της πολιτείας Ντάνιελ Άντριους.

Ο Άντριους πρόκειται να παρουσιάσει αύριο Κυριακή τα σχέδιά του για την άρση των αυστηρών περιορισμών που έχουν επιβληθεί στη Μελβούρνη εδώ και έξι εβδομάδες, οι οποίοι έχουν επιφέρει μεγάλο πλήγμα στην οικονομία της πολιτείας.

Ο «ξεσηκωμός» και η αποδοκιμασία από χρήστες του διαδικτύου μπροστά σε αυτές τις σκληρές εικόνες εξαπλώνονται και πολλοί μιλούν ανοικτά για πρακτικές ανελευθερίας και χούντας με αφορμή τον κορωνοϊό.

Η Αυστραλία γίνεται το παγκόσμιο παράδειγμα προς…αποφυγή, σε ένα μήνυμα που εκπέμπει προς όλους τους…«δυνητικά επικίνδυνους» που σκέφτονται να αντιδράσουν:

https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/me-aytes-tis-eikones-skliris-choyntas-e/?fbclid=IwAR22CI6mCe0gB9jbMWml53WUiwmYOol_2TU7PlcO3NOBZ4Y18Wg0Rh8MKyE

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr