Home Greek News “ΣΟΚ”: Σεξουαλικός παραβάτης ανηλίκων του Τ. Επσταϊν ονομάζεται το αφεντικό του Σαμπί Μιωνή, ο πρ. πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ!!!

“ΣΟΚ”: Σεξουαλικός παραβάτης ανηλίκων του Τ. Επσταϊν ονομάζεται το αφεντικό του Σαμπί Μιωνή, ο πρ. πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ!!!

by _
0 comment 38 views

ΣΟΚ“: Σεξουαλικός παραβάτης ανηλίκων του Τζέφρι Επσταϊν ονομάζεται και το αφεντικό του Σαμπί Μιωνή, ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ!!!

ΕΠΙΣΗΣ…

Ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες του «χτυπήματος» της Ενδεκάτης Σεπτεμβρίου του 2001 ο ίδιος ο… Εχούντ Μπαράκ…!!!…


-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες |  25 Ιουν. 2020  09:28πμ, ώρα Λος Άντζελες | JohnKountouris.com


Προσέξτε τις αναφορές στον…ΕΧΟΥΝΤ ΜΠΑΡΑΚ…

Από το 2016 αλλά…ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ, ιδιαίτερα με δεδομένο το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας Μιωνή-Παππά που κατατέθηκε στη Βουλή. Έτσι, για να καταλάβουμε με ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!…

Σε άρθρο του σάιτ logiosermis.net στις 19 Μαϊου του 2016 με τίτλο «Το μεγάλο μυστικό που κρύβει η Λίστα Λαγκάρντ, ακούσει στο όνομα Σαμπί Μινώης» διαβάζουμε τα εξής ενδιαφέροντα για τον Ελληνο-ΕΒΡΑΙΟ επενδυτή Σάμπι Μιώνη που είναι ένα απο μεγάλα ονόματα που ευρέθησαν εις τιν περιβόητην λίσα Λαγκάρντ:

Εντύπωση προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον διαβόητο Σάμπι Μιώνης που εκτός από διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων δισεκατομμυρίων δολαρίων και αυτόκλητος μάρτυρας υπεράσπισης της οικογένειας Παπανδρέου, δηλώνει «Έλληνας», αλλά εμφανίζεται και ως ένστολος εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων!

 

Ο Σάμπι Μιώνης της Capital Management Advisors που πλέον ανήκει στην EFG International (Eurobank), παραδέχθηκε ότι τα 550 εκατομμύρια δολάρια της λίστας Λαγκάρντ (τράπεζα HSBC) προέρχονταν από μεριδιούχους της δικής του διαχείρησης.

 

Στο παρελθόν κατηγορήθηκε από την ελβετική τράπεζα Julius Baer για διευκόλυνση φοροδιαφυγής (παραδόθηκε λίστα στην Υπηρεσία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος) και ξέπλυμμα χρήματος, ενώ το ΣΔΟΕ έκανε επιδρομή στα γραφεία του και κατέσχεσε φακέλους και ηλεκτρονικά αρχεία αλλά η υπόθεση αυτή δεν έφθασε ποτέ στη δικαιοσύνη παρά τη σχετική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ν. Υόρκης.

 

Επίσης, ο Σ. Μιώνης, αναφέρεται σε άλλη υπόθεση φοροδιαφυγής στις ΗΠΑ (το Ισραήλ δεν εκδίδει υπηκόους του) και το όνομά του βρίσκεται σε δικογραφία του IRS με αριθμό 219327706 (29/6/2006).

 

Εκτός από τις τεράστιες οικονομικές του συναλλαγές, ο Σάμπι Μιώνης, παρεμβαίνει αρθρογραφώντας και στην ελληνική πολιτική όπως θα δούμε παρακάτω.

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ >> https://www.logiosermis.net/2016/03/blog-post_170.html#.XvIi7ZNKjOQ

Σύμφωνα με δικό μου άρθρο για αυτήν την εταιρεία που λέγεται EFG με τίτλο «Η ξεχωριστή, ιδιωτική εταιρεία της EUROBANK στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!» και λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι αυτή η επενδυτική εταιρεία ανήκει στην Eurobank, διαβάζουμε τα εξής που είχα γράψει:

Δε μου λέτε παιδιά…ΤΙ ΕΙΝ᾽ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ;;;…αυτό που βλέπουμε παρακάτω. Λέει ότι αφορά ένα «Πιστοποιητικόν Συστάσεως περι Αλλαγής Επωνυμίας» και ότι μια εταιρεία που ονομάζεται EFG Hellas αλλάζει το όνομά της σε ERB Hellas. Αυτό έγινε στις 4 Οκτ. του 2012 στα νησιά…ΚΑΪΜΑΝ!!! Εγώ δεν μπορώ να βρώ πουθενά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας αυτής, αλλά σύμφωνα με το γνωστό σάιτ Bloomberg (πατήστε εδώ) διαβάζουμε ότι:

 

«Η ERB Hellas PLC λειτουργεί ως εταιρεία χρηματοδότησης. Αυξάνει τα χρέη με την έκδοση μεσοπρόθεσμων γραμματίων, που αγοράζουν θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές, καθώς και εμπορικούς τίτλους. Η εταιρεία ήταν παλαιότερα γνωστή ως EFG Hellas PLC και άλλαξε το όνομά της σε ERB Hellas PLC, τον Οκτώβριο του 2012. Η ERB Hellas PLC ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Η ERB Hellas PLC λειτουργεί ως θυγατρική της Eurobank Ergasias Α.Ε.»

Διαβάστε όλο το προαναφερόμενο άρθρο μου και θα δείτε πως η Eurobank έχει συστάσει μια ξεχωριστή εταιρεία στο…Πουέρτο Ρίκο ενώ η θυγατρική της, η ERB Hellas, στα νησιά…Καϊμαν…ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ!!! Σιγά μην είναι καταγεγραμμένες πουθενά στις δημόσιες εγγραφές του Ελληνικού κράτους οι συστάσεις αυτών των δύο εταιρειών, μιας και συστάθηκαν σε δύο απο τους μεγαλύτερους…ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Διαβάστε επίσης για το ΠΟΥ πήγαν ΤΑ ΛΕΦΤΑ απο το πρόγραμμα ELA . . .

Και μου κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ πως η EFG Hellas το 2012 ήλλαξε το όνομά της σε «η ERB Hellas», ενώ σήμερα εργάζεται ο κ. Σαμπί Μιώνης για την EFG International (που είναι ιδιοκτησίας της Eurobank).  Μήπως δεν ήθελαν το όνομα της EFG International να συνταιριάζει επ’ ουδενί με την δική τους…ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΪΜΑΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΤΟ ΤΟ ΗΛΛΑΞΑΝ??? Πάντως, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως η ERB Hellas (η άλλοτε EFG Hellas) αποτελεί…ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ EUROBANK!!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ…

  • Δουλεύει για την EFG International (που είναι ιδιοκτησίας της Eurobank) μέσω της Capital Management Advisors (CMA) ο Εβραίος Σαμπί Μινώης, του οποίου το όνομα έχει ευρεθεί εις την λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ με το δυσθεώρητο ποσόν των 550 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέσα σε αυτήν την λίστα έχουν βρεθεί τα ονόματα μεγάλων Ελλήνων, συμπεριλαμβανομένου του κ. ΜΠΟΜΠΟΛΑ. Ο Σάμπι Μιώνης έχει παραδεχθεί ότι η Μαρία Παντελή (της λίστας Λαγκάρντ) ήταν υπάλληλός του και ότι ο Σταύρος Παπασταύρου ήταν επίσης διαχειριστής του αμοιβαίου κεφαλαίου των 550 εκατομμυρίων δολαρίων (το όνομα του Στ. Παπασταύρου υπάρχει στη λίστα). ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;;;!!!
  • Η Eurobank ΚΡΥΒΕΙ δύο οφσόρ εταιρείες, μια στο Πουέρτο Ρίκο και μια άλλη στα νησιά Κάιμαν (διαβάστε όλο το άρθρο μου πάνω σε αυτό) και εμείς απο τα Ελληνικά Νέα Τώρα έχουμε όλα τα..ΕΓΓΡΑΦΑ! (πατήστε εδώ) ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;;;!!!
  • Η EFG International και η EFG Hellas ανήκουν και οι δύο στην Eurobank. To 2012, η EFG Hellas, όλως περιέργως, αποφασίζει να αλλάξει το όνομά της σε…ERB Hellas ενώ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ, διαρρεόταν το περιεχόμενο της…ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ! ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ??? Όπως έγραψα παραπάνω: «Η εταιρεία ήταν παλαιότερα γνωστή ως EFG Hellas PLC και άλλαξε το όνομά της σε ERB Hellas PLC, τον Οκτώβριο του 2012.»

Στις 28 Οκτωβρίου 2012, ο Έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης υποστήριξε ότι είχε στην κατοχή του τη λίστα και δημοσίευσε 2.056 ονόματα από αυτό στο περιοδικό του Hot Doc. Η επόμενη ημέρα συνελήφθη για παραβίαση νόμων περί απορρήτου, ένα έγκλημα με μια πιθανή ποινή το πολύ δύο χρόνια στη φυλακή. Τρεις ημέρες αργότερα, ο Βαξεβάνης δικάστηκε και βρέθηκε αθώος. Χμμμ….

Εν κατακλείδι, εν όψει των ανωτέρω, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ Ο Κ. ΜΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ???

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ» ΜΑΣ TO…Κ.Ι.Σ….ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Αλλά…ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!…

Συνεχίζοντας με το ίδιο άρθρο του logiosermis.net διαβάζουμε τα εξής:

«Εβραϊκά ονόματα υπάρχουν βέβαια και άλλα στη λίστα, και τρανταχτά : όπως ο Πρόεδρος του ΚΙΣ Μωυσής Κωνσταντίνης, Μπενρουμπής, Μάτσα, Μοδιάνο (μάλλον γόνοι μεγάλου εβραίου Τραπεζίτη της Θεσσαλονίκης), και άλλοι πολλοί….

»Γιατί όμως όλοι αυτοί δεν πρόκειται να φορολογηθούν ΠΟΤΕ;

«Διότι, συνέταιρος του Μιώνη, είναι ένας ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του ΙΣΡΑΗΛ!»

Ειρήσω εν παρόδω ότι ο κ Εχούντ Μπαράκ, (Ehud Barak) είναι από το 2003 στο διοικητικό συμβούλιο της CMA, της Εταιρείας του Μιωνή.

Συνεχίζουμε με το ίδιο άρθρο…

«Τι ακριβώς κάνει στην Εταιρεία του Μιωνή Ένας ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του ΙΣΡΑΗΛ;;; Ο Εχούντ Μπαράκ παρέχει υπηρεσίες “ασφάλειας” σε πολυεθνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και σε επενδυτικά funds ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους και η CMA.»

Και ΤΩΡΑ φτάνουμε στο…ΖΟΥΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ….Μμμμμμ!!!!….

«Τα παρακλάδια της CMA ανά τον κόσμο , σύμφωνα με το ιστολόγιο “μέσες ακρες” (του Δημοσιογράφου Χάρη Μπότσαρη) είναι περίπου 50 υπό-εταιρείες εγκατεστημένες σε φορολογικούς παραδείσους….και φυσικά ο Σάμπυ Μιώνης διέθετε πολύτιμη πληροφόρηση από τον προστάτη του Εχούντ Μπαράκ ο οποίος τον διόρισε και εκπρόσωπο των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ.

»Έτσι λοιπόν, επειδή τό ένα χέρι νίβει το άλλο, και τα δυό το ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ, ο καλός φίλος του Μιωνή, Εχούντ Μπαράκ πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ (1999-2001), και υπουργός εθνικής άμυνας του Ισραήλ (για 6 ολόκληρα χρόνια, από τις 18/6/2007 μέχρι τις 18/3/2013):

»Διόρισε τον Μιώνη ως εκπρόσωπο τύπου του ισραηλινού στρατού για την Ελλάδα….»…

»Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν Έλληνα, ότι όταν έχει ο Μιωνής από πίσω του ολόκληρο το Ισραήλ, δέν υπάρχει περίπτωση να φορολογηθεί εις τον αιώνα τον άπαντα, η Λίστα Λαγκάρντ και τα Εβραϊκά κεφάλαια που κατέχουν τη Μερίδα του Λέοντος…

«Διότι αυτά τα κεφάλαια ανήκουν στο Ισραήλ…»

«Σε ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ….)))))….ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ…)))))…ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ….)))))…»…

Τα συμπεράσματα δεν είναι μόνο «δικά σας», αλλά νομίζω ότι είναι και λίγο…ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!

Διαβάστε περισσότερα απο τη πηγή μου: http://www.logiosermis.net/2016/03/blog-post_170.html#.V3ND91fSeHo

Διαβάστε και το άρθρο μου «Η ξεχωριστή, ιδιωτική εταιρεία της EUROBANK στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!…: https://greeknewsondemand.com/2016/05/08/η-ξεχωριστή-ιδιωτική-εταιρεία-της-eurobank-σ/

*ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ*


Τώρα, η ακόλουθη είδηση για τον Εχούντ Μπαράκ μόλις έχει «σκάσει» σαν βόμβα σχετικά με τους δεσμούς του με τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ. Μιλάμω, επαναλαμβάνω, για το ίδιο το αφεντικό του ίδιου του…ΣΑΜΠΙ ΜΙΩΝΗ….!!!…


Ο διαβόητος παιδόφιλος Jeffrey Epstein (Τζέφρι Επσταϊν) είχε διατάξει την «σκλάβα του σεξ» του, την ΑΝΗΛΙΚΗ Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζούφρε, να κάνει σεξ με τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ, σύμφωνα με μια σφραγισμένη ένορκη κστάθεση που μόλις δημοσιοποιήθηκε.

Οι δικηγόροι του γνωστού δικηγόρου Alan Dershowitz, ο οποίος ήταν φίλος του Epstein καθώς και μέλος της νομικής του ομάδας υπεράσπισης, κυκλοφόρησαν τον ισχυρισμό σχετικά με τον πρώην Ισραηλινό πρωθυπουργό σε κατάθεση δικαστηρίου την Τρίτη.

«Μπορώ να το αποδείξω και θα το αποδείξω», είχε ορκιστεί ο Dershowitz σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο στο «Good Day New York».

Δείτε τώρα το σχετικό τουίτ…

Σύμφωνα με το RT: Η νομική ομάδα του Dershowitz έλαβε τη σφραγισμένη κατάθεση από μια αγωγή δυσφήμισης του 2016, την οποία είχε υποβάλει η κα Giuffre εναντίον της φερόμενης κυρίας («μαντάμ») του Epstein, Ghislaine Maxwell,  παραδέχθηκε στο δικαστήριο ο δικηγόρος του την Τρίτη.

Το έγγραφο ονομάζει όχι μόνο τον Μπαράκ, αλλά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Victoria’s Secret, κο Les Wexner, καθώς και αρκετούς άλλους που  κατηγόρησε ήδη δημοσίως.

Περισσότερα εδώ >> https://newspunch.com/former-israeli-pm-named-sex-offender-jeffrey-epstein-court-filings-dershowitz/


Αααα…ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΙΝ ΞΕΧΑΣΩ!…
Το ξέρατε ότι ο κος Εχούντ Μπαράκ είναι και ένας από τους κύριους «αρχιτέκτονες» του μεγάλου ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, της…ΕΝΔΕΚAΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2001;;; Το «χτύπημα» αυτό, και όπως έχει αποδειχθεί διαχρονικά, ήταν ξεκάθαρα μια δουλειά…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ που έγινε από την κυβέρνηση Μπούς σε συνεργασία με το «αγαπημένο» μας …ΙΣΡΑΗΛ!!!
Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!! για περισσότερα.

Δείτε τώρα το ακόλουθο κλιπ όπου βλέπουμε τον Εχούντ Μπαράκ μόλις μια ώρα μετά το «χτύπημα» αυτό, στο κανάλι BBC του Λονδίνου, όπου λέει τα εξής απίστευτα σε μια στιμή…ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ:
«Αν δεν λάβουμε τώρα τα απαραίτητα μέτρα δεν θα υπάρχει καμία Νέα Τάξη Πραγμάτων»…!!!
Και στην ίδια συνέντευξη, είναι ξεκάθαρο ότι ο Εχούντ Μπαράκ ήξερε ΠΟΙΟΙ έκαναν το χτύημα αυτό, πριν ακόμη καταρρεύσουν οι λευκοί πύργοι…!!!  Μεγάλο ονόματα έχουν κατηγορήσει διαχρονικά τον Μπαράκ για τον ρόλο του στην 11η Σεπτ., όπως ο Δρ Alan Sabrosky (πατήστε εδώ), πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Στρατηγικών Σπουδών του US Army War College (της Πολεμικής Σχολής των ΗΠΑ)!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr