Home Greek News Μάσκες: Υποχρεωτικές παντού εκτός από το… Μαξίμου (φώτο)

Μάσκες: Υποχρεωτικές παντού εκτός από το… Μαξίμου (φώτο)

by _
0 comment 233 views

Μάσκες: Υποχρεωτικές παντού εκτός από το… Μαξίμου (φώτο)


Γι’ ακόμη μια φορά η κυβέρνηση μας απέδειξε ότι ο κορωνοϊός κολλάει παντού, εκτός από εκεί που βρίσκονται κυβερνητικά στελέχη. 

Την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωνε πως η υπόδειξη των λοιμωξιολόγων είναι η επιβολή της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στου περισσότερους δημοσίους χώρους, ακόμα και στις εκκλησίες, η ηγεσία του υπουργείου Διακυβέρνησης συνεδρίαζε.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν φορούσε μάσκα. 

Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών Γιώργος Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδας Χριστόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr