Home Greek News ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τέστ για τον ψευδοκορωνοϊό προκαλεί βλάβη στο αιματοεγκεφαλικό φράγμα και μπορεί επίσης να βλάψει τους ενδοκρινικούς αδένες!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τέστ για τον ψευδοκορωνοϊό προκαλεί βλάβη στο αιματοεγκεφαλικό φράγμα και μπορεί επίσης να βλάψει τους ενδοκρινικούς αδένες!!!

by _
0 comment 215 views

ΔΗΛΑΔΗ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ»!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ…ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!!…


Η δοκιμή της πρόσβασης του Crown Brain οδηγεί στη μύτη!

Το τεστ έχει εντελώς διαφορετικό σκοπό από αυτόν που σου λένε!

Η εισαγωγή του ραβδιού βαθιά μέσα στη μύτη προκαλεί βλάβη στο αιματοεγκεφαλικό φράγμα και μπορεί επίσης να βλάψει τους ενδοκρινικούς αδένες (π.χ. υπόφυση). Γι ‘ αυτό οι δοκιμές πονάνε τόσο πολύ!

Αυτό το βαθύ τεστ στοχεύει στη δημιουργία μιας εισόδου στον εγκέφαλο για κάθε μόλυνση. Φορώντας τη μάσκα, βακτήρια και CO2 συλλέγονται στη μάσκα και μεταφέρονται στον εγκέφαλο μέσω της μύτης. Χ.- λοιπόν. Το φράγμα έχει ένα έργο προστασίας του εγκεφάλου από νευροτοξίνες, βαρέα μέταλλα, βακτήρια και άλλες τοξίνες. Σε περίπτωση ενδοκρινικής βλάβης, συμπτώματα όπως μυϊκή αδυναμία μπορεί να εμφανιστούν διαταραχές του αίματος, διαταραχές της όρασης κ. λπ.

Πηγή: https://t.me/buergerinformative

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr