Home Greek News Σύλληψη Αλβανού στον Έβρο, μετέφερε οπλισμό απο την Τουρκία

Σύλληψη Αλβανού στον Έβρο, μετέφερε οπλισμό απο την Τουρκία

by _
0 comment 203 views

Σύλληψη Αλβανού στον Έβρο, μετέφερε οπλισμό απο την Τουρκία


Συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, ο δράστης μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου προκειμένου να εισέλθει στη χώρα μας, οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), με το οποίο πραγματοποιούσε ειδική μεταφορά – διαμετακόμιση όπλων και φυσιγγίων με προορισμό την Αλβανία.

Κατά την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με τελωνειακούς υπαλλήλους στα μεταφερόμενα όπλα και φυσίγγια, διαπίστωσαν ότι ο δράστης μετέφερε επιπλέον 27 πιστόλια κρότου, τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν στη σχετική άδεια διαμετακόμισης και δεν συνοδεύονταν από τα σχετικά παραστατικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

—-

Πηγή >> Xanthinea.gr  /  Μέσω >> aetos-apokalypsis.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr