Home Greek News ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΕΝΔΙΑ; – Γιατί σιωπούν Καραμανλής – Σαμαράς…

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΕΝΔΙΑ; – Γιατί σιωπούν Καραμανλής – Σαμαράς…

by _
0 comment 152 views

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΕΝΔΙΑ; – Γιατί σιωπούν Καραμανλής – Σαμαράς…


Του Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected], www.egerssi.gr

Πριν 2-3 μήνες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξαγγείλει ότι θα προβεί σε ευρύ ανασχηματισμό της κυβερνήσεώς του, απογοητευμένος προφανώς από το ισχνό ή αδέξιο υπουργικό έργο αρκετών υπουργών του, αλλά και κάποιων που επιτέλεσαν μεν, σπουδαίο υπουργικό έργο, αλλά ενοχλούσαν δε, βαθύτατα την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, αφού ήταν και εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα σκληροί μπροστά στην επιθετικότητα, την παραβατικότητα και την θρασύτητα της τουρκικής πλευράς! Αλλά με το σήμερα, με το αύριο, αυτή η πρωθυπουργική σκέψη – απόφαση μετατράπηκε σε έναν άνευ ουσίας μικρό και άνευρο ανασχηματισμό (για να σωθούν τα προσχήματα), και εγκαταλείποντας τον ευρύ ανασχηματισμό που θα συμπεριελάμβανε και μεταθέσεις εκπλήξεις Υπουργών! Που σύμφωνα με την πληροφόρηση πολύ καλά ενημερωμένης πηγής μου, συντελέστηκε μετά από “ομηρικές” εσωκομματικές “μάχες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr