Home Greek News Ετοιμάζεται να αποπλεύσει για την ελληνική υφαλοκρηπίδα το Oruc Reis: «Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες» λένε οι Τούρκοι

Ετοιμάζεται να αποπλεύσει για την ελληνική υφαλοκρηπίδα το Oruc Reis: «Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες» λένε οι Τούρκοι

by _
0 comment 110 views

Ετοιμάζεται να αποπλεύσει για την ελληνική υφαλοκρηπίδα το Oruc Reis: «Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες» λένε οι Τούρκοι

Που είδαν την αποκλιμάκωση;


Οι Τουρκικές κινήσεις των τελευταίων ωρών δείχνουν πως η «αποκλιμάκωση» υπάρχει μόνο στις δηλώσεις των Ελλήνων κυβερνητικών, καθώς μετά τις ασκήσεις του τουρκικού Ναυτικού, τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το Oruc Reis είναι έτοιμο να αποπλεύσει για έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Για κινητικότητα γύρω από το ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις, που αγκυροβολημένο στον κόλπο της Αττάλειας, κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ, προδικάζοντας ότι ετοιμάζεται να βγει στο πέλαγος για σεισμικές έρευνες.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, «σήμερα το πρωί, υπήρξε κινητικότητα  στο πλοίο Ορούτς Ρέις, που είναι αγκυροβολημένο στην Αττάλεια. Το πλοίο, στο οποίο ξεφορτώθηκε με τη βοήθεια γερανού κάποιο φορτίο, αναμένεται να ξεκινήσει σεισμικές έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο».

Και το τηλεγράφημα του πρακτορείου συνεχίζει ως εξής:

«Το Ορούτς Ρέις, το οποίο θα πραγματοποιήσει σεισμικές έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο, προετοιμάζεται για τη νέα του θέση. Το Ορούτς Ρέις, το οποίο είχε προηγουμένως διεξάγει σεισμικές έρευνες στη Μαύρη Θάλασσα και το Μαρμαρά, έπειτα άρχισε να δραστηριοποιείται στη Μεσόγειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ερευνητικό πλοίο, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στην αποβάθρα έξω από το λιμάνι της Αττάλειας, αναμένεται να ξεκινήσει νέες σεισμικές έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο. Γερανός ξεφόρτωσε τις πρωινές ώρες σήμερα φορτίο στο πλοίο Ορούτς Ρέις .

55 άτομα απασχολούνται στο Ορούτς Ρέις, το οποίο έχει μήκος 86 μέτρα και πλάτος 23 μέτρα. Το σεισμικό ερευνητικό σκάφος Ορούτς Ρέις θα αναζητήσει πολύτιμα στοιχεία στον πυθμένα της θάλασσας, ειδικά στα νότια του Καστελόριζου στη Μεσόγειο προκειμένου να συμβάλλει έπειτα στις γεωτρήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr