Home Greek News Στάμος Αρχοντής: Ο ελεγκτής αληθινών γεγονότων-απατεώνας των «Ελληνικών Hoaxes» που παριστάνει και τον «ιατρό»!

Στάμος Αρχοντής: Ο ελεγκτής αληθινών γεγονότων-απατεώνας των «Ελληνικών Hoaxes» που παριστάνει και τον «ιατρό»!

by _
0 comment 1K views

Με αφορμή την προχθεσινή μας συνέντευξη με τον κο Πάνο Σκαρλάτο (δείτε το παρακάτω βίντεο), διαβάστε το παρακάτω άρθρο του κου Σκαρλάτου….


Απίστευτο και Όμως Ελληνικό.

Φοιτητής Αγγλόφωνου προγράμματος Χημείας.

Στάμος Αρχοντής – ΑΠΘ Παριστάνει τον “Ιατρό” με ειδικότητα Ιολογίας στο ΥouTube ενώ παραλληλα πλασάρεται ως ειδικός περί της “ιατρικής” Fact Checker στα Ελληνικά Hoaxes.

Ο “Ιατρός” Στάμος Αρχοντής των Ελληνικά Hoaxes που καταρρίπτει καθετί επιστημονικό είναι τελικά…χημικός.

Φοιτητής Αγγλόφωνου προγράμματος Χημείας ΑΠΘ Αρχοντής, Σταμάτιος Δ., αντιποιείται ιατρικό επάγγελμα μέσω καναλιου.

The Mad Sc1ent1st στο YouTube όπου παραδίδει συμβουλές Ιολογίας που σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών του ΑΠΘ, δεν υπάρχει τέτοιο μάθημα (πηγή 1) στη σχολή του, μάλιστα σύμφωνα με το βιογραφικό του, δεν έχει καμία εργασιακή εμπειρία πάνω στην χημεία.

Είναι ο “ιατρός” που που διασύρει τον Πτυχιούχο Ειδικό Εργαστηριακό Επιστήμονα Πάνο Σκαρλάτο μέσω της πλατφόρμας FaceBook δια των Ελληνικά Hoaxes για τις απόψεις του, όπου ο Πάνος Σκαρλάτος έχει καταθέσει 6 μηνύσεις και 1 τακτική αγωγή αποζημίωσης μέχρι στιγμής.

Συμπέρασμα:

Αυτός ο “χημικός” ΑΠΘ ΣΤΑΜΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ δεν έχει κανένα επιστημονικό υπόβαθρο να καταρρίπτει απόψεις Ειδικών Εργαστηριακών Επιστημόνων, ήτοι του Πτυχιούχου – Επιστήμονα Πάνος Σκαρλάτος.

Πηγή >>

Απίστευτο και Όμως Ελληνικό.
Φοιτητής Αγγλόφωνου προγράμματος Χημείας
Στάμος Αρχοντής – ΑΠΘ Παριστάνει τον “Ιατρό” με…

Δημοσιεύτηκε από Skarlatos Panos στις Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr