Home Greek News ΒΟΜΒΑ: ΠΡΟ-συνεννόηση κυβέρνησης Μητσοτάκη & ΠΟΥ για τον εμβολιασμό των Ελλήνων το Δεκ. ΠΕΡΣΙ!!!

ΒΟΜΒΑ: ΠΡΟ-συνεννόηση κυβέρνησης Μητσοτάκη & ΠΟΥ για τον εμβολιασμό των Ελλήνων το Δεκ. ΠΕΡΣΙ!!!

by _
0 comment 264 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΠΡΟ-συμπαιγνία και ΠΡΟ-συνεννόηση κυβέρνησης Μητσοτάκη και ΠΟΥ εμβομάδες πριν το “επίσημο” “ξέσπασμα” της ΨΕΥΤΟ-κρίσης της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊού το Δεκ. του 2019 που προετοίμασε την οδόν για λίαν ύπουλη και προδοτική νομοθεσία για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ βάσει της ΑΠΑΤΗΣ του κορωναίού!!!

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πώς όλα αυτά είχαν να κάνει με  «μεταρρυθμίσεις» που να επιδιώκουν να ενισχύσουν τη δημόσια υγεία, να φέρουν τη φροντίδα πιο κοντά στις κοινότητες και να επιταχύνουν την πρόοδο προς την καθολική κάλυψη της υγείας, κτλ., ενώ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και…ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, προετοίμασαν την όδο της…ΑΠΑΤΗΣ του κορωνοϊού για την ΕΛΛΑΔΑ ώστε να εξασφαλιστεί πως ΚΑΝΕΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ…ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΩ…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΔΕΙΤΕ τι δημοσιεύθηκε στον επίσημο ιστότοπο του  Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας στις 16 Δεκ. του 2019 (μια εποχή κατά την οποίαν ΚΑΝΕΙΣ δεν ανησυχούσε ούτε για “κορωνοϊούς” ούτε να…ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από καμιά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ανεξέλεγκτη κυβέρνηση) και συγκρίνετε το περιεχόμενό του με όλα όσα συμβαίνουν, ΣΗΜEΡΑ, στον τομέα της δημόσιας υγείας σε σχέση με την…ΑΠΑΤΗ του κορωνοϊού…

Ο ΠΟΥ και η ελληνική κυβέρνηση συμφωνούν για την αναθεώρηση της δημόσιας υγείας και των μεταρρυθμίσεων της PHC για την προώθηση της υγείας για όλους

 

16-12-2019

ΠΟΥ

Λίγες μέρες πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Υγειονομική Κάλυψης, ο Δρ Hans Kluge, υποψήφιος Περιφερειακός Διευθυντής του ΠΟΥ για την Ευρώπη, συναντήθηκε με ομολόγους υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα, συμφωνώντας για κοινή επανεξέταση από τον ΠΟΥ και την ελληνική κυβέρνηση για μεταρρυθμίσεις στη δημόσια υγεία και την πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη (PHC) στη χώρα.

 

Οι μεταρρυθμίσεις επιδιώκουν να ενισχύσουν τη δημόσια υγεία, να φέρουν τη φροντίδα πιο κοντά στις κοινότητες και να επιταχύνουν την πρόοδο προς την καθολική κάλυψη της υγείας, με την αναθεώρηση αυτή να ενισχύει περαιτέρω αυτές τις προσπάθειες.

 

Η μεταρρύθμιση της δημόσιας υγείας θα ξεκινήσει με τη νέα νομοθεσία για τη δημόσια υγεία και την ανάπτυξη εθνικής στρατηγικής και σχεδίου δράσης για τη δημόσια υγεία. Επιπλέον, θα εφαρμοστούν ολοκληρωμένες στρατηγικές για την καταπολέμηση του καπνίσματος· παράγοντες κινδύνου στον τρόπο ζωής, όπως ανθυγιεινή διατροφή και σωματική αδράνεια· εθνικά προγράμματα ελέγχου για κοινούς καρκίνους και κοιλιακό ανεύρυσμα· αντιμικροβιακή αντοχή· ανοσοποίηση· HIV και ηπατίτιδα C· ασθένειες που μεταδίδονται από φορέα · εθισμό στα τυχερά παιχνίδια· διασυνοριακό έλεγχος ασθενειών και την υγεία των μεταναστών και των προσφύγων, που αποτελούν τις προτεραιότητες του Υπουργείου Υγείας.

 

Η PHC είναι υγειονομική περίθαλψη που λαμβάνεται από την κοινότητα – συνήθως από οικογενειακούς γιατρούς και τοπικό προσωπικό κλινικής, συμπεριλαμβανομένων νοσοκόμων της κοινότητας και άλλων επαγγελματιών υγείας. Η υπηρεσία πρέπει να είναι καθολικά προσβάσιμη ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε, με κόστος που μπορεί να αντέξει η κοινότητα και η χώρα. Η κυβέρνηση επεσήμανε τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να ενισχυθούν οι μεταρρυθμίσεις της PHC – ιδίως με ένα δημόσιο – ιδιωτικό στοιχείο για την προσέλκυση προσωπικού υγειονομικής περίθαλψης. Η μεταρρύθμιση της PHC είναι το θεμέλιο του μετασχηματισμού των συστημάτων υγείας σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή περιφέρεια του ΠΟΥ για την επίτευξη καθολικής κάλυψης υγείας και των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης.

 

ΕΔΩ εδώ τη πηγή για περισσότερα>> http://www.euro.who.int/en/countries/greece/news/news/2019/12/who-and-greek-government-agree-on-review-of-public-health-and-phc-reforms-in-boost-to-health-for-all

Στο παραπάνω κείμενου του ΠΟΥ διαβάσαμε μερικά ενδιαφέροντα, όπως…αντιμικροβιακή αντοχή…ανοσοποίηση… HIV και ηπατίτιδα C και… ασθένειες που μεταδίδονται από φορέα. Χμμμ…ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ;;;…ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ;;; Και, επαναλαμβάνω, αυτό δημοσιεύθηκε το Δεκ. ΠΕΡΣΙ, και η χρονική στιγμή ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ διότι θα προκύψει λίγες εβδομάδες μετά το πρώτο «ξέσπασμα» του «κορωναϊού»….ΤΟΥ Κ*ΛΟΥ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΤΕΛΙΟ ΤΟ…ΑΛΛΟΘΙ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;!!! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, διότι το ΜΟΝΟ που συμβαίνει εδώ και να μυρίζει η όλη υπόθεση αυτή…ΜΠΟΧΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ !!!

Και τι σημαίνει ακριβώς η λέξις…ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΙΣ;;; Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, σημαίνει το εξής….

Η ανοσοποίηση είναι η διαδικασία κατά την οποία ένα άτομο καθίσταται ανοσοποιητικό ή ανθεκτικό σε μολυσματική ασθένεια, συνήθως με τη χορήγηση εμβολίου. Τα εμβόλια διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα του ίδιου του σώματος για να προστατεύσουν το άτομο από επακόλουθη μόλυνση ή ασθένεια.

 

Πηγή >> https://www.who.int/topics/immunization/en/

Όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει εδώ και δύο μήνες τώρα, η ελληνική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σε…ΠΛΑΚΙΑ με τους ΊΔΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που είναι αρχικά πίσω από την ΑΠΑΤΗ του «κορωναϊού». Στο άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι! σας είχαμε γράψει πως…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτελεί μια ξεκάθαρη ατζέντα…ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ εις βάρος της Ελλάδος σχετικά με τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊο, που υπάρχει παρά ΜΟΝΟ στην…«ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ» ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ και των…ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ του από τις μεγάλες μυστικές λέσχες (Μπίλντερμπέργκ), κτλ. Δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Είναι ξεπουλημένο το παιδί από νεανικής ηλικίας αφού προέρχεται από μια οικογένεια…ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ. Το μόνο τώρα που μένει είνια ο ελληνικός λαός κάνει τώρα το…ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ μπας και σωθεί εκείνος ο τόπος…!!!

 

Είναι να απορεί κανείς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε πάει τον περασμένο Ιαν. φέτος στο…ΝΤΑΒΟΣ στο…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ που τυχαίνει να είναι ένας από τους κύριους ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ της όλης…ΑΠΑΤΗΣ του ΨΕΥΤΟ-κορωναϊού;;;

 

Όσο για όλα αυτά πολύ…ΛΙΓΑ «κρούσματα» και ­«θάνατοι» που «συμβαίνουν» τόσο στην Ελλάδα όσο οπουδήποτε αλλού, που έχουν χαρακτηριστεί ως «πανδημία» –ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!- από τις αρχές σχεδόν όλων των χωρών του κόσμου (εν συγκρίσει μάλιστα με τον παγκόσμιο πληθυσμό που είναι περίπου 7 δις!), διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο Ο Κούλης λέει ΨΕΜΑΤΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε «κρούσματα» ούτε θάνατοι από τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό!!! διότι εκεί θα δείτε συγκεκριμένα παραδείγματα για το τι σας λέμε εδώ. Και αφού το διαβάσετε, ΔΕΝ θα έχετε μετά ΚΑΜΙΑ αμφιβολία ότι αυτό που συμβαίνει με τον «κορωναϊό» , τόσο στην Ελλάδα όσο και οπουδήποτε αλλού, πρόκειτε, ΟΝΤΩΣ, για ένα μεγάλο…ΧΟΑΞ, ΦΑΡΣΑ, ΑΠΑΤΗ….

 

Σύμφωνα με το σάιτ GreekReporter.com (πηγή εδω)…

“Ο αριθμός των παγκοσμίως νέων περιπτώσεων κοροναϊού την Πέμπτη το πρωί ξεπέρασε τα 218.800, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Johns Hopkins, το οποίο παρακολουθεί περιπτώσεις που έχουν αναφέρει ο Παγκόσμιος Οργανισμίς Υγείας και άλλες πηγές”.

Το δε ΠΡΟΒΛΗΜΑ με αυτά τα «δεδομένα» είναι το γεγονός πως προέρχονται από «επίσημους παγκοσμίους φορείς», ήτοι, το πανεπιστήμιο Johns Hopkins και ο Παγκόσμιος Οργανισμίς Υγείας. Βέβαια θα μου πείτε τώρα «ΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟΝ;!». Πρώτα από όλα, και τα δύο προωθούν μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ εις βάρος ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ και, δεύτερον, τυχαίνει να είναι στο «κόλπο» περι της όλης…ΑΠΑΤΗΣ του «κορωναϊού», εν συνεργασία με το Μπίλ Γκέιτς, το ίδρυμά του καθώς και τις μεγάλες φαρμακευτικών εταιρειών!

 

Αυτά σας αποκαλύψαμε πριν λίγες ημέρες στο άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!! Διαβάστε το ΟΛΟ, σας παρακαλώ, διότι ΕΚΕΙ θα μάθετε την όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτήν την πραγματική…ΣΥΝΩΜΙΑ εις βάρος ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Επίσης, στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ: Η ψευτο- πανδημία του κορωνοϊού εκηρύχθη την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ που ψηφίστηκε το νομοσχέδια για τα εμβόλια στην Ελλάδα! σας γράψαμε…

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Να γιατί κηρύχθηκε η ΨΕΥΤΟ- πανδημία του «κορωνοϊού»: Ο Μπίλ Γκέιτς “ΛΑΔΩΣΕ” τον ΠΟΥ και τις υποοργανώσεις του! γράψαμε πως ο Μπιλ Γκέις δορωδόκησε όλον τον ΠΟΥ την ημέρα ΠΡΙΝ της κήρυξης της ψεύτικης πανδημίας του ΨΕΥΤΙΚΟΥ κορωνοϊού ενώ μέχρι τότε, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δεν ήταν καθόλου επιρρεπείς στο να κάνει κάτι τέτοιο, για ευνόητους λόγους!

 

Και γράψαμε…

 

Ωστόσο, ταυτόχρονα, ο Γκέιτς είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείαςενός από τους πρωτοπόρους οργανισμούς που προειδοποιεί, συμβουλεύει και συμβουλεύει κυβερνήσεις του πλανήτη για θέματα που σχετίζονται με επιδημίες και πανδημίες. Σε θέματα σχετικά με την πανδημία που έχει δηλωθεί από τον ίδιον τον ΠΟΥ.

Αλλά ο ΠΟΥ δεν έβλεπε πάντα τον κοροναϊό ως πανδημία.

Στην πραγματικότητα, ο ΠΟΥ δεν είχε ανακοινώσει τον κοροναϊό ως πανδημία μέχρι την 11 Μαρτίου αφού ο Γκέιτς –που ήθελε εδώ και αρκετό καιρό ο ΠΟΥ να κηρύξει τον κοροναϊό πανδημία- έκανε πρώτα μια πολύ μεγάλη δωρεά σε προγράμματα που ωφελούν τον…ΠΟΥ την ημερα ΠΡΙΝ στις 10 Μαρτίου!

 

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το χρονοδιάγραμμα….

Στις 10 Μαρτίου, το «Business Insider» έγραψε: «Ο Bill Gates ηχεί τον συναγερμό για τον κοροναϊό COVID-19, αποκαλώντας τον «πανδημία», παρόλο που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν του έχει δώσει ακομη τον χαρακτηρισμό αυτόν».

 

Αλλά δεν μένουμε εδώ, διότι στο πρόσφατο άρθρο Μὲ νόμο τῆς 11ης Μαρτίου 2020 ἡ Κυβέρνηση θέσπισε τὸν ὑποχρεωτικὸ ἐμβολιασμό! σχολιάσαμε τα εξής όσον αφορά στον νόμο ὑπ’ ἀριθμ. 4675/2020 ποὺ φέρει ἡμερομηνία 11 Μαρτίου 2020 και που περιέχει ἄρθρο ποὺ ἀφορᾶ τὴν ἐπιβολὴ ὑποχρεωτικοῦ ἐμβολιασμοῦ μὲ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργοῦ Ὑγείας…

Ο συγκεκριμένος νόμος φέρνει την ημερ. 11 Μαρ. του 2020, μιλάμε για ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ κατά την οποίαν εκηρύχθη για πρώτη φορά η ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊού! Διαβαστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Να γιατί κηρύχθηκε η ΨΕΥΤΟ- πανδημία του «κορωνοϊού»: Ο Μπίλ Γκέιτς “ΛΑΔΩΣΕ” τον ΠΟΥ και τις υποοργανώσεις του!για να δείτε πως η ίδια η ελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι σε «πλακάκια» με αυτους τους απατεώνες που είναι πίσω από την απάτη του κορωναϊού!!! ΔΗΛΑΔΗ, πως τους ήρθε εκεί στην ελληνική κυβέρνηση να επιλέξουν μια ημερομηνία που έτυχε να είναι η ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ της κήρυξης της ψευτο-πανδημίας;;;!!!

 

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ Ο ΠΟΥ ΚΙ Ο ΓΚΕΙΤΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ…..ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕ-ΒΡΑΙΟΣ. ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ «ΣΚΑΡΙΑ» ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ —ΤΗΝ…ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ– ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΝΟΜΟ» ΤΟΥ Κ*ΛΟΥ!!! ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΡΜΗΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!

Στο άρθρο μας με τίτλο ΙΔΟΥ ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΑΚΤΩΡ των ελιτιστών πίσω από την απάτη του κορωναϊού στην Ελλάδα, Σωτήρης Τσιόδρας!!! αποδείξαμε πως ο Σωτήρης Τσιόδρας συνδέεται κι αυτός, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους ίδιους…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που είχαν στήσει την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ του ΨΕΥΤΟ-κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι στις ΗΠΑ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ!!!

Επίσης, στο άρθρο μας Κάθε χρόνο έχουμε μια “πανδημία” έλεγε πριν 6 μήνες ο Σωρήρης Τσιόρδας!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!! σας γράψαμε πως…

Ενα άρθρο που είχει δημοσιευθή στο…. CNN Greece στις 01 Οκτωβρίου 2019 που αποκαλύπτει, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, πως τα είχαν συζητήσει και..ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΤΕ όσον αφορά την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊού για την…ΕΛΛΑΔΑ!!! Κι αυτό συμπίπτει ΠΛΗΡΩΣ με τις αποκαλύψεις μας για το γεγονός πως, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΗΝΑ (Οκτ. του 2019), έγινε και μια…ΆΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, στην Νέα Υόρκη, το συνέδριο “Event 201” του Ιστ. John Hopkins, του Ιδρύματος Μπίλ & Μελίντα Γκέιτς και του Παγκόσμιου Οικονομικου Φόρουμ, σε συνεργασία με τις…ΨΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, στη Νέα Υόρκη όπου τα είχε αποφασίσει…ΟΛΑ, σε ΜΑΚΡΟ-ΕΠΙΠΕΔΟ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, όσον αφορά την ΙΔΙΑ ΑΠΑΤΗ!!! Και την ίδια ώρα, διεξαγόταν ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ… Coronavirus (nCoV-2019, ΚΟΡΩΝΑΪΟ) που υποστηριζόταν από τα ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ…!!!

Εν ολίγοις και εν κατακλείδι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του ήταν ήδη σε συννεόηση με τους ΙΔΙΟΥΣ ελιτιστές ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και μεγάλα ιδρύματα που είχαν αρχικά στήσει την όλη απάτη του κορωνοϊού εις βάρος όλης της ανθρωπότητος και αυτό αποδειχνύεται τόσο από τις επαφές και συναντήσεις που πραγματοποιούσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη εβδομάδες ΠΡΙΝ την επίσημη έναρξη της ΣΤΗΜΕΝΗΣ «κρίσεως» του ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΟΥ «ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ»!!!

Τον περασμένο Δεκ., ο ΠΟΥ είχει διατάξει στην ελληνική κυβέρνηση να ανασχηματίσει και αναβαθμίσει το ιατρικό σύστημα της Ελλάδος, και να δημιουργήσει και να εφαρμόσει ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο για την υγειονομική περίθαλψη, ώστε να μπορέσει να συμμωρφωθεί μετά με τα νέα “προτότυπα” του ΠΟΥ, που θα απορρεύσουν εκ της ψεύτο-κρίσεως της ψεύτο-πανδημίας του ψεύτο-κορωνοϊού, και όλα αυτά εις βάρος των συνταγματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών ΥΠΟ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!!

Και ο απώτερος σκοπός τους: Να ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙ, ΜΕΣΩ «ΕΜΒΟΛΙΟΥ», ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΡΗΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΦΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr