Home ΗΠΑ Τραμπ: Δεν έχω πρόβλημα με τις μάσκες… Είναι προσωπική επιλογή

Τραμπ: Δεν έχω πρόβλημα με τις μάσκες… Είναι προσωπική επιλογή

by _
0 comment 173 views

Τραμπ: Δεν έχω πρόβλημα με τις μάσκες… Είναι προσωπική επιλογή

Ο πρόεδρος Τραμπ «ενθαρρύνει τους πολίτες να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση είναι καλύτερη για την ασφάλειά τους

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/07/2020 – 07:44


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump πιστεύει ότι η απόφαση να φορέσει κανείς μάσκα για να βοηθήσει στην αποτροπή της διασποράς του νέου κορονοϊού, που έχει προσβάλει αριθμό ρεκόρ ανθρώπων σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ, είναι προσωπική, είπε σήμερα η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Kayleigh McEnany.

«Είναι επιλογή του να φοράει μάσκα. Είναι η προσωπική επιλογή οποιουδήποτε ανθρώπου το αν θα φορέσει μάσκα ή όχι», συμπλήρωσε η McEnany, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την απόφαση για την υποχρεωτική χρήση μάσκας που έλαβε ο δήμος του Τζάνκσονβιλ, στη Φλόριντα, όπου τον Αύγουστο θα διεξαχθεί το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Ο πρόεδρος Trump «ενθαρρύνει τους πολίτες να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση είναι καλύτερη για την ασφάλειά τους. Όμως, μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις μάσκες και να κάνουμε ό,τι ζητείται βάση της τοπικής δικαιοδοσίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: https://www.skai.gr/news/world/tramp-den-exo-provlima-me-tis-maskes-einai-prosopiki-epilogi?utm_source=AutoPublish&utm_medium=Twitter&utm_campaign=Social-Link
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr