Home Greek News Ο εκτελεστής που έριξε δυο σφαίρες στον Στεφανο Χιο, είναι εν ενεργεία αστυνομικός;

Ο εκτελεστής που έριξε δυο σφαίρες στον Στεφανο Χιο, είναι εν ενεργεία αστυνομικός;

by _
0 comment 361 views

Ο εκτελεστής που έριξε δυο σφαίρες στον Στεφανο Χιο, είναι εν ενεργεία αστυνομικός;

Οι εκτελεστές του Στέφ. Χίου, κυνηγημένοι πισωγλέντηδες μελλοθάνατοι, ξέχασαν στο αίμα του ρεπόρτερ την “υπογραφή τους”. 

 

 

Η δολοφονική ενέδρα στον Στέφανο Χίο, στήθηκε με την «κάλυψη» αστυνόμου που υπηρέτησε στην ΕΚΑΜ, αλλά εδώ και έναν χρόνο μπήκε βαθιά στα γρανάζια, υπηρετώντας με πίστη τον παρακρατικό μηχανισμό και ότι πιο βρώμικο αυτός πρεσβεύει …

Και το χειρότερο, όπως πολλά στοιχεία -που έχουμε στη διάθεσή μας- μαρτυρούν, ότι ο εκτελεστής που έριξε δυο σφαίρες στον δημοσιογράφο μας, είναι εν ενεργεία αστυνομικός που πέρασε και αυτός από την ΕΚΑΜ, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί μέρος του προσωπικού φύλαξης επιχειρηματία που στηρίζει τεράστια πολιτικά συμφέροντα.

Αυτή η μπαμπέσικη «συνταγή» εφαρμόζεται σπάνια αλλά είναι παλιά και δοκιμασμένη … Με δυο «στοχευμένες» βολίδες είχε εξοντωθεί από ΕΚΑΜίτη και ο άλλοτε αρχινονός της νύχτας Θεόδωρος Καλλιμώρος, που δεν χρησιμοποίησε εννιάρι πιστόλι [όπως έκαναν στον Στέφανο] αλλά 45αρι.

Η ουσιαστική διαφορά βέβαια είναι πως στην περίπτωση του αρχινονού, η δολοφονία πυροδοτήθηκε από άνθρωπο της νύχτας, ιδιοκτήτη μπουζουξίδικου που «στέναξε» κάτω από την μπότα του Καλλιμώρου.

Ενώ στην περίπτωση του Στέφανου, η εξόντωση, ήταν πολιτικό παρακρατικό σχέδιο, που χρηματοδοτήθηκε από κυβερνητικά κατακάθια,  που ήθελαν  να του κλείσουν τη φωνή και τα «ενοχλητικά» δημοσιεύματα που «χάλαγαν» το προφίλ και τις νέες δουλειές ..!

πηγη 

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2020/08/blog-post_423.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr