Home Greek News Η «ελληνική» κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Κορωνοιος είναι ΑΠΑΤΗ αλλά την προωθεί γαιτι θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα υπέρ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων!!!

Η «ελληνική» κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Κορωνοιος είναι ΑΠΑΤΗ αλλά την προωθεί γαιτι θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα υπέρ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων!!!

by _
0 comment 268 views

GREEKNEWSONDEMAND.com: Η «ελληνική» κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Κορωνοιος είναι ΑΠΑΤΗ αλλά την προωθεί γαιτι θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα υπέρ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
#κυριακοσμητσοτακης #νικοςχαρδαλιας #σωτηρηςτσιοδρας δεν θα έχετε που να κρυφτείτε!! Η Επανασταση ΞΕΚΙΝΗΣΕ Έλληνες!!! Μαζευτείτε όλοι και ανακτήστε την Πατρίδα σας!!! …

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Αγόρασε τη πατέντα του εμβόλιου κορωνοϊού το 2006 η…Novartis που πουλάει προϊοντα κορωνοϊου στην Ελλάδα!!!


#Κορωναϊός#Κορονοιος#Κορωνοϊός#Ελλάδα#ΚυριάκοςΜητσοτάκης#ΧΟΑΞ#Κρούσματα#Απάτη#Μασόνοι, #331, #33 #Covid #Coronavirus, κορονοϊός SARS-CoV-2, #2020 #coronavirus #κορωνοιός #ηαληθινήνεοταξικήατζέντα #μαζικοίποινικοίεμβολιασμοί #τομεγάλοέγκληματωνκυβερνήσεων #παγκόσμιοέγκλημα #μείωσηπληθυσμού #Ατζέντα21 #Agenda21 #μάσκες #μασκες #καραντινα #καραντίνα #κορονοιος #κοροναιος #κορωνοιος #Κορωνοϊός

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr