Home Greek News Tο τερμάτισε η Λοϊζου βγάζοντας παιδόφιλο τον Τομ Χάνκς ή μήπως είπε ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

Tο τερμάτισε η Λοϊζου βγάζοντας παιδόφιλο τον Τομ Χάνκς ή μήπως είπε ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

by _
0 comment 240 views

iapopsi.gr: Tο τερμάτισε η Λοϊζου βγάζοντας παιδόφιλο τον Τομ Χάνκς ή μήπως είπε ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε πρώτα το αποκαλυπτικό μας άρθρο για τον Χάνκς με τίτλο Άρχισαν τα όργανα – Κόσμος κατηγορεί τον Τον Χανκς ότι είναι παιδεραστής στο Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη!!! και θα καταλάβετε το ΓΙΑΤΙ η κα Λοϊζου αναφέρθηκε σε αυτό θέμα που έχει ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ εδώ και μήνες σε όλο το διαδίκτυο από εκατομμύρια ανθρώπους … 


Η Μυρσίνη Λοϊζου “ξαναχτυπησε”. H υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τόμ Χάνκς και την σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον στην Αντίπαρο.

Και ονειρεύτηκε- άγνωστο πώς- ότι ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι παιδόφιλος. Πού το βρήκε είναι άγνωστο.

Οταν προφανώς την ενημέρωσαν ότι είναι χυδαιότητα η ανάρτησή της και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, η κόρη του Μάνου Λοΐζου την κατέβασε, αλλά φυσικά η ανάρτηση είχε ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στην ανάρτηση έγραφε: Λεζάντα για τη φωτογραφία στην Αντίπαρο. Εδω ο πρωθυπουργός μας με στάρ του Hollywood που ο άντρας όπως διαβάζω έχει κατηγορηθεί και συλληφθεί για παιδοφιλία. Αλλά αυτά είναι “ιδιωτικά του θέματα, τι σχέση έχουν;”. Καλό καλοκαίρι.

Πηγή >> https://www.iapopsi.gr/to-termatise-i-loizoy-evgale-paidofilo-ton-tom-chanks/?fbclid=IwAR1kah6YM86QnrpiA5vuqmwPDIkwcmIYdeWzJ4RAiqa8owaDj_tLqyGYzis

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr