Home ΗΠΑ Στα «κάγκελα» οι Τούρκοι – Ανέτρεξαν στο ξέσπασμα του Μπάιντεν τον Ιανουάριο κατά του Ερντογάν

Στα «κάγκελα» οι Τούρκοι – Ανέτρεξαν στο ξέσπασμα του Μπάιντεν τον Ιανουάριο κατά του Ερντογάν

by _
0 comment 122 views

Στα «κάγκελα» οι Τούρκοι – Ανέτρεξαν στο ξέσπασμα του Μπάιντεν τον Ιανουάριο κατά του Ερντογάν

15/08/2020, 22:41


Την παραμονή της συνάντησης Μάικ Πομπέο και Μεβλούτ Τσαβούσογλου – Βίντεο που κυκλοφόρησε το Σάββατο εμφανίζει τον Τζο Μπάιντεν να  λέει, μεταξύ άλλων, ότι έχει μειωθεί η εμπιστοσύνη του στην Τουρκία και ότι ο Ερντογάν είναι αυταρχικός

Στις επικριτικές δηλώσεις του επικεφαλής των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, που έγιναν τον… Ιανουάριο προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανέτρεξε η Άγκυρα, την παραμονή της συνάντησης Μάικ Πομπέο-Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Συγκεκριμένα ο Φαχρετίν Αλτούν, ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, τόνισε ότι «αυτές οι δηλώσεις αντικατοπτρίζουν τα παιχνίδια που παίζονται πάνω από την Τουρκία και τις παρεμβατικές τους στάσεις. Αυτές οι παρατηρήσεις δεν συνάδουν με τη δημοκρατία και τη φύση των τουρκοαμερικανικών σχέσεων».
Βίντεο που κυκλοφόρησε το Σάββατο εμφανίζει τον Τζο Μπάιντεν από τον περασμένο Ιανουάριο, να ξεσπά εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο βίντεο αυτό ο Τζο Μπάιντεν λέει, μεταξύ άλλων, ότι έχει μειωθεί η εμπιστοσύνη του στην Τουρκία και ότι ο Ερντογάν είναι αυταρχικός.

Ο υποψήφιος των ΗΠΑ για την προεδρία Τζο Μπάιντεν δήλωσε στο πλαίσιο συνέντευξής του ότι ο Τούρκος Πρόεδρος πρέπει να πληρώσει ένα τίμημα για την ευρύτερη στάση του.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr