H πρόσφατα αναπτυσσόμενη 25η Μεραρχία των Ειδικών Δυνάμεων του Συριακού Αραβικού Στρατού, ξεκίνησε έντονους βομβαρδισμούς στο νότιο Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με αναφορές από την περιοχή της Χάμα, η 25η Μεραρχία εξαπέλυσε επιθέσεις με δυνάμεις πυροβολικού στις αμυντικές δυνάμεις τζιχαντιστών, συμπεριλαμβανομένων των κωμοπόλεων της Al-Bara’a, και Al-Fatirah.

Η 25η Μεραρχία, μαζί με άλλες δυνάμεις του Συριακού Αραβικού Στρατού, στοχεύουν με έντονες επιθέσεις τις αμυντικές οχυρώσεις των τζιχαντιστών, κατά μήκος των κωμοπόλεων Al-Bara’a, και Al-Fatirah, έως τις νότιες περιοχές του Ιντλίμπ.

Ταυτόχρονα, παρατηρήθηκαν επίσης αναγνωριστικά αεροσκάφη του ρωσικού και του συριακού στρατού στις θέσεις των τζιχαντιστών στη Jabal Al-Zawiya, δραστηριότητες οι οποίες εκτιμάτε ότι παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες στις επίγειες επιθέσεις του συριακού στρατού, στο νότιο Ιντλίμπ.

Οι δυνάμεις ελίτ της 25ης ειδικής αποστολής του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA), βρίσκονται στη περιοχή από το Σάββατο, μετά από εντολές μαζικής στρατιωτικής ανάπτυξης στην περιοχή.

Παρόλα αυτά, δεν είναι ακόμη σαφές ποιο είναι το σχέδιο δράσης της 25ης Μεραρχίας, καθώς ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η ανάπτυξή τους έχει να κάνει την συγκεκριμένη επίθεση στα νότια του Ιντλίμπ, ενώ άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι οι συγκεκριμένες δυνάμεις σκοπεύουν να προωθηθούν στην πεδιάδα του Al-Ghaab και Τζισρ Αλ Σούγκουρ.

Πηγή >> https://www.aetos-apokalypsis.com/2020/07/-dynameis-toy-asant-xekinisan-tin-epithesi.html