Home Greek News ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Αγόρασε τη πατέντα του εμβόλιου κορωνοϊού το 2006 η…Novartis που πουλάει προϊοντα κορωνοϊου στην Ελλάδα!!!

ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Αγόρασε τη πατέντα του εμβόλιου κορωνοϊού το 2006 η…Novartis που πουλάει προϊοντα κορωνοϊου στην Ελλάδα!!!

by _
0 comment 182 views

ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Αγόρασε τη πατέντα του εμβόλιου κορωνοϊού το…2006 η…Novartis που πουλάει προϊοντα κορωνοϊου στην Ελλάδα!!!

Το Ινστιτούτο Pirbright διεξάγει ήδη από το 2018 πειράματα σε εμβόλια που περιέχουν τον ίδιον τον…ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΜΕΣΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το Ινστιτούτο Pirbright απέκτησε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Coronavirus (Κορωνοϊού) το 2018. Δείτε τώρα το σχετικό απόσπασμα αυτού από τα Google Patents …

Διαβάστε τώρα την ελληνική μετάφραση και ΦΡΙΞΤΕ…

Η παρούσα εφεύρεση παρέχει έναν ζωντανό, εξασθενημένο κοροϊό που περιλαμβάνει ένα γονίδιο παραλλαγής ρεπλικάσης που κωδικοποιεί πολυπρωτεΐνες που περιλαμβάνει μετάλλαξη σε μία ή περισσότερες μη δομικές πρωτεΐνες (nsp) -10, nsp-14, nsp-15 ή nsp-16. Ο κοροϊός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εμβόλιο για τη θεραπεία και / ή την πρόληψη μιας ασθένειας, όπως μολυσματικής βρογχίτιδας, σε ένα άτομο.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ;;; ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 2018, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ…ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΑ «ΣΚΑΡΙΑ» ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ…ΚΟΡΩΝΑΪΟ!!!

Το Ινστιτούτο Pirbright χρηματοδοτείται από το Ιδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκεϊτς, και σύμφωνα με τον Μπιλ Γκεϊτς, θέλει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊου να μπεί καλά μέσα στα ίδια μας τα…DNA. ΘΕΛΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΑ DNA ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ Η ΟΛΗ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΜΟΥΦΑ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ…ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΩΡΑ!!! ΕΚΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ «ΠΙΑΣΟΥΝ» ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ• ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ…ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝ ΕΒΡΑΙΟ!!!

Για μια όμως επαγγελματική ανάλυση για τον κορωνοϊό, διαβάστε το άρθρο του κου Παναγιώτη Σκαρλάτου με τίτλο Έλληνας βιο-ιατρικός εργαστηριακός επιστήμονας: Σας λένε ΨΕΜΑΤΑ για τον κορωναϊό που ΔΕΝ προσβάλει τους ανθρώπους, αλλά μόνο τα ζώα!.

Όπως βλέπετε στο παρακάτω απόστασμα, το Pirbright Inst. διεξάγει δοκιμές σε νέα, καθολικά εμβόλια γρίπης από τουλάχιστον το 2016.

Η…Novartis όμως είχε αρχικά αγοράσει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Coronavirus από την Chiron Coroporation το…2006. Την ίδια χρονιά, η Novartis αγόρασε την Chiron Corp. που δεν υπάρχει πλέον.

Η αρχική συγχώνευση μεταξύ των δύο ανακοινώθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2005. Δείτε τώρα την αρχική εγγραφή αυτής στο σάιτ της Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ…

Δείτε επίσης το παρακάτω απόσπασμα του crunchbase.com που το επιβεβαιώνει αυτό 100 τοις 100. Και λέγει συγκεκριμένα για τις πατέντες της Chiron…

The intellectual property of Chiron Corporation includes 307 registered patents primarily in the ‘Medical Or Veterinary Science; Hygiene‘ category.
Η πνευματική ιδιοκτησία της Chiron Corporation περιλαμβάνει 307 κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας κυρίως στην «Ιατρική ή κτηνιατρική επιστήμη• κατηγορία υγιεινής.

Δείτε τώρα το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης από την αρχική κατάθεση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας Coronavirus από την Chiron Corporation, το 2004, στον επίσημο ιστότοπο του US Patent and Trademark Office (το γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των ΗΠΑ). ΠΡΟΣΕΞΤΕ την περιγραφή που λέγει…«Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus», δηλαδή, «Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο Κορωνοϊού»…!!!…

Σύμφωνα με το σάιτ grantome.com, ήδη από το…2003, η Νοβάρτις εργαζόταν πάνω σε ένα εμβόλιο για τον…ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!! Και λέει το σάιτ…

Ανάπτυξη ενός εμβολίου SARS Coronavirus

 

Ούλμερ, Τζέφρι
Novartis Vaccines and Diagnostics, Inc., Cambridge, Ηνωμένες Πολιτείες

 

Το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS) είναι μια οξεία λοιμώδης πνευμονία που προκαλείται από έναν νέο αερομεταφερόμενο κοροναϊό (SARS-CoV), ο οποίος, σε μια επιδημία λίγων μόνο μηνών κατά τη διάρκεια του 2003, επηρέασε περίπου 8000 άτομα με περισσότερους από 800 θανάτους.

 

Περισσότερα εδώ >> https://grantome.com/grant/NIH/UC1-AI062643-01

Δείτε επίσης την καταχώριση στην Google >> Severe acute respiratory syndrome coronavirus

Δηλαδή, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΤΟ 2003 και μετά, ισχυρίζονταν ότι υπήρξε μια «επιδημία»…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! Και, επαναλαμβάνω, την πατέντα του κορωνοϊού την απέκτησε η Νοβάρτις το 2006. Τώρα ανήκει απ’ οτι φαίνεται και σύμφωνα με την Google, στην Pirbright. Μπορεί ωστόσο να υπάρχουν πολλαπλές πατέντες του κορωνοϊού εκεί έξω.  Π.χ., διαβάστε επίσης το άρθρο μας τίτλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού η πατέντα του … ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ απο το 2007….!!! ΔΕΙΤΕ και…ΦΡΙΞΤΕ…!!! [έγγραφα] όπου σας έχουμε ήδη αποδείξει αυτό στην περίπτωση της πατέντας…ΚΟΡΝΟΙΟΥ της…ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

Τώρα, μπορεί η Νέα Δημοκρατία να μην είχε καμία ανάμειξη στο γνωστό σκάνδαλο Νοβάρτις που απασχόλησε το ελληνικό κοινό εδώ και πάρα πάνω από τρία χρόνια, αλλά ένα πράγμα είναι ΣΙΓΟΥΡΟ: Σε ΠΛΑΚΙΑ με την περιβόητη εταιρεία αυτήν ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ΤΟΝ Π.Ο.Υ., ΤΙΣ ΦΑΡΑΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΤΛ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δείτε τώρα το παρακάτω απόσπασμα της ελληνικής εκδόσεως του επίσημου ιστότοπου της Νοβαρτις, novartis.gr/coronavirus, όπου πουλάει ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ αλλά ΚΑΙ…ΤΡΕΛΑ στον ελληνικό λαό σχετικά με την εν λόγω απάτη!!! ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ…«Η Novartis και εταιρείες βιοεπιστημών συντάσσονται στο πλευρό του Ιδρύματος Bill & Meli»nda Gates»…

ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ NOVARTIS, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η «ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ» ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ…ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ…«ΚΟΡΩΝΟΪΟ». ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΙΔΙΑ Η…ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙΝ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΌΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ…2009)  ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ» ΠΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΣΤ. Pirbright, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΜΕΣΑ;;;!!! ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ…!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr