Home Greek News ΠΟΙΕΣ «θεωρίες συνωμοσίας». Οι “Κάρτες των Ιλλουμινάτι” είχαν προβλέψει τα ΠΑΝΤΑ (ΚΟΡΩΝΟΙΟ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ, μάσκες, ΕΜΒΟΛΙΑ) το 1995!!! Το επιβεβαιώνει η…CIA!!!

ΠΟΙΕΣ «θεωρίες συνωμοσίας». Οι “Κάρτες των Ιλλουμινάτι” είχαν προβλέψει τα ΠΑΝΤΑ (ΚΟΡΩΝΟΙΟ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ, μάσκες, ΕΜΒΟΛΙΑ) το 1995!!! Το επιβεβαιώνει η…CIA!!!

by _
0 comment 591 views

 


ΠΟΙΕΣ «θεωρίες συνωμοσίας». Οι “Κάρτες των Ιλλουμινάτι” είχαν προβλέψει τα ΠΑΝΤΑ (ΚΟΡΩΝΟΙΟ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ, μάσκες, ΕΜΒΟΛΙΑ) το 1995!!! Το παιχνίδι το επιβεβαιώνει η…CIA!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

“The Illuminati Card Game”, “Οι Κάρτες των Πεφωτισμένων (Ιλλουμινάτι)”, ένα πραγματικό παιχνίδι καρτών που κυκλοφόρησε το 1995, είχε προβλέψει τότε, μέσω της μεθόδου του προγνωστικού προγραμματισμού (predictive programming), τόσο τον…ΚΟΡΩΝΟΙΟ (Coronavirus) με…ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ όσο και τις μάσκες, γάντια καθώς και τα…ΕΜΒΟΛΙΑ. Ζούμε σε μια πραγματικότητα που έχει γραφτεί για μας, σαν κείμενο του Χόλιγουντ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Έχουν έναν κωδικό που ακολουθάνε πιστά όπου πρέπει να μας πουν τι θα κάνουν πριν το κάνουν, τι μέλλει γενέσθαι στον κόσμο ΠΡΙΝ ακόμη συμβεί. Η αλήθεια όντως βρίσκεται πολλές φορές σε διάφορες μορφές “ψυχαγωγίας”, ταινίες, μουσικές, κινούμενα σχέδια, στις ειδήσεις, κ.ο.κ.

Ζούμε σε έναν κόσμο αντιθέτων, σε ένα…ΜΑΤΡΙΞ ΕΛΕΓΧΟΥ της ελίτ. Τα φαινόμενα…ΑΠΑΤΟΥΝ, Οπότε., ώρα για ΞΥΠΝΗΜΑ τελικά!!!….


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
“The Illuminati Card Game” An actual card game released in 1995. Coronavirus predictive programming with the quarantine, mask, gloves, and vaccines. We live in a scripted reality. They have a code where they must tell us what they will do before they do it. Truth in “entertainment” movies, music, cartoons, etc and lies in the news. The world of opposites.


Και γράφει η «The Star»…
Οι συνωμοσιολόγοι έχουν σκοντάψει σε απαίσιες συμπτώσεις μεταξύ των καρτών στο επιτυχημένο παιχνίδι «Οι Κάρτες των Illuminati» – Νέα Τάξη Πραγμάτων και πραγματικές καταστροφές και παγκόσμια γεγονότα

Ίσως τρίβει τα ματάκια του αυτήν την στιγμή ο «κος» Μιχάλης ο…ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ…

Το δε περίεργο ανάμεσα σε όλα αυτά είναι το γεγονός πως ο ιστότοπος της ίδιας της CIA (CIA.gov) έχει ένα ειδικό τμήμα αφιερωμένο στο εν λόγω παιχνίδι! Αυτή αναφέρεται στις έρευνες επ’ αυτού του γνωστού Προντεστάντη κήρυκος και εσχατολόγου Chuck Missler, στο άρθρο του με τίτλο “ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ οτι ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ – Κατακλυσμικά γεγονότα ακόμα στο μέλλον” («”SMOKING GUN” PROOF THAT ILLUMINATI PLANNED TERRIBLE EVENTS MANY YEARS AGO TO BRING DOWN OUR CULTURE: Part 4 — Cataclysmic Events Still In The Future»).

Και διαβάζουμε…

Υπότιτλος: Γεγονότα που είχαν προβλεφθεί στο “The Illuminati Card Game” το 1995 που πρόκειται να συμβούν. Ο τελικός στόχος είναι να σκηνοθετήσει τον Αντίχριστο και την βασιλεία του σε όλες τις πτυχές του. Υπενθυμίζεται, αυτό το παιχνίδι καρτών είχε δημιουργηθεί από το 1990-1995, οπότε ο συγγραφέας γνώριζε για αυτά τα συγκεκριμένα γεγονότα περίπου μια δεκαετία πριν.

 

Αυτό το παιχνίδι καρτών αποκαλύπτει τα τελικά κλιματικά βήματα του σχεδίου των Πεφωτισμένων για την παραγωγή του Αντίχριστου και του βασιλείου του. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη έρχεται! Είσαι έτοιμος? Μόλις καταλάβετε τι είναι πραγματικά αυτή η Νέα Παγκόσμια Τάξη και πώς εφαρμόζεται σταδιακά, θα μπορείτε να τη δείτε να εξελίσσεται στα καθημερινά σας νέα!

 

[Σημειωτέον – Αποδείχτηκε τελικά ότι ο δημιουργός του εν λόγω παιχνιδού, Steve Jackson,  ήταν ο ίδιος…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA!!! Και εδώ έχουμε τον επίσημο σάιτ της CIA να μας αναλύει τις Κάρτες των Ιλλουμινάτι. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Αυτό είναι επειδή αυτοί πάντοτε ελέγχουν και τις δύο πλευρές οποιασδήποτε δημόσας συζητήσεως για τέτιου είδους «αμφιλεγόμενα» θέματα για να έχουν πάντοτε το…ΠΑΝΙ ΧΕΡΙ ΠΑΝΩ ΣΕ  ΑΥΤΗΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΗΣ!!!]

ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η…CIA ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ…«ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ» ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ!!! ΜΙΛΑΜΕ, ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΣΤΗ…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ «κε»…ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΨΕΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ;;; ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΣΤΕ ΩΣ Ο…ΤΖΟΚΕΡ Ο….ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!!

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΜΙΑ…ΆΛΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ…ΙΣΡΑΗΛ, ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΙ Ο ΓΑΠ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΦΑΝΤΑΔΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ…GIS ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΟΝ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ‘

Ο «κος» ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΕΝΤΟΛΗ, ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ…ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ» ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΩΣ «ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ» ΚΑΙ «ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ» ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΔΙΩΞΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΘΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΜΟΝΟ «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΜΩΣΙΑΣ» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!! …

I. Κουντούρης: Ο ΓΑΠ άφησε την Ελλάδα στο έλεος των ΛΑΘΡΟ. χάριν των Ισραηλινών απεντάσσοντας το σύστημα διασυνοριακού ελέγχου GIS!!!

Να ο Τζόκερ-ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ! Οταν ο Μ. Χρυσοχοϊδης κατέστρεψε την ασφάλεια της Ελλάδος για το…ΙΣΡΑΗΛ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr