Home Greek News ΤΕΛΟ-Τσιόδρας: Προσοχή, ο κορωνοϊός «χτυπάει» και την…καρδιά. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ;;;!!!

ΤΕΛΟ-Τσιόδρας: Προσοχή, ο κορωνοϊός «χτυπάει» και την…καρδιά. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ;;;!!!

by _
0 comment 128 views

Πρωτοθέμα: Τσιόδρας: Προσοχή, ο κορωνοϊός «χτυπάει» και την καρδιά

04/08/2020, 21:25


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >> 

ΙΔΟΥ ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΑΚΤΩΡ των ελιτιστών πίσω από την απάτη του κορωναϊού στην Ελλάδα, Σωτήρης Τσιόδρας!!!


Ο καθηγητής παρουσίασε τα στοιχεία έρευνας στην Γερμανία. Σοβαρά προβλήματα και σε όσους νόσησαν, ακόμη και αν δεν χρειάστηκε να μπουν σε νοσοκομείο

Αλλοιώσεις στην καρδιά φαίνεται ότι προκαλεί ο κορωνοϊός σε ασθενείς, ακόμη κι όταν αναρρώσουν, σύμφωνα με γερμανική έρευνα που επικαλέστηκε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας.

«Ακόμα δεν είναι γνωστό το τίμημα του ιού στην υγεία μας», ανέφερε ο κ. Τσιόδρας, κατά την έκτακτη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας αναφέρθηκε σε πρόσφατη γερμανική μελέτη των τελευταίων ημερών. Οι επιστήμονες μελέτησαν μαγνητική τομογραφία καρδιάς 100 ατόμων, με μέση ηλικία 49 ετών, που νόσησαν και ανάρρωσαν. Μάλιστα οι δύο από τους τρεις έγιναν καλά από το σπίτι τους.

Η μαγνητική συνέκρινε την εικόνα της καρδιάς δύο μήνες μετά την ανάρρωση, με τη μαγνητική 100 υγιών ατόμων, που δεν είχαν μολυνθεί.

«Η μελέτη έδειξε ότι 78 από αυτούς είχαν κάποια δομική αλλοίωση στην καρδιά τους, 76 είχαν αύξηση ειδικών καρδιακών ενζύμων στο αίμα, τα οποία συνήθως τα βρίσκουμε στο έμφραγμα και 60 από αυτούς είχαν σημεία φλεγμονής.

Ήταν κυρίως νέοι, υγιείς και αρκετοί από αυτούς μόλις είχαν γυρίσει από διακοπές σκι. Κανείς από αυτούς δεν γνώριζε για προβλήματα στην καρδιά τους», ανέφερε ο κ. Τσιόδρας.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr