Home Greek News H απάτη του Κορωνοιού αποκαλύπτεται καθημερινά από Γιατρούς.

H απάτη του Κορωνοιού αποκαλύπτεται καθημερινά από Γιατρούς.

by _
0 comment 258 views

H απάτη του Κορωνοιού αποκαλύπτεται καθημερινά από Γιατρούς.

Να γιατί δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε κανένα από τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των θυμάτων.Έχω υπογράψει πιστοποιητικά θανάτου κατά τη διάρκεια της Covid-19…

«Ως γιατρός του NHS, έχω δει ανθρώπους να πεθαίνουν και να αναφέρονται ως θύματα κοροναϊού χωρίς να έχουν εξεταστεί ποτέ για αυτό»…


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.
Ας το αντιληφθούν επιτέλους ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, και ας αντισταθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ “Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ, και τα παρακλάδια τους λοιμωξιολόγοι επιχορηγούμενοι από τις φαρμακοβιομηχανίες και Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES.
-Καλλιόπη Σουφλή – ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Από τον Malcolm Kendrick, γιατρό και συγγραφέα που εργάζεται ως GP στην Εθνική Υπηρεσία Υγείας στην Αγγλία. Μπορείτε να διαβάσετε το ιστολόγιό του εδώ και το βιβλίο του, «Ιατρικά δεδομένα – Πώς να ταξινομήσετε ιατρικές συμβουλές από ιατρικές ανοησίες», είναι διαθέσιμο εδώ.
Ως γιατρός του NHS, έχω δει ανθρώπους να πεθαίνουν και να αναφέρονται ως θύματα κοροναϊού χωρίς να έχουν εξεταστεί ποτέ για αυτό.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr