Home Greek News Πάρος: Γλέντι αλά ελληνικά για τη Σάλμα Χάγιεκ – Χόρεψε και έσπασε πιάτα (βίντεο)

Πάρος: Γλέντι αλά ελληνικά για τη Σάλμα Χάγιεκ – Χόρεψε και έσπασε πιάτα (βίντεο)

by _
0 comment 128 views

Πάρος: Γλέντι αλά ελληνικά για τη Σάλμα Χάγιεκ – Χόρεψε και έσπασε πιάτα (βίντεο)


Όπως η ίδια αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram, όλα είχαν ξεκινήσει με ένα… χαλαρό δείπνο, αλλά, έξι ώρες μετά, βρέθηκε να σπάει πιάτα…

Διακοπές στην Πάρο κάνει η «εκρηκτική» Σάλμα Χάγιεκ, η οποία δεν άργησε να γνωρίσει και ν’ «αγκαλιάσει» τα ελληνικά ήθη και έθιμα, όπως για παράδειγμα τον… πατροπαράδοτο τρόπο διασκέδασης του λαού μας και τη.. συνήθεια μας να σπάμε πιάτα!

Η Μεξικανή ηθοποιός απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι, έστω και σε… ειδικές συνθήκες, λόγω κορωνοϊού. Στην τελευταία, πιο πρόσφατη ανάρττησή της στο Instagram, εμφανίζεται σε βίντεο να χορεύει σε ελληνικούς ρυθμούς και, σε ένα δεύτερο βίντεο, να σπάει πιάτα την ώρα του γλεντιού.

Μάλιστα, στο σχόλιό της, που συνοδεύει τις δημοσιεύσεις της, αναφέρει ότι η βραδιά ξεκίνησε χαλαρά, με την ίδια να περιμένει το δείπνο της, αλλά… έξι ώρες μετά, κατέληξε να σπάει πιάτα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr