Home Greek News Αποκάλυψη βόμβα από τις ΗΠΑ: Κοινό κρυολόγημα ο κορωνοϊός. Επιβεβαιώνεται πλήρως ο ειδικός επιστήμων Πάνος Σκαρλάτος!

Αποκάλυψη βόμβα από τις ΗΠΑ: Κοινό κρυολόγημα ο κορωνοϊός. Επιβεβαιώνεται πλήρως ο ειδικός επιστήμων Πάνος Σκαρλάτος!

by _
0 comment 194 views

Αποκάλυψη βόμβα από τις ΗΠΑ: Κοινό κρυολόγημα ο κορωνοϊός. Επιβεβαιώνεται πλήρως ο ειδικός επιστήμων Πάνος Σκαρλάτος!


Σύμφωνα με την επίσημη ιατρική εγκυκλοπαίδεια για τους ιούς της American Medical Association (Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης), ο λεγόμενος κοροναϊός δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα...κοινό κρυολόγημα!!!

Δείτε τώρα το σχετικό απόσπασμα….

Αυτό βεβαία έρχεται να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ τον Έλληνα επιστήμονα βιολογικών εργαστηρίων Παναγιώτη Σκαρλάτο, ο οποίος έχει συγκλονίσει -υπο την καλήν έννοιαν βέβαια!– παν το Πανελλήνιον με τις δικές του αποκαλύψεις για τον ψευδο-κορωνοϊό! Π.χ., έχει πει επανειλημμένα κι αυτός ότι υπάρχουν 4 κατηγορίες του κορωνοϊού, και ότι η πρώτη αφορά μόνο και μόνο το…ΚΟΙΝΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ και τίποτε παραπάνω! Επίσης, είναι ΜΟΝΟ η πρώτη κατηγορία του κορωνοϊου που μπορεί να επηρεάσει την υγεία των ανθρώπων και ΟΧΙ οι υπόλοιπες κατηγορίες που αφορά μόνο και μόνο τα…ΖΩΑ.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Η αλήθεια για τον Κορωνοϊό απο τον Πάνο Σκαρλάτο, Ειδικό Επιστήμονα…!!! για περισσότερα…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr