Home Greek News Όταν ο Χουάν Κάρλος επροικίσθη δια τον γάμον του δαπάνη του ελληνικού κράτους! Αι ρίζαι του ανάγονται εις τον Σαμπετάι Σεβί τον Μεσσία των…ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

Όταν ο Χουάν Κάρλος επροικίσθη δια τον γάμον του δαπάνη του ελληνικού κράτους! Αι ρίζαι του ανάγονται εις τον Σαμπετάι Σεβί τον Μεσσία των…ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

by _
0 comment 279 views

Όταν ο Χουάν Κάρλος επροικίσθη δια τον γάμον του δαπάνη του ελληνικού κράτους! Αι ρίζαι του ανάγονται εις τον Σαμπετάι Σεβί τον Μεσσία τωνΕΒΡΑΙΩΝ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Με αφορμήν το σημερινό άρθρο του ΠΘ με τίτλον Χουάν Κάρλος: Με μόνο δύο βαλίτσες και…. την ερωμένη του έφυγε για το Άμπου Ντάμπι, σας δημοσιεύουμε την εξής αποκάλυψη του δικού μας σάιτ για τον Κάρλος…


Την ακόλουθη κάρτα την είχε λάβει ο πατήρ μου Δημήτριος Κουντούρης εις απάντησιν επιστολής που είχε στείλει τότε (το 1963) εις τους τότε νεονύμφους Χουάν Κάρλος και Σοφίαν, την Πριγκίπισσαν της Ελλάδος, ως προτροπήν να ασπασθούν τας παρσδόσεις της Ελληνο-ορθοδόξου ημών Πίστεως εις τους δεσμούς του γάμου. Απήντησαν εξαιτίας του…ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ που τους είχε στείλει ο πατέρας μου εκφράζοντες τας ευχαριστίας τους δι ‘ αυτό…!!!
Όταν ο Κάρλος είχε νυμφευθεί την Σοφίαν, έλαβε μεγάλην προίκαν από το…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! Μερικοί πολιτικοί ηγέται αντέδρασον δια την τόσον μεγάλην προίκαν, αλλά δεν μπορούσαν να πάνε εναντίον του Παλατιού. Αυτή, η Σοφία, δικαιούτο να πάρει την κανονικήν προίκαν, αλλά ο Κάρλος απαίτησε…ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΝ εις βάρος του Ελληνού λαού!!!
Τότες, η παροχή προίκας ήτο τόσον της…«μόδας» όσον και…ΝΟΜΟΣ στην Ελλάδα, δια ευνόητους λόγους, αλλά αυτάς τα παραδώσεις τας έχουν καταργήσει τας τελευταίας δεκαετίας δια να συμμορφωθούμε με την Δύσιν βεβαίως-βεβαιώς. 

Επίσης, δείτε την παρακάτω επιστολήν, πάλιν προς τον εμόν πατέρα, που του είχει στείλει το 1968 ο πρ. Δικτάτωρ και Στρατηγός της Ισπανίας Φράγκο, ο οποίος ευχαριστεί τον πατέρα μου δια την πνευματικήν ενθάρρυνσιν του είχε δώσει τότε δια την κυβέρνησίν του. Και αυτού του είχε στείλει και Ευαγγέλιον ο πατήρ μου ευθαρύνων τον Φράγκο να ασπασθεί την ΑΛΗΘΙΝΗΝ ΕΚΔΟΧΗΝ ΤΟΥ ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!

Ο Φράγκο και η κυβέρνησίς του έμοιαζε πάρα πολύ με την κυβέρνησιν του…ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!!! Και οι δύο ήσαν μεγάλοι πατριώται αφιερωμένοι εις κράτος και λαόν.
Όταν όμως ο Χίτλερ μετέβη εις Ισπανίαν δια να τον πάει με το μέρος του, αντέδρασε τολμηρώς ο Φράγκο, και του είπεν «Δεν είμαι διατεθειμένος να χάσω ούτε έναν στρατιώτην δι’ εσέ!» Και έτσι έκαμε μεταβολήν ο Φϋρερ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΔΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ!!!

ΩΣΤΟΣΟ, δεν μπορούμε να παραβλέψωμεν τας ρίζας τας…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑΣ του Χουάν Κάρλος που προέρχονται εκ του γενεολογικού δένδρου τόσον των βασιλέων της Ευρώπης (δηλαδή, εκ της γραμμής αίματος των Ιλλουμινάτι, Πεφωτισμένων) όσον και του ίδιου του Σαμπετάι Σεβί του Μεσσία των…ΕΒΡΑΙΩΝ…!!!
Διαβάστε τώρα το ακόλουθον…

Ο Χουάν Κάρλος, σύζυγος της αδελφής του τέως βασιλέως της Ελλάδος, Κως. του Β΄, απόγονος του Σαμπετάι Σεβί του Μεσσία των…ΕΒΡΑΙΩΝ!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr