Home ENGLISH ARTICLES NBA: Τέλος στο «μποϊκοτάζ» – Οι παίκτες αποφάσισαν την επανέναρξη των πλέι οφ

NBA: Τέλος στο «μποϊκοτάζ» – Οι παίκτες αποφάσισαν την επανέναρξη των πλέι οφ

by _
0 comment 119 views

NBA: Τέλος στο «μποϊκοτάζ» – Οι παίκτες αποφάσισαν την επανέναρξη των πλέι οφ


Διαβάστε επίσης! >>  «ΣΟΚ»: Με τους τρομοκράτες του “Black Lives Matter” κι ο Αντετοκούνμπο που κατηγορεί τώρα την Ελλάδα για «ρατσισμό» ενώ πριν δεν το έλεγε αυτό!!!


Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, οι αθλητές αποφάσισαν τελικά να ξαναμπούν στο γήπεδο και οι αγώνες του  NBA θα συνεχιστούν κανονικά

Παρόλο που και οι σημερινοί αγώνες των play offs του NBA αναβλήθηκαν, σε συνέχεια των συνταρακτικών χθεσινών εξελίξεων, όπως όλα δείχνουν η αποχή των παικτών οδεύει προς το τέλος και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά.

Αν και υπήρχαν φωνές μεταξύ των παικτών που ζητούσαν την οριστική διακοπή, τελικά αποφασίστηκε η αποχή να σταματήσει και ο στόχος είναι πλέον να ξεκινήσουν ξανά οι αγώνες από αύριο Παρασκευή.

Στην πρώτη σύσκεψη των παικτών που έγινε εντός της φούσκας στο Ορλάντο, οι παίκτες των δύο ομάδων τους Λος Άντζελες (Λέικερς, Κλίπερς) ήταν αυτοί που ζήτησαν την οριστική διακοπή της σεζόν, αλλά οι υπόλοιποι ήταν επιφυλακτικοί.

Κι εν τέλει, παρά το τεράστιο κύμα συμπαράστασης που δέχθηκε η απόφαση για το μποϊκοτάζ των αγώνων, αποφασίστηκε να μη δοθεί συνέχεια και πλέον απομένει η τυπική ανακοίνωση για την επανέναρξη των play off.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr