Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΒΟΜΒΑ: Οι σαφείς δεσμοί Τράμπ με το βαθύ κράτος που είναι πίσω από την ψεύτο-πανδημία του κορωνοϊού!

ΒΟΜΒΑ: Οι σαφείς δεσμοί Τράμπ με το βαθύ κράτος που είναι πίσω από την ψεύτο-πανδημία του κορωνοϊού!

by _
0 comment 223 views

ΒΟΜΒΑ: Οι σαφείς δεσμοί Τράμπ με το βαθύ κράτος που είναι πίσω από την ψεύτο-πανδημία του κορωνοϊού!!!

ΑΡΑ, είναι και ΑΥΤΟΣ πίσω από την…ΙΔΙΑ ΑΠΑΤΗ και ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΕΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η κυβέρνηση του Τζόρτζ Μπούς του νεότερου ήταν μια απο τις πιο περιβόητες κυβέρνησεις των ΗΠΑ που υπήρξεν ποτέ σε όλη την ιστορία των ΗΠΑ. Μας «χτύσε» ΑΥΤΟΣ την ενδεκάκη Σεπτεμβρίου του 2001, σε συνεργαία με το Ισραήλ, και εισέβαλε ΠΑΡΑΝΟΜΑ μετά στο Ιράκ με βάση αυτό που έκανε Ο ΙΔΙΟΣ κατά όλης της Αμερική (και όλου του κόμου εδώ που τα λέμε!), και ΟΧΙ ο «Σαντάμ Χουσέιν» ή ο Οσάμα Μπιν Λάντιν, κτλ.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!! για να καταλάβετε πως κι ο ίδιος ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ είχε παίξει τότε μεγάλο ρόλο στο χτύπημα αυτό, ιδιαίτερα στην…ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ του! Τυχαίνει να είναι ο προσωπικός φίλος των ίδιων των Εβραίων που είχαν παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτό το αρχι-έγκλημα, όπως ο πρώην ιδιοκτήτης του Παγκοσμίου Εμπορικού Κέντου της Νέας Υόκης κου Λάρι Σιλβερστεϊν!

ΔΗΛΑΣΗ, ο Τράμπ δεν εμπρόκειτο ΠΟΤΕ να «αποστραγγίσει» τον «βάλτο» (δηλαδή, να καταργήσει το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, την «σκιώδη» κυβέρνηση), όπως υποσχόταν κάθ ολη τη διάρκεια της εκστρατείας του για τη Προεδρία των ΗΠΑ, διότι, εν ολίγοις, είναι ο ΊΔΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!

Ο Τράμπ συνδέεται με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που είναι πίσω από ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ που έχουν γίνει εις βάρος τόσο των ΗΠΑ όσο και όλου του κόσμου εδώ και δεκαετίες!  Και σε μερικούς από αυτούς, έχει ήδη δώσει…ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΜ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΟΝΟΝ!!! ΈΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΎΤΕΡ ΛΊΜΠΙ (Skooter Libbey), ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΖ ΜΠΟΥΣ, ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ…ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠ ‘ΑΥΤΟΥ…


Στο άρθρο μας με τίτλο Ο Τράμπ έδωσε συγχωροχάρτι σε έναν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ που εξέθεσε πρακτόρισσα της CIA που ανακάλυψε τουρκο-ισραηλινό κύκλ. κατασκοπίας εντός των ΗΠΑ! σας είχαμε εξηγήσει ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειν’ αυτό ο κος Σκούτερ Λίμπι και πως το συγχωροχαρτι που του είχε δώσει ο Τράμπ πριν δύο χρόνια, επιβεβαιώνει ΠΛΗΡΩΣ, ότι ο Τράμπ λαμβάνει τις δικές του εντολές ΑΠΕΥΘΙΑΣ από το ίδιο το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ. Το παρακάτω άρθρον μας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ αι συμπαθίαι και αι συμαχίαι του Τράμπ: Και εις ΕΒΡΑΙΟΥΣ και εις τους…ΤΟΥΡΚΟΥΣ, διότι αυτό που έκαμε εκδίδων συγχωροχάρτιον εις έναν τοιούτον εγκληματίαν, εβοήθησε τα μάλα εις το να συνεχίσουν να ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ …!!!

Οπότε θα ξενικήσουμε πτώτα με αυτό και θα τελειώσουμε με την σύνδεσιν Τράμπ και ακριβώς των ίδιων ανθρώπων που είναι όπισθεν της απάτης του…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. Και συνδετικός κρίκος μεταξύ Τράμπ και τέτοιων διεφθαρμένων μέχρι το μεδούλι πολιτκών, Ο SKOOTER LIBBY (ΣΚΟΥΤΕΡ ΛΙΜΠΙ) και ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ-ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ» ΕΝΩ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ…ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΔΡΑΜΑ», ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΤΛΟ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΥΟ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ» ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ…ΑΦΕΝΤΗ… 


Ο Τράμπ έδωσε συγχωροχάρτι σε έναν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ που εξέθεσε πρακτόρισσα της CIA που ανακάλυψε τουρκο-ισραηλινό κύκλ. κατασκοπίας εντός των ΗΠΑ!

Ο Τράμπ έδωσε συγχωροχάρτι στον πρώην σύμβολο του Ντίκ Τσένι, Σκούτερ Λίμπι, που είχει εκθέσει δημόσια την κάλυψη της πρακτόρισσα της CIA Βάλερι Πλέιμ (που είχε ξεκινήει την καριέρα της στην…ΕΛΛΑΔΑ) και που “ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ” το 2003 ΤΟΥΡΚΙΚΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!

ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ «ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ»??? ΧΑΧΑΧΑ!!!!…

Η ακόλουθη ύπουλη και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ πράξις του προέδρου Τράμπ που πρόκειται να σας περιγράψω από μόνη της ΛΕΓΕΙ ΠΟΛΛΑ για το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι ο ίδιος: Ένα ξόανο-διακοσμητικό των μεγάλων συμφερόντων τόσον του βαθέως κράτους των ΗΠΑ όσον και της διεθνούς…ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ των ΡΟΤΣΙΛΝΤ εν γένει. Και εσείς οι Έλληνες που συνεχίζετε να λέτε ότι ο Τράμπ είναι «καλός» και «πατριώτης» και «αντινεοταξίτης» και «θα μας σώσει» (ενώ συνεχίζει να επιτρέπει στο ΔΝΤ και μας…ΠΕΘΑΙΝΕΙ!) και λα-λα-λα και μπλα-μπλα μπλα, δώστε μου και μένα λίγο από αυτό που καπνίζετε γιατί απ΄ ό,τι φαίνεται…ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ!

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλό για την ΕΛΛΑΔΑ μας, έστω κι αν αυτό σημαίνει την άσκηση πιέσεως στην κυβέρνηση του Τράμπ για χάριν της πατρίδος μας. ΆΛΛΟ όμως αυτό και ΆΛΛΟ το συνεχές ΓΛΕΙΨΙΜΟ στον ΜΑΦΙΟΣΟ Τράμπ από πλευράς πολλών γνωστών σάιτ στην Ελλάδα, για να κερδίσουν την εύνοιά του, και…ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ γιατί είναι η ίδια η κυβέρνησίς του που συνεχίζει τις καταστρεπτικές για την Ελλάδα μας πολιτικές!!!

Εγώ τυχαίνει να είμαι ο πρώτος και μοναδικός Έλληνας δημοσιογρἄφος που, από το 2016 και μετά, άρχισε να γράφει άρθρα, να βγαίνει στην τηλεόραση και σε διάφορα ραδιόφωνα για να σας αποκαλύψει όλ᾽αυτἀ για τον Ντόναλντ Τράμπ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Σας έχω πει, πχ., ότι ο ίδιος ο μέντωρ του Τράμπ , Roy Cohn (Ρόι Κον), ήταν ο πρώην επικεφαλής της…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ στην Νέα Υόρκη, ένας από τους ιδρυτές της…ΜΟΣΑΝΤ (που δημιούργησε τον…ISIS = Israeli Special Intelligence Service), ένας από τους ιδρυτές αυτού που γνωρίζουμε σήμερα ως το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, αυτός που κατάρρευσε εσκεμμένα την γενναία επιτροπή του γερουσιαστή Τζόσεφ Μακάρθι (που εξέθετε τότε τους Εβραίους κομμουνιστάς στην Αμερική) καθώς και ένας από τους ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ όπισθεν της δολοφονίας του ίδιου του…ΤΖΟΚ ΚΕΝΕΝΤΙ. ΓΙΆ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Κι για εσάς που αυτήν την στιγμή δεν μπορείτε να πιστέψετε τα ματάκια σας, διαβάστε τα παρακάτα ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ για του λόγου το αληθές….

Ο Τράμπ λοιπόν έδωσε, πριν από μερικούς μήνες, συγχωροχάρτι στον πρώην σύμβολο του Ντίκ Τσένι, Σκούτερ Λίμπι, που είχει εκθέσει δημόσια την κάλυψη της πράκτορα της CIA Βάερι Πλέιμ (που είχε ξεκινήει την καριέρα της στην…ΕΛΛΑΔΑ) και που “ξεδιάλυνε” το 2003 ΤΟΥΡΚΙΚΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

Η κα Βάερι Πλέιμ ξεκίνησε την σταδιοδρομία της στην Ελλάδα και το βιβλίο της «Fair Game, My Life as a Spy, My Betrayal by the White House» (Δίκαιη Ανταπόδοση, Η Ζωή μου ως Κατασκόπου, Η Προδοσία από τον Λευκό Οίκο) περιγράφει απίστευτα πράγματα για το γεγονός πως όντως είναι η CIA που κάνει κουμάντο στην Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες! Στο βιβλίο της η Πλέιμ παρουσιάζει την καριέρα της στη CΙΑ και τις επιχειρήσεις στις οποίες συμμετείχε. Και ενώ φυσιολογικά θα έπρεπε να γίνει σάλος στην Ελλάδα γι’ αυτό το βιβλίο, περιέργως υπάρχει μία συνομωσία σιωπής.

Διαβάστε τα παρακάτω άρθρο για περισσότερ πάνω σε αυτό…

Σε πρόσφατο άρθρο της βρετανικής εφημερίδος “The Guardian” στις 13 Απριλ. φέτος με τίτλον «Ο Σκούτερ Λίμπι (Lewis “Scooter” Libby): Ο Τράμπ έδωσε συγχωροχάρτι στον πρώην σύμβουλο του Τσένι που καταδικάστηκε που εψεύσθη στο FBI», μαθαίνουμε άναυδοι πως ο κ Τράμπ έδω συγχωροχάρτι έναν άνθρωπο που εξυπηρέτησε ΠΙΣΤΑ τα συμφέροντα του…ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ των ΗΠΑ….

Ο Σκούτερ Λίμπι (Lewis “Scooter” Libby): Ο Τράμπ έδωσε συγχωροχάρτι στον πρώην σύμβουλο του Τσένι που καταδικάστηκε που εψεύσθη στο FBI

Πρόεδρος: «Έχω ακούσει ότι αντιμετωπίσθηκε άδικα”

 

Ο Libby καταδικάστηκε μετά από έρευνα που αφορούσε τον James Comey

Ο Libby καταδικάστηκε το 2007 για παρακώλυση της δικαιοσύνης και για ψευδορκία, σε σχέση με τη διερεύνηση της διαρροής της ταυτότητας μιας πράκτορα της CIA Valerie Plame (Βάλερι Πλέιμ). Η πεποίθησή του ήταν αποτέλεσμα έρευνας του ειδικού συμβούλου Patrick Fitzgerald, ο οποίος διορίστηκε από τον τότε αναπληρωτή γενικό εισαγγελέα, James Comey (Τζέιμς Κόμι)

 

Ο Πρόεδρος Μπους μείωσε την ποινή του Λίμπι, απαλλάσσοντας για αυτόν τον χρόνο φυλάκισης, αλλά τον άφησε όμως ως εναν καταδικασμένο για κακούργημα, ο οποίος έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο και να κάνει κοινοτική θητεία. Το συγχωροχάρτι του Τράμπ εξαλείφει πλήρως την καταδίκη.

Ένας εκπρόσωπος του Μπους δήλωσε: “Ο Πρόεδρος Μπους είναι πολύ ευχαριστημένος για το Σκούτερ και την οικογένειά του.”

 

Πηγή > https://www.theguardian.com/us-news/2018/apr/13/scooter-libby-trump-pardons-cheney-aide-convicted-of-lying-to-fbi

Στον ιδκό της αντίλογο, ο κ Πλέιμ έγραψε τα εξής στην «Washinton Post» στις 18 Απριλ. φέτος…

Αλλά αυτό που χάνεται σε αυτή την εξέταση είναι ο λόγος για τον οποίον είχε καταδικαστεί αριχικώς ο Λίμπι για ψευδορκία και παρακώλυση της δικαιοσύνης, και γιατί είναι σημαντικό για εμάς σήμερα. Το 2003, ο σύζυγός μου, Joe Wilson (Τζό Ουίλσον), πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ, έγραψε ένα άρθρο γνώμης στην «New York Times» επικριτώντας την κεντρική υπόθεση της Λευκού Οίκου του Μπους για την εισβολή στο Ιράκ: ο Σαντάμ Χουσεΐν αντιπροσώπευσε μια επικείμενη πυρηνική απειλή. Ο Joe (Τζό) έγραψε ότι τις πληορφορίες αυτές τις είχαν παραμορφώσει εσκεμμένα και ότι είχαν συλλέξει μόνο τις πιο επιλεγμένες σε μια προσπάθεια να πουληθεί ο πόλεμος στον αμερικανικό λαό. Λίγο αργότερα, ανώτεροι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου πρόδωσαν την ταυτότητά μου σε διάφορες πηγές των μέσων ενημέρωσης. Ήμουν τότε μια μυστική αξιωματικός της CIA που  ασχολούμουν με τις μυστικές αποστοιλές. Ο Τζο και εγώ υποβάλλονταν σε χρόνια δολοφονίας χαρακτήρα.

 

Περισσότερα εδω > https://www.washingtonpost.com/news/posteverything/wp

Η πλοκή ὀμως αρχίζει να «πυκνώνει» γιατί είχα γράψει εγώ για την κα Πλέιμ και την και την έκθεσή της ως πράκτορα της CIA πριν από ακριβώς ένα χρόνο σε ένα άρθρο μου με τίτλον «ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COSMIC ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΝΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ»!»αποκαλὐπτοντας όλες τις πτυχές τις…ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ της όλης υποθέσεως αυτής, ιδιαίτερα για το γεγονός πως οι σχέσεις μεταξύ του αμερικανικού βαθέος κράτους και των αντίστοιων του Ισραήλ και της…ΤΟΥΡΚΙΑΣ


ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ «NATO COSMIC» ΠΟΥ ΕΞΑΙΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ…ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

5 Ιανουαρίου 2010 – Η εντολή Τούρκου δικαστή να κατασχεθούν τα έγγραφα COSMIC «ωθεί» το βαθύ κράτος της Τουρκίας σε κατάσταση κρίσης:

Έχει κλονιστεί το «βαθύ κράτος» των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών της Τουρκίας και των αξιωματικών επιβολής του νόμου, που συνδέονται με τη CIA και το ισραηλινό Μοσάντ μέσω του δικτύου Εργκένεκον (Ergenekon) των κατασκόπων και πρακτόρων ψευδών «τρομοκρστικών χτυπημάτων» (“false flag” operations), για την απόφαση του δικαστή της Άγκυρας Καντίρ Kayan να διατάξει την έρευνα των άρκρως απόρρητων αιθουσών ΝΑΤΟ COSMIC της διοικήσεως της ομάδος τακτικής κινητοποίησης των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων στην Άγκυρα από πολιτικούς εισαγγελείς και αστυνομικούς.
Το COSMIC είναι μια ταξινόμηση του ΝΑΤΟ και η έρευνα του σκιώδους δικτύου Ergenekon έχει αποδείξει ότι τα έγγραφα του COSMIC ενδέχεται να περιέχουν αποδείξεις ότι οι δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων της Τουρκίας προετίθεντο να δολοφονήσουν κορυφαίους Τούρκους πολιτικούς ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Αντιπροέδρου Bulent Arinc. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι ο τουρκικός στρατός, με την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ, σχεδίαζε ένα στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον του Προέδρου Αμπντουλάχ Γκιουλ και του Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι Τούρκοι ηγέτες εξέφρασαν την έντονη κριτική τους για την αιματηρή εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα, με την ονομασία “Cast Lead” και την έκκληση της Ουάσινγκτον για αυξημένες κυρώσεις στο Ιράν.
 
Τα έγγραφα που κατασχέθηκαν από τους εισαγγελείς και την αστυνομία μπορούν επίσης να δείξουν ότι τα δίκτυα «Gladio» (Γκλάντιο) της CIA, τα οποία ορίσκηκαν από το ΝΑΤΟ και τις ουδέτερες χώρες κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου για το συντονισμό των δολιοφθοριών σε περίπτωση σοβιετικής εισβολής και κατοχής, μπορεί να συνέχισαν στην Τουρκία και χρησιμεύουν ως το βασικό συστατικό του Ergenekon. Ορισμένα από τα κατασχεθέντα άκρως απόρρητα έγγραφα ΝΑΤΟ COSMIC περιλαμβάνουν τις επιχειρήσεις της Οργάνωσης Πληροφοριών και Αντιτρομοκρατίας της Χωροφυλακής (JITEM, Gendarmarie Intelligence and Counter-Terrorism Organization ), η οποία αποτελείτο από δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων της Τουρκίας και την αστυνομία που πραγματοποίησαν δολοφονίες ακαδημαϊκών, Κούρδων πολιτικών και ακόμη και συσστρατιωτικών σε τρομοκρατικές επιθέσεις για τις οποίες κατηγορήθηκε το Κουρδικό Κόμμα Εργαζομένων (PKK), που θεωρείται ως «τρομοκρατική» οργάνωση από την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ποια σκοτεινά μυστικά των τρομοκρατικών επιθέσεων και δολοφονιών “false flag” (δηλ, των στημένων επιθέσεων, είτε είναι αληθινές με ύπαρκτα θύματα είτε ψεύτικες, μούφα δηλ) περιέχονται στα τουρκικά έγγραφα ΝΑΤΟ COSMIC;;;

Η Sibel Edmonds:

ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΡΝΟΜΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΡΑΤΗ…Στη μεταφορά ανατολικού προσανατολισμού ναρκωτικών, κυρίως από το Αφγανιστάν μέσω των κρατών της Κεντρικής Ασίας στην Τουρκία, όπου υποβάλλεται σε επεξεργασία, και στη συνέχεια μέσω των βαλκανικών κρατών στη Δυτική Ευρώπη και τις Η.Π.Α… και στο ξέπλυμα των εσόδων από αυτές τις παράνομες δραστηριότητες μέσω των τραπεζών της και εκείνων στο γειτονικό νησί της Κύπρου».

ΤΟ WAYNE MADSEN REPORT:

«Τουρκικό δίκτυο κατασκοπείας συνδέεται επίσης με τον Ισραηλινό δαχτυλίδι κατασκοπείας …. H Sunday Times του Λονδίνου χαρακτήρισε ένα πρόσφατο άρθρο σχετικά με τη σχέση μεταξύ του τουρκικού δικτυού κατασκοπείας στο αμερικανικό κράτος και τμημάτων του Υπ. Άμυνας και της διώξεως το 2001 της πρώην πράκτορα της CIA Valerie Plame Wilson  μαζί με την ανεπίσημη «κάλυψηή» της στην εταιρεία Brewster Jennings & Associates σαν σύβουλου ενεργείας από τον ίδιο τουρκικό δίκτυο μυστικών πληροφοριών και επιρροής που πωλούσαν σε διάφορα μέρη που συμπεριλάμβανε επίσης τον πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Τουρκία και τον υφυπουργό πολιτικών υποθέσεων Marc Grossman. Αυτό αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 2006 από την «Αναφορά Wayne Madsen». Βάσει των πληροφοριών που έλαβε η «Αναφορά Wayne Madsen» από ενημερωμένες πηγές του Πενταγώνου, το τουρκικό δίκτυο κατασκοπείας περιελάμβανε επίσης το δίκτυο κατασκοπείας της Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων της Αμερικής-Ισραήλ (AIPAC, American Israel Public Affairs Committee) και τον καταδικασμένο πρώην αξιωματικό της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών Larry Franklin.
O κ. Franklin όχι μόνο καταδικάστηκε για τη διάδοση διαβαθμισμένων πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων πληροφοριών (SCI), σε δύο αξιωματούχους του Εβραϊκού λόμπυ AIPAC, οι οποίοι στη συνέχεια διαβίβασαν τις πληροφορίες σε έναν υπάλληλο της Μοσάντ που είχε διοριστεί στην ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσινγκτον, αλλά ο Franklin ήταν επίσης στενά συνδεδεμένος με τον τότε Υπουργό Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ. Ήταν ο πιό στενός σύμμαχος του Ράμσφελντ στη διοίκηση του Μπους, Αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι, ο οποίος, μετά από πληροφορίες για τις διαρροές του κ. Grossman (Γκρόσμαν) σχετικά με την κάλυψη της Πλέιμ και της Brewster Jennings στους Τούρκους μυστικούς πράκτορες το 2001, διέταξε την “επεξεργασία” του συζύγου της Πλέιμ, πρώην πρέσβη Τζόζεφ Ουίλσον. Η εντολή του Τσένι είχε τελικά ως αποτέλεσμα ο Γκρόσμαν να προετοιμάσει μια έκθεση για την Πλέιμ και τον Ουίλσον και για τον συγκεκαλυμμένο ρόλο της Πλέιμ εντός της CIA.
Στις 10 Αυγούστου 2006, To WAYNE MADSEN REPORT ανέφερε:
Ο Larry Franklin, ο ειδικός του Γραφείου Ειδικών Σχεδίων του Ιράν και της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας (DIA) και ο υπολοχαγός της Πολεμικής Αεροπορίας που ήταν προσωρινά τοποθετημένος στην αμερικανική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ, υπηρέτησε ως εικονικός προσωπικός σύνδεσμος του Υπουργού Άμυνας Ντόναλντ Ραμσφέλντ, σύμφωνα με αμερικανικές πηγές πληροφοριών που μίλησαν στην WMR.
Ο Franklin, ο οποίος δήλωσε ένοχος για τη διάδοση διαβαθμισμένων πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων πληροφοριών της CIA (Sensitive Compartmented Information (SCI)), σε δύο αξιωματούχους της AIPAC, οι οποίοι διαβίβασαν τις πληροφορίες σε έναν πράκτορα της Μοσάντ στη Ισραηλινή πρεσβεία, καταδικάστηκε σε φυλακή με ποινή φυλάκισης δώδεκα ετών και επτά μηνών και πρόστιμο ύψους 10.000 δολαρίων τον Ιανουάριο. Οι δύο υπάλληλοι της AIPAC, ο Steven Rosen και ο Keith Weisman, κατηγορήθηκαν για παράνομη λήψη διαβαθμισμένων πληροφοριών.
Ο Franklin και οι Νεο-ρεπουμπλικάνοι συμμφυλακισμένοι του –Harold Rhode και Michael Ledeen- διεξήγαγαν μυστικές διαπραγματεύσεις με τη γνώση του Ράμσφελντ και του επικεφαλής της πολιτικής του Πενταγώνου Ντάγκλας Φέιθ με την ιρανική κυβέρνηση μέσω των γραφείων του συν-συνωμότητου του σκανδάλου Ιράν Κόντρα Μανουσέρ Γκορμπανίφαρ. Σύμφωνα με πηγές του Στέιτ Ντηπάρντμεντ, ο Rhode είναι επίσης πολύ κοντά στον Ιρανό σύμμαχο των Νεο-ρεμπουμπλικάνων της Ουάσινγκτον και κύριο διαχειριστή του μεγάλου «σπιτιού» της ιρακινής πετρελαϊκής βιομηχανίας Ahmad Chalabi και ότι η σχέση λέγεται ότι είναι κάτι περισσότερο από απλώς επαγγελματική…
Οι αξιωματούχοι των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ αποκάλυψαν επίσης ότι ο Φρανκλίν προσπάθησε επανειλημμένα να στρατολογήσει άλλο προσωπικό πληροφοριών των Η.Π.Α. για να εργαστεί σε πρόγραμμα «NOC» ή «μη επίσημο πρόγραμμα κάλυψης». Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι το πρόγραμμα «NOC» δεν ήταν αμερικανικό αλλά ισραηλινό.
Το γεγονός ότι ο Φρανκλίν ήταν τόσο κοντά στον Ράμσφελντ, του οποίου ο αριθμός των συμβούλων ήταν πολύ μικρός και σε μεγάλο βαθμό δεν περιλάμβανε ενιαίο στρατιωτικό προσωπικό, καθιστά τον Ράμσφελντ πρωταρχικό ύποπτο στην υπόθεση κατασκοπείας της AIPAC και πιθανό σοβαρό κίνδυνο εθνικής ασφάλειας.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο παρακάτω λινκ!

Εν κατακλείδι, ο Τράμπ έδωσε συγχωροχάρτι σε έναν πράκτορα του βαθέος κράτους που μαζί με την κυβέρνηση Μπούς, πουλούσαν τον ΨΕΥΤΟ-πόλεμό τους στο Ιράκ που κόστισε την ζωή σε 2 εκακ. αθώους ανθρώπους που που ήνοιξεν την οδόν σε μεγαλύτες συγκρούσεις στην Μἐση Ανατολή, υπο το πρόσχημα της «διεθνούς τρομοκρατίας», ενώ, στην πραγματικότητα, είναι…ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.  Και όλ αυτά ξεκίνησαν με το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 που έκανε η ίδια η κυβέρνηση του Μπούς σε συνεργασία με τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΤΡΑΜΠ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΛΗΜΑ!!!
Τράμπ επι ΧΡΟΝΙΑ κατακαρεύνωνε τον Μπούς για τον πόλεμο στο Ιράκ και τώρα έχει «αθωώσει» τον ακριβώς ίδιον άνθρωπο που έβαλε ΣΤΟΧΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣ πράκρτορες της CIA που μας είχαν προειδοποιήσει ότι ο πόλεμος αυτός ήταν και άδικος και…ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ!!! ΑΡΑ, ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΛ’ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ???
Για ολες τις λεπτομέριες σχετικά με την κα Πλέιμ, διαβάστε «Have Turkish Agents Penetrated the Highest Echelons of US Government?» και «Plamegate Revisited: Who Really Leaked Valerie Plame’s Cover?»

https://www.youtube.com/watch?v=e0_U8XVu6u8

https://www.youtube.com/watch?v=NllVMlu0g1Y


Πάμε τώρα στα πρόσφατα δρόμενα γύρω από τον ψεύτο-κορωνοϊό και τους εγκληματίες που είναι πίσω από αυτόν και που τυχαίνει να συνδέονται με τον ίδιον τον…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, όπως ο προαναφερθείς…ΣΚΟΥΤΕΡ ΛΙΜΠΙ…!!!….


Σε ένα πρόσφατο (01 Απριλ. 2020) της κας WHITNEY WEBB και του κου RAUL DIEGO με τίτλο “ALL ROADS LEAD TO DARK WINTER”, δηλαδή, «ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝ”», διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά για το όλο…ΥΠΟΒΑΘΡΟ τόσο του ψεύτο-κορωνοϊού όσο όλων εκείων των…ΆΛΛΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΙΩΝ που είχαν φτιάξει στο παρελθόν αξιοματούχοι πρώην αμερικανικών κυβερνήσεων σε συνεργασία με το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ και εις βάθος…ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ….

Οι ηγέτες δύο αμφισβητούμενων προσομοιώσεων πανδημίας που έλαβαν χώρα λίγους μόλις μήνες πριν από την κρίση του κορωναϊού –Η “ΕΚΔΗΛΩΣΗ 201” ΚΑΙ ΤΟ “CRIMSON CONTAGION”- έχουν μια κοινή ιστορία: H προσομοίωση βιολογικού πολέμου “DARK WINTER” («ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝ»). Το “DARK WINTER” όχι μόνο “προέβλεψε” τις επιθέσεις άνθρακος του 2001 (λίγες εβδομάβες μετά το χτύπημα της ενδεκάτης Σεπτ. του 2001), αλλά μερικού από τους συμμετέχοντές του κατείχαν ΣΑΦΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ εκείων των…ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ.

Εκείνη η άσκηση του Ιουνίου 2001, γνωστή ως «Dark Winter», προέβλεψε επίσης πολλές πτυχές της κυβερνητικής πανδημικής αντίδρασης που θα εμφανιστούν χρόνια αργότερα στην προσομοίωση «Event 201» του περασμένου Οκτωβρίου του 2019, η οποία προέβλεπε μια παγκόσμια πανδημία που προκλήθηκε από ένα νεό coronavirus, κορωναϊό, λίγους μήνες πριν από το «ξέσπασμα» του Covid -19. Επιπλέον, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ηγηθεί της δικής της πολυμερούς σειράς προσομοιώσεων πανδημίας, που ονομάζεται «Crimson Contagion», που θα «προβλέψει» επίσης πτυχές της επιδημίας Covid-19 και της απόκρισης της κυβέρνησης.

Μετά από περαιτέρω έρευνα, βασικοί ηγέτες τόσο της «Εκδήλωης 201» όσο και του «Crimson Contagion», όχι μόνο έχουν βαθιές και μακροχρόνιες σχέσεις με τις υπηρεσίες μυστικών πληροφορών των ΗΠΑ και του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, αλλά είχαν συμμετάσχει προηγουμένως και στην ίδια άσκηση του Ιουνίου 2001, «Dark Winter». Μερικά από αυτά τα ίδια άτομα θα παίξουν επίσης ρόλο στην «σαμποταρημένη» έρευνα του FBI για τις επακόλουθες επιθέσεις άνθρακος και τώρα χειρίζονται σημαντικές πτυχές της αντίδρασης της αμερικανικής κυβέρνησης στην κρίση Covid-19!!! Ένα από αυτά τα άτομα, ο Robert Kadlec, ανατέθηκε πρόσφατα στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS) για όλες τις προσπάθειες αντιμετώπισης του Covid-19.

Δείτε τώρα την παρακάτω φωτογραφία όπου βλέπουμε τον κο…Kadlec δίπλα στον Τράμπ και τον Πένς, ένα, δηλαδή, μακροχρόνιο μέλος του…ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

Άλλες πτυχές του Dark Winter εμφανίζονται πιο αξιοσημείωτες τώρα από ποτέ, ιδίως υπό το πρίσμα πρόσφατων προσομοιώσεων πανδημίας που διεξήχθησαν από το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας Johns Hopkins (Event 201) και τη διοίκηση Trump (Crimson Contagion) το 2019, καθώς και από την ομοσπονδιακή τρέχουσες επιλογές της κυβέρνησης για την απάντηση στο Covid-19.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ-ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

Το ίδιο παραπάνω άρθρο συνεχίζει λέγοντας ότι ένα βιβλίο, που συνέγραψε η δημοσιογράφος Judith Miller από τους «New York Times», κυκλοφόρησε λίγο καιρό μετά την «κρίση» του άνθρακος με τίτλο «Μικροβιολογία: Βιολογικά όπλα και ο μυστικός πόλεμος της Αμερικής», το βιβλίο ισχυρίστηκε ότι οι ΗΠΑ αντιμετώπιζαν μια άνευ προηγουμένου απειλή βιοτρομοκρατίας από τρομοκρατικές ομάδες όπως η Αλ Κάιντα. Ισχυρίστηκε επίσης ότι τέτοιες ομάδες μπορεί να έχουν συνεργαστεί με χώρες όπως το Ιράκ και η Ρωσία. Η Μίλερ, η οποία συμμετείσχε στο “Dark Winter” μήνες πριν, πραγματοποίησε πολλές συνεντεύξεις με ανώτερους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου για το βιβλίο, ιδιαίτερα τον επιτελάρχη του Dick Cheney,…Lewis “Scooter” Libby (Σκούτερ Λίμπι)!!!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ;;; Ο ΤΡΑΜΠ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΛΙΜΠΙ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΕΠΙ ΜΠΟΥΣ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΆΦΗΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΠΙΗΣ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…ΨΕΥΤΟ-ΙΩΝ ΚΑΙ…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ….ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ «ΣΥΛΛΑΒΕΙ» ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ «ΑΝΑΛΑΒΕΙ» ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ…ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;!!!…

Περισσότερα εδώ >> https://www.thelastamericanvagabond.com/top-news/all-roads-lead-dark-winter/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr