Home Greek News Γιατί πήρε κομματική θέση υπέρ του Μπάιντεν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος;

Γιατί πήρε κομματική θέση υπέρ του Μπάιντεν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος;

by _
0 comment 125 views

Γιατί πήρε κομματική θέση υπέρ του Μπάιντεν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος;


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για το εάν ήταν πράγματι “πολιτική” η παρουσία του κ.Ελπιδοφόρου, δείτε την ανάλογη προσευχή του Αρχ. Δημητρίου στο συνέδριο των Δημοκρατικών πριν τέσσερα χρόνια (εδώ).

ΠΗΓΗ: NEWSBREAK.GR

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος έκανε παρέμβαση στο συνέδριο των Δημοκρατικών (του υποψήφιου Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν), κατά την τρίτη μέρα του οποίου περιλαμβάνονταν ομιλίες, της υποψήφιας Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, του Μπαράκ Ομπάμα και της Χίλαρι Κλίντον. Βέβαια, η κίνηση αυτή του Αρχιεπισκόπου προκάλεσε δυσαρέσκεια, ειδικά μετά το μήνυμα-προσευχή που ουσιαστικά «ζητούσε» τη νίκη του Μπάιντεν στις προσεχείς προεδρικές εκλογές.

«Ελεήμον και στοργικέ Θεέ μας, καθώς μαζευόμαστε με καθαρό νου και καθαρή καρδία για χάρη του έθνους και του μέλλοντος του, προσευχόμαστε για να λάμψει το φως της παρουσίας σου στους εκλέκτορες αυτού του συνεδρίου και στον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν για το υψηλότερο αξίωμα στη χώρα.

Καθώς αντιμετωπίζουμε το μέλλον ως ένα αμερικανικό έθνος, φέρε στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό μας και ενέπνευσε τους καλύτερους αγγέλους μας, με ειρήνη, δικαιοσύνη και γενναιοδωρία, ώστε να πολεμήσουμε ενάντια στην αδικία, την ανισότητα και το μίσος, και να επιτύχουμε ένα κοινό καλό, ένα μεγαλύτερο καλό.

Προσευχόμαστε εις το όνομα της Αγίας Τριάδας. Αμήν», ανέφερε στην ολοκλήρωση του μηνύματός του ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος.

Ποιος όμως ήταν ο λόγος να στείλει μήνυμα στο Συνέδριο των Δημοκρατικών υπέρ του Μπάιντεν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής; Είναι μια συμπεριφορά ανεπίτρεπτη και εθνικά επικίνδυνη.

Ο επικεφαλής του ποιμνίου στις ΗΠΑ δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως κομματικό στέλεχος, φέροντας μία εμβληματική θέση τόσο στην Εκκλησία όσο και στην ομογένεια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Εκτός αν κάνει το ίδιο, με την ίδια θέρμη και στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών με τον Ντόναλντ Τραμπ, οπότε.. πάσο.

https://www.helleniscope.com/2020/08/20/giati-pire-kommatiki-thesi-yper-tou-bainten-o-archiepiskopos-amerikis-elpidoforos/?fbclid=IwAR3WRjDJivL8t5CFDMsL0YqaQ0E1pSVqJ7EcjPvr27FZyYBT80UeqFr7Ob4

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr