Home Greek News Ηχητικό ντοκουμέντο: Η συνομιλία Μιωνή-Παππά που κατατέθηκε στη Βουλή

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η συνομιλία Μιωνή-Παππά που κατατέθηκε στη Βουλή

by _
0 comment 185 views

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η συνομιλία Μιωνή-Παππά που κατατέθηκε στη Βουλή

22/06/2020, 13:29


Μιωνή: Βγάζουν λεφτά; – Παππάς: Πολλά λεφτά, δεν μιλάμε τώρα για… βγάζουνε λεφτά! – Τι είπαν για Παπαγγελόπουλο – Παππάς: Έχουν παραποιηθεί οι διάλογοι με Μιωνή – Ο υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε «να βγει να μιλήσει» ο δικηγόρος Στ. Παπασταύρου για τη Μαρέβα – Ακούστε το ηχητικό και δείτε την απομαγνητοφώνηση του διαλόγου, όπως κατατέθηκαν στην Προανακριτική Επιτροπή

Σεισμό προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο που κατέθεσε σήμερα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής από τη συνομιλία του το 2016 με τον Νίκο Παππά σχετικά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Στη συνομιλία ο Νίκος Παππάς αναφέρει στον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή σχετικά με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο: «ο Παπαγγελόπουλος έχει τη δική του ατζέντα» και ότι «ξέρω, καταλαβαίνω και μαθαίνω» ότι «κάποιοι βγάζουν λεφτά» και, μάλιστα, «πολλά λεφτά» και ότι «έκανε το δικό του outsourcing».

Το protothema.grφέρνει στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας Μιωνή-Παππά που κατατέθηκε στη Βουλή.

Η φράση «η ατζέντα του μαγαζιού»

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr