Home Greek News Ο Άδωνις απογοήτευσε τον… Μπούκουρα – Αρνητικός στο τεστ κορωνοϊού

Ο Άδωνις απογοήτευσε τον… Μπούκουρα – Αρνητικός στο τεστ κορωνοϊού

by _
0 comment 115 views

Ο Άδωνις απογοήτευσε τον… Μπούκουρα – Αρνητικός στο τεστ κορωνοϊού

05/09/2020, 17:49


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχε τεθεί σε καραντίνα έπειτα από συνάντηση με επιβεβαιωμένο κρούσμα

Αρνητικός στο τεστ για τον κορωνοϊόείναι και ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter.

«Η τήρηση των μέτρων Ασφαλείας, οι μάσκες, τα αντισηπτικά, η αποφυγή της χειραψίας κλπ προστατεύει από τον ιό. Είναι τα πρωτόκολλα που πρέπει όλοι μας να τηρούμε. Ήρθε το αποτέλεσμα του τεστ και είμαι αρνητικός στον COVID. Όλα καλά», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Η ανάρτησή του

Τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και οι Νίκος Παπαθανάσης και Γιάννης Πλακιωτάκης είχαν τεθεί σε καραντίνα, έπειτα από συναναστροφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Σε απομόνωση στο σπίτι τους βρίσκονταν από την Πέμπτη ο υπουργος Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης καθώς, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, είχαν συνάντηση με επενδυτή που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Οι δύο υπουργοί ενημερώθηκαν για την εξέλιξη αυτή λίγο πριν να αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις συναντήσεις του.

Αρνητικός στο τεστ για τον κορωνοϊό ο Νίκος Παπαθανάσης

Αρνητικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης,  έπειτα από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, όπως ο ίδιος ενημέρωσε μέσω ανάρτησής του στο facebook.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr