Home Greek News ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ, ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ: ΕΛΗΞΕ Η ΚΡΙΣΗ, ΑΦΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΦ′ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ! ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ…ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ!

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ, ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ: ΕΛΗΞΕ Η ΚΡΙΣΗ, ΑΦΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΦ′ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ! ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ…ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ!

by _
0 comment 144 views

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ, ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ: ΕΛΗΞΕ Η ΚΡΙΣΗ, ΑΦΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΦ′ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ! ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ…ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ!

ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!


 

Το γράφαμε μόλις χτες-προχτες ότι η κρίση με την Τουρκία ήταν σκηνοθετημένη για να δικαιολογηθεί στον λαό η..σωτήρια παρέμβαση της Γερμανίας. 

Είμαστε πλέον και επίσημα γερμανική αποικία. Η Μέρκελ αποφασίζει για εμάς και ο Μητσοτάκης εκτελεί εντολές της Μέρκελ.

Η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ έρχεται να μας επιβεβαιώσει με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της.

Το militaire.gr ασχολείται ιδιαίτερα με το ζήτημα και αναφέρει ότο η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση δέχτηκε “εφ΄ όλης της ύλης διάλογο με την Τουρκία”!

Σύμφωνα με την εφημερίδα η αποδοχή έγινε στην τριμερή συνάντηση του Βερολίνου, μετά από την απόφαση του Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί. Υπενθυμίζουμε ότι την ελληνική πλευρά εκπροσώπησε η διπλωματική σύμβουλος του πρωθυπουργού Ε.Σουρανή και την τουρκική το “δεξί χέρι” του Ερντογάν Ιμπραήμ Καλίν.

Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι η έξοδος του τουρκικού στόλου , αποτελεί μήνυμα τόσο προς την Ελλάδα, όσο και προς τη διεθνή κοινότητα, για το ποιος έχει το «πάνω χέρι» σε αυτόν τον διάλογο.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, η Ελλάδα στην τριμερή του Βερολίνου δεν έμεινε στη γραμμή ότι «έχουμε μόνο μία διαφορά», δηλαδή την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας.Σύμφωνα πάντα με την ΕΣΤΙΑ, “συμφωνήθηκε επίσης «αποχή από εκατέρωθεν ενέργειες που προκαλούν ένταση» που για την Ελλάδα σημαίνει να μην κάνει έρευνες υδρογονανθράκων εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, η αναστολή του δικαιώματος επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια κλπ”.

Περισσότερα ΕΔΩ από τη πηγή  >> https://indobserver.gr/%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1-

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr