Home ΔΙΕΘΝΗ Κορονωϊός: Επιδημία ή Απάτη; Τι λένε 26 Γιατροί & Επιδημιολόγοι

Κορονωϊός: Επιδημία ή Απάτη; Τι λένε 26 Γιατροί & Επιδημιολόγοι

by _
0 comment 138 views

Κορονωϊός: Επιδημία ή Απάτη; Τι λένε 26 Γιατροί & Επιδημιολόγοι


Ένας ιός συγκλονίζει την Ανθρωπότητα και λογικά θα σκεφτεί κανείς:

Δεν μπορεί ένας ολόκληρος πλανήτης να μπαίνει σε περιορισμό και να μην υπάρχει πραγματικός κίνδυνος!

Σωστά! Αλλά ποιος είναι ο κίνδυνος; O ιός ή κάτι άλλο που δεν είναι τόσο προφανές;

Ας παραδεχτούμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εύκολο να παραπλανηθούν από μια συστοιχία πληροφοριών που προβάλλεται ταυτόχρονα από πολλές πηγές, όπως τα ΜΜΕ. Από εκεί και πέρα ας αναρωτηθούμε πόσα πράγματα από αυτά που υιοθετούμε γνωρίζουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Γιατί μπορεί να ακούμε στατιστικά, αλλά γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα;

Τα διαγνωστικά δεδομένα είναι ανακριβή

Τόσο η αμερικανική υπηρεσία στατιστικών υγείας όσο και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσαν ότι η πιστοποίηση των «θανάτων από τον COVID-19» απαιτεί μηδενικές αποδείξεις ότι ο ιός προκάλεσε πραγματικά τον θάνατο. Αυτό σημαίνει ότι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία θανάτου για τον COVID-19 δεν απαιτούν επιβεβαίωση θετικών περιπτώσεων μέσω τεστ.

Περιπτώσεις στις οποίες απλώς “υποπτεύονται” ότι ο COVID-19 είναι απλώς αιτία θανάτου καταγράφονται ως επίσημοι θάνατοι COVID-19.

Οι κυβερνήσεις λοιπόν, ακόμα και αν είχαν καλές προθέσεις δεν θα μπορούσαν να λάβουν σωστές αποφάσεις με βάση ανακριβείς πληροφορίες, επομένως πρέπει να τους παροτρύνουμε να επανεξετάσουν δραστικά μέτρα έκτακτης ανάγκης που επέβαλαν βάσει ελαττωματικών δεδομένων.

Η “αντι-συμβατική” άποψη που “ενοχλεί” έχει στήριξη από πρόσωπα με κύρος

Αφού λοιπόν η κοινή γνώμη βομβαρδίζεται με τρόμο για την “απειλή” του Κορονοϊού, καλό θα ήταν να δούμε την άλλη άποψη επιφανών επιστημόνων που κυνηγήθηκαν ως σύγχρονες μάγισσες, επειδή τοποθετήθηκαν δημόσια με βάση την επιστήμη, τα στοιχεία και την εμπειρία τους.

Επίσης όπως θα διαπιστώσετε όλοι συμφωνούν στο ότι το 99% των θανάτων συνδέονται με βαριά ή πολύ βαριά νοσήματα που είχαν ήδη οι νεκροί.

*πολλά δεδομένα που θα διαβάσετε είναι από προηγούμενες ημερομηνίες, και οι αριθμοί δεν συμφωνούν με τα σημερινά δεδομένα. Η στατιστική πραγματικότητα όμως είναι σε γενικές γραμμές σταθερή. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που οι αριθμοί έχουν αυξηθεί, στατιστικά η θνησιμότητα είναι σταθερή και στην πραγματικότητα ασήμαντη*.

*Η θνησιμότητα του CONVID-19 με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι 30 Απριλίου του 2020 είναι ίδια ή και μικρότερη από την κοινή γρίπη.

1. Ο διευθυντής των Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας του Ινστιτούτου Παστέρ Ανδρέας Μεντής δήλωσε στον ANT1:

Δεν πρέπει να φοβόμαστε τον κορωνοϊό περισσότερο από τη γρίπη

Αλλά ό,τι και αν γίνει, νομίζω ότι δεν θα πρέπει να έχουμε ιδιαίτερο φόβο, όσο φόβο έχουμε για τη γρίπη, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αυτός ο κορωνοϊός σε σχέση με τη γρίπη», επισήμανε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Παστέρ.

2. Γράφει ο καθηγητής Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Υγείας του Πληθυσμού και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Stanford Γιάννης Ιωαννίδης:

Είμαστε μπροστά σε ένα φιάσκο; Καθώς η πανδημία του κορωνοϊού εξελίσσεται, λαμβάνουμε αποφάσεις χωρίς αξιόπιστα δεδομένα.

Το φιάσκο της έλλειψης δεδομένων δημιουργεί τεράστια αβεβαιότητα για τη θνητότητα από τον ιό. Τα επίσημα νούμερα είναι ανούσια μιας και οι διαγνωστικές αναλύσεις πραγματοποιούνται κυρίως σε αυτούς με σοβαρή νόσο και κακή πρόγνωση. Και αυτή η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί όσο εξελίσσεται η επιδημία.

Ο μοναδικός κλειστός πληθυσμός που έχει εκτεταμένα διερευνηθεί ήταν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess. Εκεί παρατηρήθηκε θνητότητα 1%, αλλά και πάλι ήταν πληθυσμός σχετικά μεγάλης ηλικίας στους οποίους η θνητότητα είναι έτσι κι αλλιώς αυξημένη. Παρόλο που με τα δεδομένα από το κρουαζιερόπλοιο θα μπορούσε να υπολογιστεί θνητότητα 0,125% σε μια χώρα σαν τις ΗΠΑ σύμφωνα με την ηλικιακή κατανομή του πληθυσμού, είναι μόλις 7 οι θάνατοι, οπότε το περιθώριο ασφαλείας των υπολογισμών θνητότητας βρίσκεται μεταξύ 0,025% και 0,625%. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι επιβάτες που προσβλήθηκαν να κατέληξαν αργότερα. Επίσης, οι επιβάτες δεν αποτελούσαν αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού και θα μπορούσαν, παράδειγμα, να είχαν περισσότερα χρόνια νοσήματα (που επηρεάζουν τη θνητότητα) από τον γενικό πληθυσμό. Προσθέτοντας αυτές τους επιπλέον παράγοντες αβεβαιότητας, εύλογες εκτιμήσεις για τη θνητότητα στον γενικό πληθυσμό των ΗΠΑ κυμαίνονται από 0,05% έως 1%.

Αυτό το τεράστιο εύρος στη θνητότητα επηρεάζει σημαντικά την εκτίμηση για το πόσο σοβαρή είναι η πανδημία και τι πρέπει να γίνει. Ποσοστό θνητότητας της τάξης του 0,05% είναι χαμηλότερο από την εποχική γρίπη. Εάν αυτό είναι πραγματικό ποσοστό, το lock-down σε όλο τον κόσμο, με ενδεχομένως τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες μπορεί να είναι εντελώς παράλογο.

Είναι σαν ένας ελέφαντας να δέχεται επίθεση από μια γάτα. Στην απόγνωση του προσπαθώντας να αποφύγει τη γάτα, ο ελέφαντας πηδάει από ένα βράχο και πεθαίνει.

Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν έχει αύξηση θανάτων πέρα από το φυσιολογικό για την εποχή, εκτός μιας μικρής αύξησης στην Ιταλία….

2 Απριλίου 2020

3. Ο καθηγητής Μικροβιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος Δήλωσε:

«ο κορονοϊός σε ποσοστό 99% είναι μία απλή γρίπη».

4. Γράφει ο Διδάκτορας Καρδιοχειρουργικης του Πανεπιστημίου Αθηνών Φαίδωνας Βόβολης:

Για να δούμε πόσο θα κρατήσει…?

ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά. Κοροιδεύουν τον κόσμο.

Με 500 κρούσματα και 15 νεκρούς έκλεισαν μέσα μία χώρα. Σας λένε για ‘εκθετική αύξηση. Μα ιατρικώς ΠΑΝΤΑ σε μια ίωση υπάρχει εκθετική αύξηση. Φυσιολογικό.

Τον Φεβρουάριο τα κρούσματα γρίπης ήταν πάνω από 300000 στην Ελλάδα και οι προκαλούμενοι θάνατοι πολύ περισσότεροι από τώρα.
Αλλά δεν σας είπαν κάτι…Και κάθε χρόνο τέτοια περίπου νούμερα υπάρχουν.

Στην Ιταλία τα θύματα το 2018 με μια επιδημία γρίπης ήταν περί τα 25000! Δεν έγινε τίποτα.

Ο πρόεδρος του ΠΟΥ προ μηνός είπε πως ετησίως έχουμε 60000 νεκρούς από την γρίπη. Οι τεθνηκότες αυτοί είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία άνθρωποι με χρόνια νοσήματα.

Πάντα ως ιατρική κοινότητα προσπαθούμε ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ να τους προστατεύσουμε. ΠΑΝΤΑ. Με σχετική απομόνωση.

Τώρα ξαφνικά τους θυμήθηκαν και αιτιώνται πως έχουμε γονείς,παππούδες ως οικογένεια; Προσβλητικό. Εμείς ΠΑΝΤΑ τους προστατεύουμε.

Διάλεξαν πειθήνιο όργανο,ως εκ χαρακτήρα-αν και τον ΣΥΜΠΑΘΏ ως άνθρωπο-λοιμωξιολόγο,υπάκουο στο σύστημα,για να τα περάσουν στον κόσμο όλα αυτά. Είτε με τη λογική,είτε με το συναίσθημα. Ο ίδιος έλεγε εντελώς ΑΛΛΑ προ 2 μηνών! Θα μου πείτε,η διαφορά είναι πως δεν έχουμε το εμβόλιο για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους.. Το εμβόλιο…

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…Ο ένας λόγος που γίνονται όλα.. Και μετά φυσικά θα σας πούνε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ το εμβόλιο για να μην γινουν τα περσινά..! Θυμάστε την Ιταλία,θα σας λένε..

ΟΧΙ, υποχρεωτικό εμβόλιο δεν θα γίνει ΠΟΤΕ. Ας το περάσουν από όσους νόμους θέλουν.. Έχουν πείσει μέσω της πλύσης εγκεφάλου των ΜΜΕ τον κόσμο και καταφέρονται ενάντια σ αυτούς τους λίγους,κακούς ,ανεύθυνους συμπολίτες μας…Σταθείτε κοντά και σ αυτούς που φοβούνται και σ εκείνους που δεν φοβούνται! Μην διχάζεστε.

Οκ νέα ίωση,οκ να προστατευθούν όπως ΠΑΝΤΑ οι ευπαθείς,οκ ας είμαστε προσεκτικοί,μα όχι όλο αυτό!
Είχαν προετοιμάσει σαφέστατα τον εγκλεισμό και τον προετοίμαζαν με κλιμάκωση τις τελευταίες μέρες..Το γνωρίζαμε!
Ξαφνικά κάποιοι απείθαρχοι που έβγαιναν έξω..κάποιοι που περνούσαν τα διόδια,κάποιοι που πήγαιναν εκκλησίες,θάλασσα,πικ νικ ,ΤΗΝ ΩΡΑ που εμείς βλέπαμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΗΜΩΜΕΝΑ!
Το ξέραμε για τον εγκλεισμό εδώ και 10 μέρες!
Ότι κι αν γινόταν…

ΕΛΕΓΧΟΥΝ το μυαλό σας μέσω ΜΜΕ. Είναι και τεστ πειθαρχίας. ΜΗΝ τους αφήνετε.

Έχουν βάλει αναμεταδότες πολλούς (και συναδέλφους μου)να σας τρομοκρατούν. Όσοι γιατροί είναι γνώστες της παθοφυσιολογίας,απλά γελάνε με όλα αυτά! Δεν μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας εδώ, αλλά για το ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν! Οι αναλύσεις που διαβάζετε είναι αστείες.
Στατιστική γίνεται στην ιατρική ΜΟΝΟΝ σε ετήσια βάση! Και φυσικά μπήκαν αυτόβουλα εκατομμύρια άνθρωποι-που ΔΕΝ τους αδικώ,λόγω φόβου και άγνοιας-να γίνουν φανατικοί υπέρμαχοι των θέσεων αυτών…

Είδατε κάτι περίεργο να συμβαίνει τριγύρω σας ιατρικώς;;(εκτός από το φόβο). Είδατε φερ ειπείν το χάλι το προ 2 μηνών με τα σχολεία τα μισά άδεια από τη γρίπη; Σας έπεισαν με τις φράσεις‘μεταδοτικότητα’,’περίεργος ιός ‘; Γελοιοποίησαν τον κόσμο,βάζοντάς του μάσκες και γάντια στο άσχετο,για να μην κολλήσουν τον ‘φονικό ιό’!!!

Ξεπούλησαν τα αντισηπτικά και τα σαπούνια. Εκθετική αύξηση..500 κρούσματα..που θα γίνουν και 5000! Έλα….

Τώρα με αυτά που γράφω τι απομένει; Θα με ξαναπάρετε τηλ οι γνωστοί να μην μιλώ στον κόσμο; Ο εισαγγελέας θα κινηθεί αυτόνομα όπως είπατε;

Δεν υποκινώ κανέναν, έχουμε λάβει αυτή την απόφαση ως κράτος,ας την ακολουθήσουμε.Απλά διαφωνώ με τον περιορισμό. Ναι υπάρχει ίωση.Είναι δυσανάλογα τα μέτρα όμως. Ας πιστέψει λοιπόν ο κόσμος όποιον νομίζει. Έχετε τα ΜΜΕ. Αν τα είχαμε οι άλλοι,θα ήταν αλλιώς.

Θα διαλύσουν το σύμπαν,την οικονομία,τα πάντα για το τίποτα! Για το καλό σου…..Φυσικά και δεν φταίει αποκλειστικά η Ελληνική κυβέρνηση.Είναι θέμα παγκοσμιοποίησης.

Κλείστε τους μέσα. Δείξτε εικόνα. Φοβίστε. Μοιράστε φόβο θανάτου! Ξάφνου όλα θα τελειώσουν και θα πουλήσουν την μεγάλη λύση. Εμβόλιο..
Σκοτώνονται ανα την υφήλιο για την κυριαρχία…Προσωπικά εγώ θα είμαι ΕΔΩ.

Όσο περνά από το χέρι μου θα λέω στον κόσμο την ΑΛΗΘΕΙΑ που πιστεύω. Θα φροντίζω τους ασθενείς μόνιμα. Θα ασχολούμαι με τις καρδιές των ανθρώπων,ΑΛΛΑ και με το πνεύμα και την ψυχή τους..
ΔΕΝ θα ρισκάραμε και ΔΕΝ θα παίζαμε με τους συνανθρώπους μας ΠΟΤΕ! Έλληνες,να παραμείνετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Μόνον αυτό λέω.

5. Λέει ο Abrizio Lucherini, ένας γιατρός, επικεφαλής της υπηρεσίας διαγνωστικής απεικόνισης στο νοσοκομείο Nomentana της Ρώμης:

Ο ίδιος βρίσκεται σε καραντίνα για 10 ημέρες, επειδή, όπως λέει, μάλλον είναι θετικός στον ιό. Παράλληλα απευθύνεται προς τους πολίτες λέγοντας πως το ιταλικό κράτος τούς κοροϊδεύει όσον αφορά τα ποσοστά θνησιμότητας, αλλά και τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων.

Πιστεύω πως, όπως κι εγώ, έχετε δει τις ειδήσεις, τα νέα μέχρι τώρα έτσι… έχετε φοβηθεί.

Όμως εγώ απόψε είμαι ειλικρινά εκνευρισμένος και σας το λέω εδώ από την απομόνωση.

Ποιος περισσότερο από εμένα…

Λοιπόν, αυτά τα δεδομένα είναι ψεύτικα… Είναι ψεύτικα γιατί μια σχέση ανάμεσα σε αυτόν που θεραπεύεται και σε αυτόν που πεθαίνει το κάνεις μόνο όταν έχεις τη σιγουριά και ξέρεις πόσοι είναι συνολικά οι άρρωστοι.

Χριστέ μου, εάν δεν κάνεις δειγματοληψίες σε όλους, δεν μπορείς να ξέρεις ποιος πεθαίνει και ποιος ζει, ακριβώς, με ποσοστά.

Και με τίποτα δεν το κάνετε αυτό, μόνο σε αυτούς τους φτωχούς νεκρούς.

Γιατί η δικιά μου ιστορία, του συμπτωματικού, του γιατρού που ήρθε σε επαφή, αποδεικνύει ότι δεν ξέρετε τίποτα.

Εγώ δεν βρίσκομαι στα νούμερα και μάλλον είμαι μολυσμένος. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνω, οπότε τα νούμερα δεν είναι αυτά που δείχνετε.

Μην κοροϊδεύετε, δεν είναι αυτός ο τρόπος που κάνει τα πράγματα να πάνε καλύτερα.

Εάν κάνετε δειγματοληψίες σε όλους και πεθάνει το 30%, μπορείς να πεις ότι η θνησιμότητα είναι στο 30%.

Αλλά εάν κάνεις ελέγχους μόνος σε αυτούς που σου έρχονται και έχουν 39 πυρετό και βήχα και δυσκολία στην αναπνοή και έχουν ηλικία άνω των 80 ετών και πεθαίνουν, μετά στην τηλεόραση αναφέρουν αυτή τη μαλακία και γιατροί όπως εγώ και πρόσωπα όπως εγώ.

6. Ο Βάλτερ Ριτσιάρντι καθηγητής Πανεπιστημίου στη δημόσια υγεία και πρώην ελεγκτής του ιταλικού ΕΣΥ:

Θεωρεί πως μόνο το 12% του συνόλου των καταγεγραμμένων νεκρών οφείλεται εξ ολοκλήρου στον κορωνοϊό ενώ το 88% των προσβληθέντων ατόμων που κατέληξαν απεβίωσαν λόγω σοβαρού υποκείμενου νοσήματος ή σε ορισμένες περιπτώσεις λόγω πλέον του ενός υποκείμενου νοσήματος από το οποίο υπέφεραν αυτά τα άτομα ταυτόχρονα.

Ο Ιταλός καθηγητής θέτει εν αμφιβόλω δηλαδή τη σχέση θνητότητας του κορωνοϊού ως προς το σύνολο του πληθυσμού. Πραφανώς δεν πρόκειται για μία εντελώς καινούργια προσέγγιση γιατί αυτή η άποψη και έχει διατυπωθεί στο πρόσφατο παρελθόν και πολλοί γνωστοί επιστήμονες συντάσσονται με αυτή, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Ο καθηγητής πρόσθεσε ότι το ποσοστό θνησιμότητας της Ιταλίας παρουσιάζεται πολύ υψηλό, εξαιτίας του τρόπου που οι γιατροί καταγράφουν τους θανάτους.

7. O Κορυφαίος διάσημος Καθηγητής Γάλλος Λοιμωξιολόγος Didier Raoult :

Δεν αφήνομαι να ενδώσω στον τρόμο. Δεν ξέρω να μαντέψω το μέλλον και δεν συνηθίζω να πιστεύω τους πιο ξιταρισμένους που πάντοτε λάθευαν στα μοντέλα τους.Αναλύω μέρα προς μέρα και την εξέλιξη και σήμερα υπάρχουν περί τους 6.000 θανάτους στον κόσμο εκ των οποίων περί τους 3.500 στην κίνα όπου η επιδημία τελειώνει κι 127 στη Γαλλία.

Εκπλήσσομαι που μιλούν μια πολύ σημαντική αιτία θνησιμότητας κι ακόμη για την υγειονομική κρίση του αιώνα καθώς η γρίπη και άλλες λοιμώξεις το 2017 σκότωσαν 14.000 με 20.000 άτομα στη Γαλλία.Ίσως τα στατιστικά να είναι πολύ διαφορετικά στο τέλος της επιδημίας αλλά σήμερα δεν βλέπω το μεγάλο πρόβλημα με όρους θνησιμότητας.

8. O Γνωστός Αμερικάνος Γερουσιαστής Raun Pul δήλωσε :

Οι άνθρωποι πρέπει να αναρωτηθούν εάν αυτή η «πανδημία» του κοροναϊού θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη φάρσα, με τον πραγματικό κίνδυνο της νόσου να είναι αντικειμενικά υπαρκτός από εκείνους που επιδιώκουν να επωφεληθούν – οικονομικά ή πολιτικά – από τον επακόλουθο πανικό.

9. Ο Σκαρλάτος Πάνος Πτυχιούχος Βιο – Ιατρικών Εργαστηρίων γράφει:

Είμαι βιο – ιατρικός εργαστηριακός επιστήμονας με γνωστικό αντικείμενο την απόδειξη, έρευνας, διάγνωσης, και θεραπείας, με 12 χρόνια εμπειρία στην καλλιέργεια ιών έχω όλες τις αποδείξεις ότι λένε ψέματα και μας φιμώνουν όσους ξέρουμε την αλήθεια σας ενημερώνω πως δεν υπάρχει λοιμογόνος παράγοντας του ιού και δεν θα υπάρξει δεν προκαλεί τίποτα καμία νόσο ποτέ, δεν υπάρχουν φάρμακα για ιούς και δεν θα υπάρχουν ποτέ δεν υπάρχει εμβόλιο εναντίον του ιού αυτού και δεν θα υπάρξει ποτέ είμαστε ιατροί και επιστήμονες που μας φιμώνουν

Έχω δουλέψει σε Ελλάδα, Κύπρο και Καναδά, στον Καναδά πριν 5 χρόνια μελετούσαμε στον έλεγχο ρουτίνας τα συμπτώματα του Κορωνιού στα ζώα,

Γιατί στα ζώα; ήταν πείραμα για τους ανθρώπους ;

  • όχι διότι ο ιός δεν προσβάλει τους ανθρώπους αλλά τα ζώα. Εκεί διαπιστώσαμε ότι δεν προκαλεί απολύτως τίποτα παρά μόνον συμπτώματα γρίπης οικόσιτων ζώων ήταν έλεγχος ρουτίνας όπως καλλιεργούσαμε και διάφορα βακτήρια. Εμείς είχαμε ανακαλύψει τον Κορωνιό;
  • Όχι ο Κορωνιός υπάρχει από τότε που υπάρχει το ζωικό κύτταρο.

Οι “Ειδικοί” Λοιμωξιολόγοι του κράτους, το κράτος, η κυβέρνηση, οι βουλευτές της κυβέρνησης, ο υπουργός υγείας τι γνώμη έχεις για την εγκυρότητα τους. Πόσα ψέματα λένε; Μπορείς να τα διαψεύσεις κ. Επιστήμονα Σκαρλάτε Παναγιώτη ;

ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ -ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ – ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  • Πως να λέγεται Ο κορονοϊός; κοροναϊός; κορωνοϊός; κυριε Λοιμωξιολόγε εσύ που είσαι ειδικός ;
    Λέγεται Κορών- Ιος γιατί λέγεται έτσι – Διότι οι ιοί επάνω στο σώμα τους έχουν πρωτεΐνες και υποδοχείς προκειμένου να εισέλθουν στο ζωικό κύτταρο διαπιστώθηκε λοιπόν ότι όταν απομονώθηκε ο ιός της κορώνης προκειμένου να τον ονομάσουν – να βρουν μια ιδιότητα καθώς είναι ασυμπτωματικός – έτσι διαπιστώθηκε πως οι πρωτεΐνο υποδοχείς του σχηματίζουν μια στεφάνη δηλαδή ένα στέμμα. Όταν ανακαλύφθηκε η βακτηριολογία η παγκόσμια ιατρική κοινότητα είχε αποφασίσει πως τα ονόματα θα είναι λατινικά με πρώτο το ελληνικό συνθετικό έτσι το στέμμα στα λατινικά λέγεται Corona αντιδάνειο της λέξης Η ΚΟΡΩΝ, καθώς όταν δανείζουμε μια λέξη σε μια χώρα πχ Κορών μας την επιστρέφουν με αντιδάνειο ως Κορώνα. Ωστόσο η ρίζα της λέξεως είναι Κορών εξου Κορωνιός.
  • Δεν γνωρίζουν πρακτικά τίποτα απολύτως καθόλου. Γνωρίζουν ότι γράφει η βιβλιογραφία.
  • Σύμφωνα με την βιβλιογραφία ο ιός απομονώθηκε το 1960 αναπτύσσοντας μια έρευνα που κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προκαλεί καμία νόσο στον άνθρωπο παρά μόνο ότι χρειάζεται ζωικό κύτταρο να αναπαράγεται, όπου το βρίσκει στον άνθρωπο μέσο των οικόσιτων ζώων.
  • Στην Βιβλιογραφία γράφουν τα αποτελέσματα των ερευνών της δικής μου ειδικότητας.
  • Καινούρια αποτελέσματα που να διαψεύδουν τα παραπάνω δεν υπάρχουν μέσα από το Π.Ο.Υ, μα ούτε αποτελέσματα που να τα συμπληρώνουν.
  • Δεν ξέρουν πως να κάνουν καλλιέργεια Ιών – απαγορεύεται καθώς δεν είναι πιστοποιημένοι εργαστηριακοί ιατροί αλλά επιβλέποντες ειδικοί της θεωρίας που διέπει την πράξη.
  • Η καλλιέργεια ιών αποτελεί μεγίστη χειρωνακτική ειδικότητα ενός επιστήμονα των Βιοϊατρικών Εργαστηριακών Επιστημών με γνώση τον εμβολισμό του ατόφιου Ιού, γνώση της ανατομίας του Κυττάρου, γνώση της ανατομίας του Ιού, γνώση τον κατάλληλων συνθηκών επώασης και ανάγνωσης αποτελεσμάτων
  • Ολα τα βιολογικά σωματίδια με βιολογική ιδιότητα μεταδίδονται μέσο άμεσης επαφής και ποτέ με τον αέρα αλλά πάντα με βιολογικά υγρά τα οποία θα περιέχουν το ιό μέσα σε αυτά, άρα υγρά που δεν περιέχουν ιό δεν μεταδίδουν και τον ιό.
  • Oι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε πως έχουμε 100.000 κρούσματα και όχι 1000 που αρχικά ειπώθηκε μα τότε έχουμε θνητότητα 0.02% δηλαδή στους 10.000 Έλληνες πεθαίνουν 2.
  • Oι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε πως πέθαναν 17 άτομα στα 11.000.000 Ελλήνων μα τότε έχουμε θνητότητα 0,00%
  • Επιδημία έχουμε όταν θανατώνεται το 1/3 μιας χώρας από ένα νόσημα μεγαλύτερο της θνητότητας του άμεσα σε μια γεωγραφική περιοχή και όχι στα πέριξ διάσπαρτα αυτής. Έλληνες νόσησαν 695 Πέθαναν 17 με χρόνια αναπνευστικά και συγγενή νοσήματα μέσος όρος θανάτου 75 έτη ποσοστό θανάτου 2,45% βιβλιογραφία ποσοστό θανάτου στα 75 έτη από Κορωνιό 8% (ήταν υγιείς – ΟΧΙ) ήταν αναμενόμενοι θάνατοι ; – Ναι πέθαναν πολλοί λιγότεροι. Τα κρούσματα ήταν διάσπαρτα στην Ελλάδα άρα δεν υπάρχει επιδημία.
  • Πανδημία έχουμε όταν θανατώνονται τα 2/3 μιας χώρας και το 1/3 μιας γειτονικής άμεσης προσβάσιμης περιοχής έξω από αυτήν και όχι πέριξ διάσπαρτα αυτής και χωρίς να την χωρίζει θάλασσα (ο ιός δεν κολυμπάει δεν πετάει) από ένα νόσημα μεγαλύτερο της θνητότητας του άμεσα.
  • Ελλάδα Θάνατοι 17, Βουλγαρία Θάνατοι 3, Αλβανία Θάνατοι 4
  • Σκόπια Θάνατοι 2 Ιταλία Θάνατοι 6077 άρα δεν υπάρχει Πανδημία.
  • Τον ιό τον μετέδωσε ο ασθενής 0 στην Ελλάδα επειδή ήρθε από την Ιταλία – δυσφήμισης προσωπικότητας του κράτους προς έναν αθώο πολίτη, ο ιός μεταδίδεται με άμεσα βιολογικά υγρά σε άλλον άνθρωπο, ο ασθενής 0 της Ελλάδος δεν βρέθηκε ταυτόχρονα σε όλα τα μέρη της Ελλάδος.
  • Όλα ξεκίνησαν στην Κίνα μα η Ελλάδα είναι πιο κοντά στην Κίνα και η Ιταλία πιο μακριά άρα ο Κορωνιός πέταξε ανάποδα από την Κίνα στην Αμερική μα οι Η.Π.Α έχει 582 θανάτους η Ιταλία 6077 και η Ελλάδα 17
  • οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε ο Κορωνιός ήταν ανεπάντεχο και απρόσμενο γεγονός μα ξεκίνησε την 1 Δεκεμβρίου του 2019 στη Κίνα, μέτρα στην Ελλάδα πάρθηκαν στις 9 Μαρτίου του 2020 γιατί δεν πάρθηκαν μέτρα πριν τα Χριστούγεννα ώστε να μείνουμε στα σπίτια μας όπως θα μέναμε έτσι και αλλιώς ; Ερχόταν η έκπληξη λοιπόν.
  • οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε μείνετε σπίτια σας να μην διασπείρουμε τον ιό, Μα τότε οι ίδιοι γιατί εξαιρούνται του κανόνα αφού είναι άτρωτοι ; απόδειξη άτρωτος βουλευτής την ΝΔ βρίσκεται στο νοσοκομείο της Λάρισας εδώ και 1 εβδομάδα.
  • οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε ο ιός είναι θανατηφόρος μα δεν έχει αποδειχτεί ποτέ αυτό – διασπορά ψευδών ειδήσεων.
  • οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε δεν έχουν φέρετρα στην Ιταλία και αυτό γιατί αφορά την Ελλάδα ; και στην Ελλάδα δεν έχουμε τάφους για τα παλικάρια των τροχαίων ατυχημάτων θνητότητα 50% και τους ανθρώπους με HIV θνητότητα 90% Κορωνιός στην Ελλάδα 0,02%. Δημαγωγία του θανάτου.
  • οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε μην βγαίνετε έξω να σταματήσουμε τον ιό, μα οι δημοσιογράφοι βγαίνουν προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον κόσμο που είναι η ΕΣΗΕΑ; οι αστυνομικοί βγαίνουν για να συλλαμβάνουν τον κόσμο, οι βουλευτές βγαίνουν γιατί έτσι τους αρέσει, οι μετανάστες κάνουν τα πάντα. Αλλά οι φορολογούμενοι πρέπει να μένουν σπίτια τους.
  • οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε χορηγούν αποτυχημένα φάρμακα για Έμπολα σε ασθενείς με Κορωνιό μα αυτό απαγορεύετε. Δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει πως αν έχεις Κορωνιό και πάρεις φάρμακο για Έμπολα δεν θα πεθάνεις
  • Oι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε χορηγούν φάρμακα για Ελονοσία σε ασθενείς με Κορωνιό μα αυτό απαγορεύετε. Δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει πως αν έχεις Κορωνιό και πάρεις φάρμακο για Ελονοσία δεν θα πεθάνεις
  • Oι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριακού Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε δίνουμε κοκτέιλ φαρμάκων σε ασθενείς με Κορωνιό μα αυτό απαγορεύετε. Δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει πως αν έχεις Κορωνιό και πάρεις κοκτέιλ φάρμακων δεν θα πεθάνεις.
  • Oι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε αναμένουν φάρμακα για τον Κορωνιό μα αυτό απαγορεύετε δεν έχουν έγκριση για ανθρώπους. Δεν υπάρχουν φάρμακα για θεραπεία εισβολής στον οργανισμό από ιούς. Υπάρχουν φάρμακα συντήρησης του οργανισμού από τον ιό στο φαινόμενο της ζωής με πλήρη τοξικότητα και δηλητηρίαση αυτού.
  • Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε δίνουμε πειραματικά φάρμακα σε ασθενείς με Κορωνιό, μα αυτό απαγορεύετε από την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ
  • Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε φέρνουμε πειραματικό εμβόλιο, μα αυτό απαγορεύετε από την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ
  • Ο ι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε πως Να κλειδωνόμαστε σπίτια μας για το δημόσιο καλό μα αυτό απαγορεύετε από το Σύνταγμα της Ελλάδος καθώς η ατομική ελευθερία είναι απαραβίαστη αλλά οι βουλευτές, οι στρατιωτικοί και κρατικοί υπάλληλοι και υπάλληλοι υγείας εξαιρούνται μα αυτό απαγορεύετε από το
    Σύνταγμα της Ελλάδος περί ισότητας των πολιτών.
  • Ο ι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε σας κλείνουμε την επιχείρηση μα αυτό απαγορεύετε μπορείτε να καταθέσετε ομαδικές αγωγές για διαφυγόντα κέρδη.
  • Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν κηρύσσουν στάση στην χώρα εν καιρό ειρήνης μα αυτό απαγορεύετε από το Σύνταγμα της Ελλάδος καθώς διαπράττει το αδίκημα της κατάλυσης του πολιτεύματος με πρωταρχικό δικαίωμα στην ελεύθερη κίνηση έκφραση και επιλογή της ελεύθερης βούλησης ανά την επικράτεια σε ελεύθερους πολίτες που δεν έχουν καταδικαστεί σε ποινικές πράξεις.
  • Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν επιβάλουν την καταπάτηση των ελεύθερων δικαιωμάτων μη στέρησης αυτών από ποινικό δικαστήριο στην υποκλοπή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων όπως το όνομα η κατοικία και ο τόπος ελευθερίας της επιλογής του ανθρώπου.
  • Ότι μέτρο πάρθηκε ενάντια στην ατομική ελευθερία της ελεύθερης βούλησης διότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν πήραν έγκαιρα μέτρα δημοσιάς υγείας κατά του “θανάσιμου” ιού από τις 1 Δεκεμβρίου του 2019.
  • Τα εργαλεία προπαγάνδας τα κανάλια απαγορεύουν σε επιστήμονες και ιατρούς να μιλήσουν με επιχειρήματα ενάντια στο ψέμα του Κορωνιού
  • SARS και MERS από Κορωνιό δεν αποδεικνύονται με λόγια, ζητήστε πλήρη αυτοψία από ιδιώτη επιστήμονα στην καλλιέργεια και αναζήτηση του βιολογικού οργανισμού που σκότωσε τον άνθρωπο σας.
  • Ο Κορωνιός δεν προκαλεί αποδεδειγμένο νόσημα μπαίνει σε ένα ζωικό κύτταρο αναπαράγεται και φεύγει και αφήνει μόνιμη ανοσία, τότε γιατί αν μπει ξανά μπορεί να έχουμε συμπτώματα γρίπης ; διότι μπήκε ένας ξένος οργανισμός στο σώμα σας και απλά ενεργοποιείτε η πρώτη γραμμή άμυνας του υγιούς οργανισμού δηλαδή του συμπτώματος γρίπης δείτε ξεκάθαρα όσοι πεθαίνουν είναι χρόνια πάσχοντες ασθενείς υπερήλικες.

Συνάνθρωποι αυτοί οι λύκοι καταλύουν την Δημοκρατία και χωρίς καμιά απόδειξη σας δημαγωγούν με τον φόβο του θανάτου έχουν στίσει το τέλειο κόλπο οργανωθείτε σε ομαδικές μηνύσεις ατομικής ελευθερίας και εργασίας το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η δόξα και τα λεφτά αν ο ιός ήταν θανατηφόρος στην Ιταλία θα πέθαιναν και οι Ιατροί τους.
Διεκδικείτε την ελευθερία σας καθημερινά το δικαίωμα στην ελευθεριά είναι απαραβίαστο.

Ο μόνος που μπορεί να με λυγίσει είναι ο ίδιος ο Θεός οδηγός μου. Σας ευχαριστώ.αγαπητοί συνάνθρωποι κάποια δημοσιεύματα με παρουσιάζουν ως απατεώνα φοιτητή καθώς δεν μπορούν να κατεβάσουν την ανάρτηση μου, χωρίς πτυχίο και εμπειρία, στο ιδιωτικό άρθρο μου αναφέρω την δική μου γνώση χωρίς κανέναν χαρακτηρισμό με ρητορικά ερωτήματα δεν παρακινώ κανέναν σε ότι πιστεύει αυτός ότι είναι το σωστό. Έχει κατατεθεί αυτεπάγγελτη μήνυση εναντίον τους καθώς ο σχηματισμός της δικογραφίας πήγε από την υποδιεύθυνση ασφάλειας προς την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με συνημμένα το αντίγραφο του πτυχίου μου . Έχοντας τον θεό ως οδηγό στην επιστημονική μου καριέρα και λέγοντας την αλήθεια στον κόσμο με πολεμάνε τα μέσα δημαγωγίας τρόμου και εξευτελισμού προκειμένου να λυγίσω.

10. Ο Dr. Wolfgang Wodarg, γνωστός γιατρός και πολιτικός λέει εν συντομία ότι:

Είναι όλα μια μεγάλη υπερβολή χωρίς πραγματικό κίνδυνο – στατιστικά μιλώντας. Και τώρα, το πράγμα είναι τόσο μεγάλο που κανένας δεν τολμά να πει “περιμένετε ένα λεπτό, πού είναι τα δεδομένα που υποστηρίζουν αυτή τη υπερβολή;

11. Ο επιδημιολόγος Neil Ferguson αλλάζει γνώμη:

Ο Neil Ferguson έγραψε το μοντέλο κορωνοϊών του Imperial College στο Λονδίνο, ο οποίος διαμοιράστηκε μαζικά στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ άλλων από τους New York Times, αναιρεί τους υπολογισμούς του σχετικά με τους προβλεπόμενους θανάτους. Το μοντέλο του ποσοστού θνησιμότητας του Ferguson βοήθησε να διαμορφωθούν οι πολιτικές της Αγγλίας για προσωρινή προστασία.

Αρχικά, ο Φέργκιουσον δήλωσε ότι 2,2 εκατομμύρια θα χαθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες ως αποτέλεσμα του κοροναϊού. Πρόβλεψε μισό εκατομμύριο θανάτους μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό “θα συνέβαινε” αν δεν γινόταν καμία ενέργεια.

Αλλά τώρα, ο Φέργκιουσον λέει ότι τα δεδομένα ήταν λάθος. Λέει ότι πολλοί περισσότεροι άνθρωποι έχουν πιθανώς ή είχαν κοροναϊό, πράγμα που σημαίνει ότι οι αρχικές εκτιμήσεις του ήταν λάθος.

Τώρα λέει ότι τα νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα Προβλέπει 20.000 θανάτους ή “πολύ λιγότερους”……

12. Ο Dr Sucharit Bhakdi είναι ειδικός στη μικροβιολογία λέει:

«Όλα αυτά τα μέτρα οδηγούν στην αυτοκαταστροφή και στη συλλογική αυτοκτονία που βασίζεται σε τίποτα άλλο, παρά μία απόπειρα τρομοκράτησης»

Υπήρξε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg του Mainz και επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής και ένας από τους πιο γνωστούς ερευνητές στη γερμανική ιστορία.

13. Ο κ. Joel Kettner, καθηγητής Κοινοτικών Επιστημών Υγείας και Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα, πρώην Υπεύθυνος Δημόσιας Υγείας στην επαρχία Μανιτόμπα και Ιατρικός Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Μολυσματικών Νόσων δηλώνει:

«Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο, τίποτα πουθενά κοντά σε αυτό. Δεν μιλώ για την πανδημία, επειδή έχω δει 30 τέτοιου είδους (πανδημίες), μία κάθε χρόνο. Ονομάζεται γρίπη. Και άλλοι ιοί αναπνευστικών ασθενειών, δεν γνωρίζουμε πάντα τι είναι. Αλλά δεν έχω δει ποτέ αυτή την αντίδραση και προσπαθώ να καταλάβω γιατί»

14. Ο Δρ Yoram Lass είναι ισραηλινός γιατρός, πολιτικός και πρώην Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας δήλωσε:

*Εργάστηκε επίσης ως Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ και στη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 παρουσίασε την επιστημονική τηλεοπτική εκπομπή Tatzpit.

Η Ιταλία είναι γνωστή για την τεράστια νοσηρότητά της σε αναπνευστικά προβλήματα, περισσότερες από τρεις φορές σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Στις ΗΠΑ περίπου 40.000 άνθρωποι πεθαίνουν σε μια κανονική εποχή της γρίπης και μέχρι στιγμής 40-50 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον κοροναϊό, οι περισσότεροι από αυτούς σε γηροκομείο στο Kirkland της Ουάσινγκτον.

Σε κάθε χώρα, περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από τακτική γρίπη σε σύγκριση με αυτούς που πεθαίνουν από τον κοροναϊό.

[… υπάρχει ένα πολύ καλό παράδειγμα που όλοι ξεχνάμε: τη γρίπη των χοίρων το 2009. Ήταν ένας ιός που έφτασε στον κόσμο από το Μεξικό και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει εμβολιασμός εναντίον του. Αλλά τί? Εκείνη την εποχή δεν υπήρχε Facebook ή εκεί ίσως ήταν, αλλά ήταν ακόμα στα σπάργανα. Ο κοροναϊός, αντίθετα, είναι ένας ιός με δημόσιες σχέσεις.

Όποιος πιστεύει ότι οι κυβερνήσεις μπορούν να περιορίσουν τους ιούς είναι λάθος.

15. Ο Δρ Yanis Roussel et. al. – Μια ομάδα ερευνητών από το Ινστιτούτο Νοσοκομειακής Κλινικής του Πανεπιστημίου της Μασσαλίας και το Institut de Recherche pour le Développement, Assistance Publique-Hôpitaux de Marseille

Διεξήγαγε μια μελέτη αξιολόγησης από ομοτίμους για τη θνησιμότητα από το Coronavirus για την κυβέρνηση της Γαλλίας στο πλαίσιο των «Επενδύσεων για το πρόγραμμα «Μέλλον».

Το πρόβλημα του SARS-CoV-2 είναι πιθανώς υπερεκτιμημένο, δεδομένου ότι 2,6 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από αναπνευστικές λοιμώξεις κάθε χρόνο σε σύγκριση με λιγότερο από 4000 θανάτους για το SARS-CoV-2 τη στιγμή της συγγραφής»

16. Ο Δρ David Katz, Αμερικανός γιατρός και ιδρυτικός διευθυντής του Κέντρου Ερευνών Πρόληψης του Πανεπιστημίου Yale είπε:

Είμαι βαθύτατα προβληματισμένος για το γεγονός ότι οι κοινωνικές, οικονομικές και δημόσιες συνέπειες αυτής της σχεδόν ολικής κατάρρευσης των κανονικών σχολείων ζωοτεχνίας και των επιχειρήσεων, που έχουν απαγορευτεί, θα είναι μακρόχρονη και καταστροφική, ενδεχομένως σοβαρότερη από το άμεσο αποτέλεσμα του ίδιου του ιού.

Η χρηματιστηριακή αγορά θα αναπηδήσει πίσω στο χρόνο, αλλά πολλές επιχειρήσεις δεν θα το κάνουν ποτέ. Η ανεργία, η φτώχεια και η απελπισία που πιθανόν να προκύψουν θα είναι πρώτης τάξεως πληγές για την δημόσια υγεία»

17. Ο Michael T. Osterholm είναι καθηγητής και διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Πολιτικής Λοιμωδών Νόσων στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα λέει:

Εξετάστε τις συνέπειες της παύσης λειτουργίας γραφείων, σχολείων, μεταφορικών συστημάτων, εστιατορίων, ξενοδοχείων, καταστημάτων, θεάτρων, συναυλιών, αθλητικών εκδηλώσεων και άλλων χώρων για αόριστο χρονικό διάστημα, αφήνοντας όλους τους εργαζόμενους άνεργους. Το πιθανότερο αποτέλεσμα δεν θα ήταν απλώς μια κατάθλιψη, αλλά μια πλήρης οικονομική αποτυχία, με αμέτρητες απώλειες μόνιμης θέσης, πολύ πριν βρεθεί εμβόλιο ή δημιουργηθεί φυσική ανοσία.

[…]

Η καλύτερη λύση θα ήταν η συνέχιση της εργασίας των ατόμων με χαμηλό κίνδυνο σοβαρών ασθενειών, η διατήρηση της λειτουργίας των επιχειρήσεων, συμβουλεύοντας ταυτόχρονα τα άτομα υψηλού κινδύνου να προστατευθούν μέσω της φυσικής αποστασιοποίησης και αυξάνοντας την ικανότητα της υγειονομικής περίθαλψης όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Με αυτό το σχέδιο μάχης, θα μπορούσαμε να οικοδομήσουμε σταδιακά την ανοσία χωρίς να καταστρέψουμε την οικονομική δομή στην οποία βασίζονται οι ζωές μας.

18. Ο Δρ Peter Goetzsche Καθηγητής Σχεδίασης και Ανάλυσης Κλινικών Ερευνών στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης

Ιδρυτής της Ιατρικής Συνεργασίας Cochrane. Έχει γράψει αρκετά βιβλία σχετικά με τη διαφθορά στον τομέα της ιατρικής και τη δύναμη των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών λέει:

Το βασικό μας πρόβλημα είναι ότι κανένας φορέας δεν θα κατηγορηθεί ποτέ για μέτρα που είναι υπερβολικά δρακόντεια. Έτσι, οι πολιτικοί μας και όσοι εργάζονται στη δημόσια υγεία κάνουν πολύ περισσότερα από ό, τι πρέπει να κάνουν.

Δεν εφαρμόστηκαν τέτοια δρακόντεια μέτρα ούτε κατά τη διάρκεια της πανδημίας γρίπης του 2009 και προφανώς δεν μπορούν να εφαρμοστούν κάθε χειμώνα, που είναι όλο το χρόνο, καθώς πάντα είναι χειμώνας κάπου. Δεν μπορούμε να κλείσουμε ολόκληρο τον κόσμο μόνιμα.

Εάν αποδειχθεί ότι η επιδημία εξαλειφθεί σύντομα, θα υπάρξει μια ουρά των ανθρώπων που θέλουν να λάβουν τα εύσημα για αυτό. Και μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι τα δρακόντεια μέτρα θα εφαρμοστούν ξανά την επόμενη φορά. Αλλά θυμηθείτε το αστείο για τους τίγρεις. “Γιατί χτυπάτε συναγερμό;” “Για να κρατήσω μακριά τους τίγρεις”. “Μα δεν υπάρχουν τίγρεις εδώ”. “Ε γιαυτό!”

19. Έλληνας Στατιστικός γράφει:

Ως ειδικός στη στατιστική επιστήμη μιας και ήταν μέρος των σπουδών μου (ΠΑ.ΠΕΙ.Ναυτ. Οικονομολόγος). Θα σας παρουσιάσω τη πιο λογική και πιο απλή στατιστική ανάλυση πέριξ του Φαντομα-Ιου.

Ως της 29 Μαρτίου έχουμε δηλωμένος θανάτους που σχετίζονται (και όχι προκλήθηκαν από) με το Φαντομα-ιό, 30891. Αυτο αντιστοιχεί (Για 7 δις περίπου παγκόσμιο πληθυσμό) σε μια θνησιμότητα ανά εκατομμύριο πληθυσμού 4/μυριο.

Αν δούμε ανά χώρα το μέγιστο και ελάχιστο. Έχουμε Σαν Μαρίνο 648/μυριο, Ιταλία 166/μυριο, Κορέα 3/μυριο, Κίνα 2/μυριο, Ιαπωνία 0.4/μυριο, Νότιος Αφρική και Ινδία 0,02/μυριο. Δε βάζω τις ακραίες περιπτώσεις όπου δεν υφίσταται θάνατοι και κάνω απαλοιφή τα άκρα επίσης ήτοι Σαν Μαρίνο και Ν.Αφρικη και Ινδια.

Και λαμβάνω υπόψη 2 χώρες πολιτισμένες και ανεπτυγμένες στα ίδια επίπεδα ήτοι Ιταλία και Ιαπωνία.

Όπως βλέπετε η Ιταλία έχει θνησιμότητα 166/μυριο και η Ιαπωνία έχει 0.4/μυριο. Η Ιταλία έχει πρακτικές Ναζιστικής Κατοχής και ολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας ενώ η Ιαπωνία εχει απλά οδηγίες να τηρούνται κάποιες αποστάσεις (Το βίντεο στις 20Μαρτιου βόλτα στο Τόκυο δειχνει ότι η ζωή συνεχίζεται κανονικά χωρίς ναζιστικές και ταγματασφαλιτικες τακτικές τύπου Ελλαδιστάν).

Η διαφορά στη θνησιμότητα ανά μυριο πληθυσμού μεταξύ των δύο αυτών χωρών είναι τεράστια της τάξεως του 42000%,.

Αυτή η τεράστια διαφορά (για όποιον εχειν σώας τας φρένας και καταλαβαίνει ολίγον από στατιστική) αποδεικνύει ότι ο ιός δεν είναι ο αποκλειστικός αιτιολογικος παράγοντας των θανάτων στη Ιταλία (Και σε όσες χώρες έχουν τέτοιο εξωπραγματικό ποσοστό).

Καταλαβαινει επίσης ότι οι ναζιστικές πρακτικές είναι ανούσιες και χρησιμοποιούνται από τα λαμόγια της εξουσίας για λόγους που ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τη προστασία της δημόσιας υγείας ή τη προστασία της υγείας μας (σε απλά ελληνικά γείτονα, χεστηκε ο μητσογκακης αν τα τινάξεις) και φυσικά τα πρόστιμα που ρίχνουν ασύστολα ταγματασφαλίτες που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες (και φυσικα διασπείρουν τον φαντομα ιό) ως μέτρο περιορισμού της διασπορας έχουν σχέση με την επιστήμη της επιδημιολογιας όσο έχω εγώ σχέση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Με βάση τα στοιχεία που δίνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (screenshot από τη μελέτη που ήδη έχω επισυναψει στο ποστ για το Φαντομα-Βαμπιρ-ιο) οι λοιμώξεις του αναπνευστικού (Respiratory Tract Illness-RTI) παγκοσμίως (στοιχεία του 2011, το 2019 να είστε σίγουροι ότι ήταν περισσότεροι) υπολογίζονται σε 450 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ και περίπου τα 200 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ αφορούν λοιμώξεις από ΙΟΥΣ.

Οι θάνατοι υπολογίζονται σε περίπου 4 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ κάθε έτος, αυτό αντιστοιχεί ως θνησιμότητα ανά μυριο (σε 7 δισεκατομμύρια παγκόσμιο πληθυσμό) περίπου 600/μυριο

ΑΡΑ Η Θνησιμότητα ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜΑ-ΒΑΜΠΙΡ-ΙΟ παγκοσμίως ήτοι το 4/μυριο είναι το 0,67% όλων των θανάτων από λοιμώξεις του αναπνευστικού (Και υπόψη πλέον πλείστες χώρες ακολουθούν τη τακτική του φουσκωματος των θανάτων $απο$ τον ΦΑΝΤΟΜΑ-ΒΑΜΠΙΡ-ΙΟ, ητοι αν και πολλοί θάνατοι θα οφείλονται σε νοσοκομειακές λοιμώξεις, βακτηριακες λοιμώξεις, πνευμονία του αναπνευστήρα κλπ, πλέον εφόσον έχει βγει θετικο το σουπερ τεστ θα δηλώνονται και καταγράφονται ως κορονωθανατοι, π.χ άσχετα αν 100% πέθανε κάποιος από πνευμ/κική σηψαιμία θα δηλωθεί ΠΕΘΑΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΩΙΟΥ (πρακτική των πληρωμένων ΜΜΕ που τσίμπησαν μερικά εκατομυρια ευρουλακια κατά τύχη).

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΟ

Το ποσοστό θνησιμότητας παγκοσμίως που αποδίδεται και σχετίζεται (αβέρτα φουσκωμένο) με τον ΦΑΝΤΟΜΑ-ΒΑΜΠΙΡ-ΙΟ είναι το 0.67% του ποσοστού θνησιμότητας που αποδίδεται στο σύνολο των λοιμώξεων του αναπνευστικού παγκοσμίως κάθε χρόνο πριν μας την πέσει ο Φαντομας-Βαμπιρ-ιος.

Αυτό είναι μια ορθή στατιστική σύγκριση για να μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε το εύρος της παραπληροφόρησης, της προπαγάνδας και της τρομοκρατίας που στοχεύουν στη μετατροπή μας σε αντικείμενα και όχι στη “””σωτηρια μας”””

Αν καταλάβατε αυτή την απλή στατιστική αλήθεια είναι ώρα να πάτε για κάνα τσιπουρακι και κάνα μεζεδάκι.

Άντε στην Υγιεα μας……………….

20. 6 αναγνωρισμένοι Βούλγαροι γιατροί δήλωσαν:

Σας κάνουν πλύση εγκεφάλου, ο κορονοϊός είναι ένας πλαστός πανικός που δημιουργήθηκε σκόπιμα από τις αρχές …

21. Ματσάκης Μάριος Ιατροδικαστής και Μικροβιολόγος

Κορονοϊός μια συνηθισμένη ίωση που πανικοβάλλουν τον κόσμο

22. Η Ελληνίδα Λοιμοξιολόγος Όλγα Κοσμοπούλου γράφει:

Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν είναι για καλό. Και δεν είναι για τον περιορισμό της επιδημίας. Αν ήθελαν να περιορίσουν την επιδημία θα έβρισκαν τρόπο να κάνουν εκτεταμένους ελέγχους και να υλοποιήσουν όσα ζητάει η ΟΕΝΓΕ. Το πρώτο τουλάχιστον, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο.

Έλεος! Ούτως ή άλλως, η τυφλή καραντίνα και η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας δεν είναι επιστημονικά απαραίτητα μέτρα (θα μπορούσε να είναι στοχευμένη καραντίνα είτε για τις ευπαθείς ομάδες είτε για βεβαιωμένες περιπτώσεις μετά από ελέγχους), ειδικά όταν ο πληθυσμός, στην μεγάλη του πλειοψηφία υπακούει ως τώρα στα μέτρα.

Είτε η κυβέρνηση το κάνει επειδή βρίσκεται σε πανικό, είτε επειδή με την αφορμή επενδύει στο μέλλον, η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι μια πραγματικά επικίνδυνη εξέλιξη. Πόσω μάλλον, όταν πλήθος εργαζομένων δεν έχει σταματήσει να εργάζεται. Η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Όλγα Κοσμοπούλου

23. Ο Δρ. Shiva Ayadurai απόφοιτος του ΜΙΤ ειδικευμένος στην βιολογική μηχανική διατείνεται:

Η πανδημία του κορωνοϊού είναι “η μεγαλύτερη απάτη που έχει γίνει στην ιστορία της ανθρωπότητας”.

Σύμφωνα με tweet που έχει προκαλέσει πολλές και πολυποίκιλες αντιδράσεις στις ΗΠΑ ο Δρ. S Ayadurai αναφέρει:

«Η απάτη του κορωνοϊού θα περάσει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη εκστρατεία εκφοβισμού από το “βαθύ κράτος” με στόχο την χειραγώγηση των οικονομιών, την εμπέδωση της καταπίεσης του κόσμου και την προώθηση των υποχρεωτικών φαρμάκων».

24. O ιατροδικαστής Κλάους Πούσχελ και η ομάδα του, που εξετάζουν υποτιθέμενα θύματα κορωναϊού στην πόλη Χανσεάτ δηλώνει:

«Αυτός ο ιός επηρεάζει τη ζωή μας με εντελώς υπερβολικό τρόπο. Αυτό που συμβαίνει δεν έχει σχέση με τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει ο ιός», λέει επίσης ο Πούσχελ μετά την ανάλυση των 100 πρώτων νεκρών που αποδόθηκαν στον κορωναϊό και συμπληρώνει: «Είμαι πεπεισμένος ότι η θνησιμότητα από κορωναϊό δεν θα γίνει αισθητή στα κρούσματα της ετήσιας θνησιμότητας.

25. Όθων Ηλιόπουλος, ο Έλληνας πoυ έβαψε και με ελληνικό χρώμα το Νομπέλ Ιατρικής 2019. Kαθηγητής ογκολογίας και γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ:

δηλώνει ότι υπάρχει μία φοβερή υπερβολή για τον κίνδυνο από τον ιό, η οποία βασίζεται όπως υποστηρίζει, σε λάθος εικόνες για τη θνητότητα, από αυτή τη λοίμωξη.

26. Ο Κώστας Γουργουλιάνης καθηγητής Πνευμονολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας δηλώνει:

Στον κορωνοϊό «χρεώνονται» θάνατοι και από άλλες παθήσεις

27. Τους ξεφεύγει η αλήθεια στα μικρόφωνα και μετά τρέχουν να το μαζέψουν

Οι γιατροί δέχονται πιέσεις για να γράφουν στο πιστοποιητικό θανάτου COVID-19

Δείτε από το 2ο λεπτό που λέει στα Αγγλικά του λόγου το αληθές: Γιατί δέχονται πιέσεις οι συνάδελφοί μου να γράφουν στις αιτίες θανάτου τον COVID-19, θέλουν κάποιοι να φουσκώσουν τα δεδομένα; Όταν ακούτε να σας λένε ότι θέλουν να σας κρατήσουν ασφαλείς, δεν έχει να κάνει με επιστημονικά δεδομένα έχει να κάνει με το ότι θέλουν να σας ελέγχουν

Ενώ το ένα πίσω από το άλλο τα ΜΜΕ πιάνονται να παραπλανούν και να τρομοκρατούν τον κόσμο:

Ελπίζουν όπως λένε τα νέα να είναι χειρότερα:

Καταγγελία στον FOCUS FM:

Καταγγελία ΣΟΚ !Τα κανάλια με ψευδείς εικόνες(δεν είναι η πρώτη φορά) λένε ότι η παραλία Θεσσαλονίκης είναι γεμάτη από κόσμο!Βάζουν παλαιότερα ρεπορτάζ !

Καταγγελία ΣΟΚ !Τα κανάλια με ψευδείς εικόνες(δεν είναι η πρώτη φορά) λένε ότι η παραλία Θεσσαλονίκης είναι γεμάτη από κόσμο!Βάζουν παλαιότερα ρεπορτάζ !ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΡ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Publiée par Focus FM 103.6 sur Mardi 31 mars 2020

Ενώ στο εξωτερικό η παραποίηση της ενημέρωσης πάει σύννεφο:

Εν τω μεταξύ και ενώ όλοι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους:

Πέρασε από την επιτροπή η επίταξη ακινήτων σε νησιά υποδοχής μεταναστών

Θεσμοθετήθηκαν 28 πόλεις μουσουλμάνων εποίκων σε όλη την Ελλάδα 

Συμφωνία-σοκ: Η Ελλάδα συμφώνησε να γίνει λιμάνι άφιξης παράνομων μεταναστών από τη Λιβύη!

Τι ακριβώς συμβαίνει;

Οι Αμερικάνοι έχουν ένα σοφό ρητό, για τις περιπτώσεις που βρίσκεσαι αντιμέτωπος με μια μπερδεμένη υπόθεση, χωρίς εμφανή αίτια:

Follow the money

Ποιοι ωφελούνται και ποιοι πλήττονται από αυτή την υπόθεση;

Ποιους θα ωφελήσει το διαφαινόμενο οικονομικό κραχ;

Το μεταναστευτικό και το κυνήγι των ΜΚΟ, μήπως ξεχάστηκε;

H φαρμακοβιομηχανία με ετήσια έσοδα τουλάχιστον 1 τρισεκατομμύριο που για κάθε 1$ που ξοδεύει σε έρευνα, ξοδεύει 19$ σε διαφημίσεις και “άλλους” τρόπους προώθησης των φαρμάκων, πόσες νέες επιδοτήσεις από χρήματα φορολογουμένων θα πάρει;

O Ρόμπερτ Κένεντι, γιος του δολοφονημένου Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και ανιψιός του πρώην Αμερικανού προέδρου και επίσης δολοφονημένου Τζον Κένεντι έγραψε:

Τα εμβόλια για τον Μπιλ Γκέιτς είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία, η οποία τροφοδοτεί τις πολλές σχετιζόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και των σχεδίων της Microsoft να ελέγξει πλήρως τον συνδυασμό εμβολίου και ελέγχου ταυτότητας, ώστε να αποκτήσει ο ίδιος ένα δικτατορικό έλεγχο της παγκόσμιας πολιτικής υγείας, την αιχμή του δόρατος του νέο-ιμπεριαλισμού των μεγάλων επιχειρήσεων. Η εμμονή του Γκέιτς με τα εμβόλια τροφοδοτείται και από μια μεσσιανικού τύπου πεποίθηση ότι έχει ως αποστολή να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και με μια θεϊκού τύπου προθυμία να πειραματιστεί με αυτό με τις ζωές κάποιων τους οποίους θεωρεί λιγότερο ανθρώπους».

Πόσοι θα είναι οι νεκροί από την μελλοντική ανεργία και μείωση εισοδημάτων και αύξηση της ανεργίας;

Πόσες μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις θα κλείσουν, για να πάρουν τη θέση τους ξένες μεγάλες αλυσίδες;

Και πόσα ακόμα….

Όλα τα παραπάνω, μήπως θα παρουσιαστούν ως αναγκαστικές επιπτώσεις από τον ιό;

Σύμφωνα πάντως με το το Russian Center for Military-Strategic Research of the General Staff

το οποίο υπάγεται απευθείας στο ρωσικό Γενικό Επιτελείο θεωρεί πως «η πανδημία του κορωνοϊού είναι ένα ψέμα και πρέπει να ειδωθεί υπό το πρίσμα θρησκευτικών, οικονομικών, πολιτικών και εθνικών σκοπών.

«η πανδημία είναι μια παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση, πρόκειται για μια άσκηση διοίκησης και ελέγχου πίσω από τις κουρτίνες, με τελικό στόχο τον έλεγχο της Ανθρωπότητας.

Στόχος είναι η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού στην Γη. Σύμφωνα με αυτούς (που την δημιούργησαν) είμαστε πάρα πολλοί πάνω στον πλανήτη, θα έπρεπει να υπάχουν το πολύ 100 εκατομμύρια και οι περισσότεροι να είναι υπηρέτες, το μέγιστο που θα μπορούσαμε να φτάσουμε είναι το ένα δισεκατομμύριο, γιαυτό και συνδέεται άμεσα και με την οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει.»

«Θέλουν να αναγκάσουν τον κόσμο να μην κινείται και να παραδώσει τις πολιτικές του ελευθερίες με πολιτικά μέσα το οποίο πρακτικά είναι αδύνατο. Υπάρχουν διάφορα συντάγματα και ο κόσμος έχει συνηθίσει σε ορισμένα πολιτικά δικαιώματα και πιστεύει ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα.

Πηγη >> https://ethernews.com/coronoios-megalh-apath-lene-giatroi-epidimiologoi/?fbclid=IwAR29T3rUGPzcfX4sh0pIYFxy0HFlSPj2O65UX7xUogLMmSjN64xIPQGtwdE


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr