Home Greek News Πρωτοφανές: Σεκιουριτάς σε υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ έδειρε ηλικιωμένο γιατί δεν τήρησε τα μέτρα για τον κορωνοϊό (βίντεο)

Πρωτοφανές: Σεκιουριτάς σε υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ έδειρε ηλικιωμένο γιατί δεν τήρησε τα μέτρα για τον κορωνοϊό (βίντεο)

by _
0 comment 220 views

Πρωτοφανές: Σεκιουριτάς σε υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ έδειρε ηλικιωμένο γιατί δεν τήρησε τα μέτρα για τον κορωνοϊό (βίντεο)

Τον κάλυψε ο ΔΕΔΔΗΕ: «Προτεραιότητα μας η Δημόσια Υγεία»


Σε ένα εξοργιστικό περιστατικό που καταγράφηκε σε κάμερα κινητού τηλεφώνου, υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης σε υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ στο Ηράκλειο, έδειρε την Πέμπτη ηλικιωμένο πολίτη επειδή προσπάθησε να εισέλθει χωρίς ραντεβού, κάτι που απαγορεύεται λόγω κορωνοϊού. 

Μάλιστα ο ΔΕΔΔΗΕ τον κάλυψε(!) σε ανακοίνωσή του.

Το πρωτοφανές επεισόδιο καταγράφηκε το πρωί της Πέμπτης στο υποκατάστημα της επιχείρησης στην περιοχή Τσαλικάκι. Ένας πολίτης επιχείρησε να μπει στα γραφεία για ένα θέμα που ήθελε να τακτοποιηθεί, αλλά χωρίς προηγουμένως να έχει κλείσει ραντεβού….

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/893130_protofanes-sekioyritas-se-ypokatastima-toy-deddie-edeire

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr