Home Greek News Παραδέχονται την ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, και κάνουν πορεία, εν μέσω … “κορονοϊού”! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ!

Παραδέχονται την ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, και κάνουν πορεία, εν μέσω … “κορονοϊού”! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ!

by _
0 comment 174 views

GreekNewsOnDemand.com: Παραδέχονται την ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, και κάνουν πορεία, εν μέσω … “κορονοϊού” ΟΙ Π**ΣΤΗΕΣ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ!!!

Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ!!! ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!!!

18 Διότι οργή Θεού αποκαλύπτεται απ’ ουρανού επί πάσαν ασέβειαν και αδικίαν ανθρώπων, οίτινες κατακρατούσι την αλήθειαν εν αδικία.
19 Επειδή ο, τι δύναται να γνωρισθή περί Θεού είναι φανερόν εν αυτοίς, διότι ο Θεός εφανέρωσε τούτο προς αυτούς.
20 Επειδή τα αόρατα αυτού βλέπονται φανερώς από κτίσεως κόσμου νοούμενα διά των ποιημάτων, η τε αΐδιος αυτού δύναμις και η θειότης, ώστε αυτοί είναι αναπολόγητοι.
21 Διότι γνωρίσαντες τον Θεόν, δεν εδόξασαν ως Θεόν ουδέ ευχαρίστησαν, αλλ’ εματαιώθησαν εν τοις διαλογισμοίς αυτών, και εσκοτίσθη η ασύνετος αυτών καρδία·
22 λέγοντες ότι είναι σοφοί εμωράνθησαν,
23 και ήλλαξαν την δόξαν του αφθάρτου Θεού εις ομοίωμα εικόνος φθαρτού ανθρώπου και πετεινών και τετραπόδων και ερπετών.
24 Διά τούτο και παρέδωκεν αυτούς ο Θεός διά των επιθυμιών των καρδιών αυτών εις ακαθαρσίαν, ώστε να ατιμάζωνται τα σώματα αυτών μεταξύ αυτών.
25 Οίτινες μετήλλαξαν την αλήθειαν του Θεού εις το ψεύδος, και εσεβάσθησαν και ελάτρευσαν την κτίσιν μάλλον παρά τον κτίσαντα, όστις είναι ευλογητός εις τους αιώνας· αμήν.
26 Διά τούτο παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις πάθη ατιμίας· διότι και αι γυναίκες αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν·
27 ομοίως δε και οι άνδρες, αφήσαντες την φυσικήν χρήσιν της γυναικός, εξεκαύθησαν εις την επιθυμίαν αυτών προς αλλήλους, πράττοντες την ασχημοσύνην άρσενες εις άρσενας και απολαμβάνοντες εις εαυτούς την πρέπουσαν αντιμισθίαν της πλάνης αυτών.
28 Και καθώς απεδοκίμασαν το να έχωσιν επίγνωσιν του Θεού, παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις αδόκιμον νούν, ώστε να πράττωσι τα μη πρέποντα,
29 πλήρεις όντες πάσης αδικίας, πορνείας, πονηρίας, πλεονεξίας, κακίας, γέμοντες φθόνου, φόνου, έριδος, δόλου, κακοηθείας·
30 ψιθυρισταί, κατάλαλοι, μισόθεοι, υβρισταί, υπερήφανοι, αλαζόνες, εφευρεταί κακών, απειθείς εις τους γονείς,
31 ασύνετοι, παραβάται συνθηκών, άσπλαγχνοι, αδιάλλακτοι, ανελεήμονες·
32 οίτινες ενώ γνωρίζουσι την δικαιοσύνην του Θεού, ότι οι πράττοντες τα τοιαύτα είναι άξιοι θανάτου, ουχί μόνον πράττουσιν αυτά, αλλά και συνευδοκούσιν εις τους πράττοντας.


«Είμαστε τα ανώμαλα της γειτονιάς σας, Έλληνες ερχόμαστε για τα παιδιά σας»: Αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride

Στην Ρόδο, “δικαστές” καταδίκασαν αυτούς που συμμετείχαν στην ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ.

Στην Αθήνα, εν μέσω “κορονοϊού”, Μητσοτάκης και Μπακογιάννης,  έβγαλαν τσάρκα την Πρωτοψάλτη… και τα παριστάμενα “ζώα – πολίτες”, χειροκροτούσαν… το τζέρτζελο… 

Στην Θεσσαλονίκη, έκαναν πορεία καμιά τρακοσιαριά που παραπέμπουν σε … “σούργελα”, παραδεχόμενοι, πως είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ, και απειλώντας πως ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, και δεν άνοιξε… μύτη…

Δικαίωμα του καθενός η σεξουαλική επιλογή του… ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ…

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΟΜΩΣ, ΕΠΕΝΕΒΗ…

Εισαγγελείς, κάνουν τα στραβά μάτια για τις προκλήσεις των ΑΝΩΜΑΛΩΝ (μόνοι τους το παραδέχθηκαν και το γράφουν μάλιστα), αλλά ως δικαστές, εξαντλούν την αυστηρότητά τους, όταν πρόκειται για την Θρησκεία και για την Πατρίδα.

Λυπάμαι και ντρέπομαι… όχι για τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ… αλλά για όλους εμάς… ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.

Λυπάμαι και ντρέπομαι, ως γυναίκα, ως μάνα, ως Ελληνίδα, για την κατάντια της Πατρίδας μου κι ενός λαού, που ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ…

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ …

ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ … ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ, ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;;;

-Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Παρά τον κορονοϊό ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και τρανς πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι του Σαββάτου για το 4ο αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr

Της πορείας, που ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου, προηγήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Δικαστηρίων.

Μετά τα συνθήματα που φώναζαν οι 300 και πλέον διαδηλωτές, έγραψαν γκραφίτι σε τοίχους: «Είμαστε τα ανώμαλα της γειτονιάς σας, Έλληνες ερχόμαστε για τα παιδιά σας».

Οι διαμαρτυρόμενοι έκαναν μια στάση στην οδό Τσιμισκή στο ύψους του εμπορικού κέντρου όπου βρίσκεται το Προξενείο των ΗΠΑ, φωνάζοντας συνθήματα. Στο σημείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

  

Πηγή  /  Μέσω >> https://attikanea.info

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr