Home Greek News «Δικτατορία» λοιμωξιολόγων: Απαγορεύουν την είσοδο στα σούπερ μάρκετ σε όσους πολίτες δεν φορούν μάσκα

«Δικτατορία» λοιμωξιολόγων: Απαγορεύουν την είσοδο στα σούπερ μάρκετ σε όσους πολίτες δεν φορούν μάσκα

by _
0 comment 128 views

«Δικτατορία» λοιμωξιολόγων: Απαγορεύουν την είσοδο στα σούπερ μάρκετ σε όσους πολίτες δεν φορούν μάσκα

Ούτε στην καραντίνα δεν είχαν γίνει αυτά


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!


Η κυβέρνηση επιβάλλει από αύριο, μετά από πιέσεις των λοιμωξιολόγων, υποχρεωτική χρήση μάσκας -για αρχή- σε όλα τα σούπερ μάρκετ για πελάτες και για εργαζόμενους, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι κλειστοί χώροι. 

 Οι λοιμωξιολόγοι πιέζουν για να γίνει υποχρεωτική χρήση της μάσκας όχι μόνο σε όλους τους κλειστούς αλλά και σε πολλούς ανοιχτούς χώρους! 

Υποχρεωτική καθίσταται από αύριο, κατόπιν σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η χρήση μη ιατρικής μάσκας στα σούπερ μάρκετ, τόσο για εργαζομένους όσο και για καταναλωτές.

Αυτό αναφέρει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Με τη κίνηση αυτή η κυβέρνηση ισοπεδώνει την κοινωνία χωρίς να υπάρχουν ξεκάθαρα στοιχεία σε ποιο βαθμό η μάσκα εμποδίζει την διασπορά του ιού, ενώ τα κρούσματα στην χώρα βρίσκονται ακόμα σε χαμηλά επίπεδα, με λίγες δεκάδες την ημέρα.

Επιπλέον δυσχεραίνεται σημαντικά τόσο η ζωή των πολιτών όσο και η οικονομική δραστηριότητα. Χαρακτηριστικό είναι πως υποχρεωτικές μάσκες για τους καταναλωτές δεν είχαν επιβληθεί ούτε κατά τη διάρκεια του lockdown! 

Άλλωστε δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που ο κ.Τσιόδρας κατηγορούσε τις μάσκες πως δεν προστατεύουν!

Η υποχρεωτική μάσκα, αναμένεται να επιβληθεί σταδιακά στους περισσότερους κλειστούς χώρους, δίνοντας έτσι τη «χαριστική βολή» σε εστίαση και εμπόριο.

Μάλιστα υπάρχουν και καταγγελίες από ανθρώπους που έχουν γνώση της αγοράς πως αυτό γίνεται για να ενισχυθούν τα delivery των μεγάλων σούπερ μάρκετ στο οποίο είχαν επενδύσει εκατομμύρια ευρώ. Διότι delivery ως γνωστών σημαίνει λιγότερο προσωπικό αλλά και «ελάχιστη παραγγελία» από τους καταναλωτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr