Home ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ: Ελπίζουμε η πανδημία να τελειώσει σε λιγότερο από δύο χρόνια

ΠΟΥ: Ελπίζουμε η πανδημία να τελειώσει σε λιγότερο από δύο χρόνια

by _
0 comment 118 views

ΠΟΥ: Ελπίζουμε η πανδημία να τελειώσει σε λιγότερο από δύο χρόνια


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕ ΤΩΡΑ» – Προχθές ο Μπιλ Γκέιτς είπε ότι «πανδημία» (του κώλου) θα έχει τελειώσει μέχρι το τέλος του…2021, και τώρα αυτός ο καραγκιόζης μας λέει ότι μπορεί να τελειώσει μέχρι το τέλος του…2022. Ε τι είναι τελικά ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;;;!!!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!


-Γράφει το SPUTNIK….

Την εκτίμηση ότι η πανδημία του κορονοϊού θα έχει τελειώσε σε λιγότερο από δύο χρόνια, έκανε ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δήλωσε την Παρασκευή ότι ελπίζει πως ο πλανήτης θα απαλλαγεί από την πανδημία του κορονοϊού σε λιγότερο από δύο χρόνια, γρηγορότερα από ό, τι χρειάστηκε για την ισπανική γρίπη.

«Ελπίζουμε να τερματίσουμε αυτήν την πανδημία σε λιγότερο από δύο χρόνια», δήλωσε ο Τέντρος Αντχανόμ Γκεμπρεγέζους σε δημοσιογράφους από τα κεντρικά γραφεία του ΠΟΥ στη Γενεύη, επιμένοντας ότι θα πρέπει να καταστεί δυνατό να «εξημερώσουμε» τον νέο κοροναϊό γρηγορότερα από τη θανατηφόρα πανδημία του 1918.

Σε σύγκριση με εκείνη την εποχή, ο κόσμος σήμερα βρίσκεται σε μειονεκτική θέση λόγω της «παγκοσμιοποίησης, της εγγύτητας, της διασύνδεσης», η οποία επέτρεψε στον κορονοϊό να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο με αστραπιαία ταχύτητα αστραπής.

Αλλά ο κόσμος έχει πλέον το πλεονέκτημα της πολύ καλύτερης τεχνολογίας, συμπλήρωσε.

Χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα εργαλεία στο μέγιστο και ελπίζοντας ότι μπορούμε να έχουμε επιπλέον εργαλεία όπως εμβόλια, εκτίμησε ότι μπορεί η πανδημία να τελειώσει σε μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι το 1918.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει μέχρι στιγμής σκοτώσει περίπου 800.000 ανθρώπους και έχει μολύνει περίπου 23 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως.

https://sputniknews.gr/kosmos/202008218079047-poY-elpizoume-i-pandimia-na-teleiosei-se-ligotero-apo-dyo-hronia/?fbclid=IwAR3ZfztHjHSd4jRORCodonNioJ24ViM-_pY8lmtI-SbxbFAWkdpOxKutLk8

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr