Home Greek News Μεσαρά: Εκτός κινδύνου οι Έλληνες τραυματίες – 24 οι συλληφθέντες – Καδρόνια με καρφιά στους δρόμους από τη συμπλοκή…

Μεσαρά: Εκτός κινδύνου οι Έλληνες τραυματίες – 24 οι συλληφθέντες – Καδρόνια με καρφιά στους δρόμους από τη συμπλοκή…

by _
0 comment 128 views

Μεσαρά: Εκτός κινδύνου οι Έλληνες τραυματίες – 24 οι συλληφθέντες – Καδρόνια με καρφιά στους δρόμους από τη συμπλοκή…


Και ενώ αυτή την ώρα υπάρχει απόλυτη τάξη στο Τυμπάκι με τους Πακιστανούς να μην κυκλοφορούν, όπως κάθε πρωί στους κεντρικούς δρόμους, το “e-mesara.gr” δημοσιεύει τα νέα στοιχεία που συγκέντρωσε:

* Ο πιο σοβαρά τραυματισμένος είναι ντόπιος 53 χρόνων είναι εκτός κινδύνου. Η αξονική που  έγινε τη νύχτα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ήταν σχετικά καλή. Φέρει χτυπήματα από καδρόνια σε όλο του το σώμα, ενώ έχει χτυπηθεί και στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο. Σε λίγο θα χειρουργηθεί για τα κατάγματα που φέρει. Ο έτερος τραυματίας, ένας 47χρονος άνδρας, Έλληνας και αυτός,  νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι και αυτός εκτός κινδύνου.

* Έχουν συλληφθεί 24 άνδρες για τα επεισόδια. Οι 22 είναι αλλοδαποί και 2 είναι Έλληνες. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

* Αίσθηση κάνουν τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι Πακιστανοί στη χθεσινοβραδινή σύρραξη. Είναι καδρόνια με πρόκες, από παλέτες, που βάζουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή. Υπάρχουν σκόρπια στους δρόμους του αναδασμού Τυμπακίου, κοντά στο μέρος της συμπλοκής, όπως και παπούτσια και σαγιονάρες.

* Πάνω από 50 Αστυνομικοί έλαβαν μέρος χθες βράδυ στην αποκλιμάκωση των επεισοδίων και κατάφεραν να αποφευχθούν τα χειρότερα.

* Η τοπική κοινωνία είναι πολύ ανήσυχη  και προβληματισμένη με όλα που γίνονται και ζητά μέτρα από την πολιτεία. Μέτρα πριν απασφαλίσει η βόμβα γιατί τότε η κατάσταση δεν θα συμμαζεύεται πλέον…

     

https://e-mesara.gr/mesara-ektos-kindynoy-oi-ellines-traymaties-24-oi-syllifthentes-kadronia-me-karfia-stoys-dromoys-apo-ti-symploki/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr