Home ΗΠΑ Τραμπ: Ο «βασιλιάς της Νέας Υόρκης» και τα… αμαρτωλά πάρτι με ανήλικες και κοκαΐνη

Τραμπ: Ο «βασιλιάς της Νέας Υόρκης» και τα… αμαρτωλά πάρτι με ανήλικες και κοκαΐνη

by _
0 comment 136 views

Τραμπ: Ο «βασιλιάς της Νέας Υόρκης» και τα… αμαρτωλά πάρτι με ανήλικες και κοκαΐνη

Νεφέλη Λυγερού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> Πρώτο θύμα του Τζέφρι Επσταϊν Maria Farmer: Έβλεπα συνέχεια τον Τράμπ να επισκέπτεται τον Επσταϊν για μικρά κορίτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΙΣ! >>  ΙΔΟΥ οι κύριες πηγές εισοδήματος του Τζέφρι Επσταϊν: Ο Μπιλ Γκεϊτς και ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!


Φωτογράφος που συχνά βρισκόταν εκεί, θυμάται ότι ο Τραμπ επέλεγε πάντα τις καλύτερες σουίτες, γωνιακές, με θέα στο Σέντραλ Παρκ – Θυμάται τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ να περιφέρεται από δωμάτιο σε δωμάτιο, συνομιλώντας με τους καλεσμένους του

Η καθαρή αξία της περιουσίας του Ντόναλντ Τραμπ εκτιμάται σε τρία δισεκατομμύρια δολάρια: γήπεδα γκολφ, πολυτελή ξενοδοχεία, κτηματομεσιτικές συμφωνίες, τηλεοπτικές παραγωγές και πολλά ακόμα του εξασφάλισαν έναν δυσθεώρητο πλούτο.

Θωρακισμένος πίσω από αυτόν και πολύ πριν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2016, ίσως πριν καν ακόμα συνειδητοποιήσει τις πολιτικές φιλοδοξίες του, διεκδικούσε τον τίτλο του βασιλιά της Νέας Υόρκης. Έναν τίτλο που έπαιρνε πολύ σοβαρά και φρόντιζε να επιβεβαιώνει μέσα από τα θρυλικά πάρτι που οργάνωνε.

Τα περισσότερα από αυτά πραγματοποιούνταν σε σουίτες στο Plaza Hotel, την εποχή που το ξενοδοχείο βρισκόταν στην κατοχή του. Εκεί, νέες και ελκυστικές γυναίκες κρατούσαν συντροφιά σε μεγαλύτερους άνδρες, τους επίσης πλούσιους φίλους του. Αν και σήμερα δεν χωράει αμφιβολία ότι η πρακτική αυτή είναι ηθικά παρεκκλίνουσα, δεν ήταν και σπάνια. Για την ακρίβεια, στον κόσμο αυτό ήταν άκρως συνηθισμένη… ένα συνηθισμένο βράδυ Σαββάτου.

Μάρτυρες των κλειστών αυτών εκδηλώσεων κάνουν λόγο ακόμα και για ανήλικα κορίτσια, μπόλικη κοκαΐνη και ακόμα περισσότερες συμφωνίες, επικερδείς συμφωνίες. Φωτογράφος που συχνά βρισκόταν εκεί θυμάται ότι ο Τραμπ επέλεγε πάντα τις καλύτερες σουίτες, γωνιακές, με θέα στο Σέντραλ Παρκ. Ο ίδιος άνθρωπος κάνει λόγο για ανερχόμενα μοντέλα, ακόμα και ηλικίας 15 ετών, τα οποία από την πλευρά τους ευελπιστούσαν να δικτυωθούν.

Περιγράφει τον Τραμπ να περιφέρεται από δωμάτιο σε δωμάτιο, συνομιλώντας με τους καλεσμένους του. Αν και το αλκοόλ έρεε άφθονο, παρ’ ότι ο ίδιος έπινε μόνο κόκα κόλα, το τσιγάρο απαγορευόταν. Την εποχή εκείνη, που ακόμα και στις ΗΠΑ το κάπνισμα συνηθιζόταν ακόμα, η απαγόρευση αυτή αντιμετωπιζόταν σαν εκκεντρικότητα του οικοδεσπότη, η οποία φυσικά γινόταν σεβαστή.

Οι γυναίκες δεν πρωταγωνιστούσαν στα σουαρέ αυτά. Το κίνητρο όλων ήταν οι γνωριμίες, αλλά κυρίως η συλλογή και ανταλλαγή πληροφοριών. Στη συντριπτική τους πλειονότητα, άλλωστε, οι καλεσμένοι αποτελούσαν μέλη μίας μικρής και προνομιούχας κοινότητας, η οποία έκανε το χρήμα να κινείται, να πολλαπλασιάζεται προς όφελός της. Γνώριζαν, λοιπόν, ότι όφειλαν να διευκολύνουν ο ένας τον άλλον.

Στον Τραμπ άρεσε να υιοθετεί τον ρόλο του «πατερούλη». Έκανε συστάσεις, λειτουργούσε εξομαλυντικά, κάτι σαν γεφυροποιός μεταξύ θηρίων. Και αυτός φρόντιζε να βρυχάται πιο δυνατά απ’ όλους. Ένα μοντέλο ονόματι Άντι Λουτσίσι ξεκαθαρίζει ότι οι συναντήσεις αυτές δεν είχαν τίποτα κοινό με αυτά που πλέον σήμερα γνωρίζουμε για τον επιχειρηματία και παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν.

Την εποχή εκείνη, μάλιστα, η τόσο συχνή παρουσία μοντέλων συνδεόταν και με την επιθυμία του Τραμπ να ιδρύσει το δικό του γραφείο μοντέλων, εγχείρημα στο οποίο εντέλει προχώρησε. Ο ίδιος άνθρωπος επιβεβαιώνει ότι ο Τραμπ δεν έκανε ποτέ χρήση ναρκωτικών«Είναι ο τύπος που ανέκαθεν επιθυμούσε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού του».

Ήταν, όμως, υπέρμαχος ενός συγκεκριμένου λαϊφ στάϊλ που ο ίδιος είχε εξυμνήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτό προσπαθούσε να μιμηθεί. Τη νεανική του εμπειρία από το πλέον επίλεκτο κλαμπ της Νέας Υόρκης το Le Club. «Ήταν απίστευτα κουλ. Οι πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου ήταν σε εκείνο το κλαμπ, με κάποιους από τους πιο πλούσιους και πετυχημένους άνδρες. Έλεγα στον εαυτό μου: αυτή είναι μία κουλ ζωή».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr