Home Greek News ΜΠΑΜ! και ΚΑΤΩ!: Μήνυση για τους δήθεν θανάτους από Κορωνοιό…!!!

ΜΠΑΜ! και ΚΑΤΩ!: Μήνυση για τους δήθεν θανάτους από Κορωνοιό…!!!

by _
0 comment 52 views

Μήνυση για τους δήθεν θανάτους από Κορωνοιό


GreekNewsOnDemand.com: Το νέο βίντεο-ΜΠΑΜ των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» που εκθέτει την όλη ΑΠΑΤΗ του «κορωνοϊού»!!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ ΤΟ!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ! >> 

Η αλήθεια για τον Κορωνοϊό απο τον Πάνο Σκαρλάτο, Ειδικό Επιστήμονα…!!!


Όταν οι ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Σιωπούν υπάρχουν Δικηγόροι εξαιρέσεις που καταθέτουν μηνύσεις για την ΑΠΑΤΗ με τους δήθεν θανάτους από Κορωνοιό. Ο Δικηγόρος κ. Νίκος Αντωνιάδης κατάθεσε Μήνυση που θα έπρεπε να έχει κατατεθεί από ολoυς τους Δικηγορικούς Συλλόγους για κάθε Νοσοκομείο Αναφοράς και  κατά του κ.Τσιόρδα που ομολόγησε ότι βαφτίζανε όλους τους θανάτους από χρόνια νοσήματα ως θανάτους από τον ιό. Απευθυνόμενος στον Εισαγγελέα ο κ. Αντωνιάδης αναφέρει…

Κ.Εισαγγελέα ..Είναι βέβαιον πως έχετε βιώσει στο οικογενειακό ή κοινωνικό περιβάλλον σας τις δραματικές επιπτώσεις του lock down. Έχετε τη δύναμη, την εξουσία αλλά και το καθήκον, να αναζητήσετε και να βρείτε τις απαντήσεις που περιμένει Ελληνικός λαός, για να μάθει επιτέλους εάν για όλο αυτό το κακό που συνέβη υπάρχουν υπεύθυνοι. Εάν υπάρχουν ένοχοι. Είστε το τελευταίο καταφύγιο του Έλληνα Πολίτη”

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΗΝΥΣΗ σε ΚΕΙΜΕΝΟ και σε ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ

Προς: κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Κοινοποίηση: κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494, κατοίκου Αθηνών, οδός Ματρώζου 2 & Πιπεροπούλου.

ΚΑΤΑ

Παντός υπευθύνου του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος “ΣΩΤΗΡΙΑ”, Λεωφόρος Μεσογείων αρ. 153 – Αθήνα.

“ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ & ΘΑΝΑΤΩΝ ΛΟΓΩ COVID-19”
______________________________________________

κ. Εισαγγελέα,

Στο πλαίσιο της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης του Covid-19, η κυβέρνηση έλαβε την απόφαση για το γνωστό lock down στη χώρα. Η απόφαση αυτή είχε δραματικές οικονομικές επιπτώσεις για τη χώρα και για τους Έλληνες πολίτες, ενώ περιόρισε εξίσου δραματικά τις συνταγματικά κατοχυρωμένες ατομικές μας ελευθερίες.

Η ανωτέρω απόφαση στηρίχθηκε στα δεδομένα της μεγάλης μεταδοτικότητας και της υψηλής επικινδυνότητας του νέου κορωνοϊού, για την υγεία και τη ζωή των πολιτών.

Προκειμένου να δικαιολογηθεί η απόφαση αυτή και κυρίως για να διατηρηθεί το επαχθές μέτρο του lock down, η κυβέρνηση και η συσταθείσα επιτροπή των εμπειρογνωμώνων, με επικεφαλής τον καθηγητή λοιμωξιολόγο Σωτήριο Τσιόδρα, επικαλούντο σε καθημερινή βάση, μέσω της ενημέρωσης του κοινού από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, στη θέση του οποίου η κυβέρνηση όρισε τον κ. Τσιόδρα, τον αριθμό των κρουσμάτων, των νοσηλειών και των θανάτων από τον Covid-19.

Είναι προφανές ότι εάν δεν υπήρχαν κρούσματα, νοσηλείες και θάνατοι από τον Covid-19, δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί το lock down, κυρίως δε η παράτασή του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΜΥΝΗΣΕΩΣ

Πηγή >> https://amazonios.net/minysi-gia-toys-dithen-thanatoys-apo-koronoio/


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!… 

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr