Home Greek News Φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας: Απειλούνται σπίτια – Συναγερμός για το στρατόπεδο

Φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας: Απειλούνται σπίτια – Συναγερμός για το στρατόπεδο

by _
0 comment 227 views

Φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας: Απειλούνται σπίτια – Συναγερμός για το στρατόπεδο


Εκκενώθηκαν οι οικισμοί Siemens, Γαλατάκι, το χωριό Αθίκια και μια κατασκήνωση – Απειλούν το στρατόπεδο οι φλόγες – Ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις- Επί τόπου ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Στέφανος Κολοκούρης – Εκτροπή κυκλοφορίας στη διαδρομή προς Επίδαυρο

Στην εκκένωση δύο οικισμών του Γαλατακίου και του Siemens και του χωριού Αθίκια προχώρησαν οι αρχές στιςΚεχριές Κορινθίας, όπου μαίνεται ανεξέλεγκτη μεγάλη πυρκαγιά.

Ο συναγερμός μεγαλώνει καθώς οι φλόγες πλησιάζουν προς το στρατόπεδο της περιοχής, ενώ σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιόλη, που μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6, απειλούνται σπίτια.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κορινθίας Βασίλης Νανόπουλος, ενδέχεται να έχουν καεί εξοχικές κατοικίες.

Αυτή την ώρα ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντός του στρατοπέδου, καθώς υπάρχουν αποθήκες πυρομαχικών και το στρατόπεδο περιβάλλεται από πεύκα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, ενώ επί τόπου για τον συντονισμό των δυνάμεων που ενισχύονται διαρκώς μετέβη ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Στέφανος Κολοκούρης

Στην περιοχή μεταβαίνουν εσπευσμένα ο υφυπουργός Πολιτικής ΠροστασίαςΝίκος Χαρδαλιάςκαι ο κλαδάρχης επιχειρήσεων Γιώργος Πουρνάρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/greece/article/1028857/fotia-stis-kehries-korinthias/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr