Home ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ και Γερμανία δημιουργούν την ένταση στο Αιγαίο…

ΗΠΑ και Γερμανία δημιουργούν την ένταση στο Αιγαίο…

by _
0 comment 151 views

ΗΠΑ και Γερμανία δημιουργούν την ένταση στο Αιγαίο…


Εν μέσω της κρίσεως που προκαλεί η Τουρκία στην ΝΑ Μεσόγειο, θα πρέπει να κρατήσουμε όλοι δυο περίεργες, όσο και ύποπτες δηλώσεις!

Η πρώτη ήλθε από State Department όπου ρητώς αναφέρει:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες γνωρίζουν ότι η Τουρκία έχει εκδώσει μια Navtex για έρευνα σε αμφισβητούμενα ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο. Καλούμε τις τουρκικές αρχές να σταματήσουν τυχόν σχέδια που έχουν για επιχειρήσεις και να αποφύγουν κινήσεις που θα αυξήσουν τις εντάσεις στην περιοχή»!

Ο Αμερικανικός παράγοντας λοιπόν, ενισχύει την επιθετικότητα της Τουρκίας, ενθαρρύνοντας τον “γκρίζο λύκο Ρ. Τ. Ερντογάν, ώστε να κλιμακώνει την ένταση στην περιοχή!

Η δεύτερη ήλθε από την Κομισιόν:

«Η Τουρκία ως υποψήφια  χώρα χρειάζεται να δεσμευτεί ξεκάθαρα στις σχέσεις καλής γειτονίας, τις διεθνείς συμφωνίες και αναφορικά με την ειρηνική διευθέτηση των διαφορών με βάση τον Χάρτη του ΟΗΕ προσφεύγοντας εάν είναι απαραίτητο στο Διεθνές Δικαστήριο»!

Δηλαδή η Γερμανία οδηγεί την διευθέτηση της ΑΟΖ και όχι μόνο στην Χάγη! Ενισχύοντας κι αυτή τις παράφρονες βλέψεις του φασίστα και ταραχοποιού στην περιοχή Ρ. Τ. Ερντογάν!

Από τα παραπάνω αποδεικνύεται, ότι ΗΠΑ και Γερμανία χρησιμοποιούν ως “μπροστινό” τον Τούρκο Σουλτάνο για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου μας!

Άλλωστε το έχω πει ξανά, πως ειδικότερα η Γερμανία αναγκάζει, εξωθεί την Ελλάδα σε οικονομική κατάρρευση, δημιουργώντας της χρέος και στη συνέχεια μέσω αυτού του χρέους μετατρέπει την Ελλάδα σε σκλάβο της Γερμανίας!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> http://egerssi.gr/%ce%b7-%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85-25-%ce%b9%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85-2020/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr