Home ΔΙΕΘΝΗ Σόδομα και γόμορα στο Κατάρ: Ο αδερφός του εμίρη κατηγορείται για πράξεις με εκδιδόμενους άντρες

Σόδομα και γόμορα στο Κατάρ: Ο αδερφός του εμίρη κατηγορείται για πράξεις με εκδιδόμενους άντρες

by _
0 comment 199 views

Σόδομα και γόμορα στο Κατάρ: Ο αδερφός του εμίρη κατηγορείται για πράξεις με εκδιδόμενους άντρες

Μίνα Αγγελίνη

Ο σεΐχης Χαλίντ Αλ Θαν έκανε χρήση ναρκωτικών μένοντας άυπνος – Υπάρχουν καταγγελίες ότι έδινε εντολή στο προσωπικό του να σκοτώσει Αμερικανούς στο έδαφος των ΗΠΑ – Είχε δείρει μέχρι θανάτου τον οδηγό του

Σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του αδερφού του του εμίρη του Κατάρσεΐχη Χαλίντ μπιν Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θαν, βλέπουν στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με νομικά έγγραφα που έχουν περιέλθει στην κατοχή της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».

Ο σείχης Χαλίντ κατηγορείται ότι έδινε εντολές στο προσωπικό του να σκοτώσει Αμερικανούς στο έδαφος των ΗΠΑ, ότι ξυλοφόρτωσε τον οδηγό του μέχρι θανάτου, κι ότι έκανε χρήση ναρκωτικών για να μένει άυπνος επιδιδόμενος σε σεξουαλικά όργια με εκδιδόμενους άνδρες και γυναίκες. Σ΄έναν από αυτούς, κατηγορείται ότι είχε διαπράξει σοδομισμό χρησιμοποιώντας στέκα μπιλιάρδου.

Όπως επισημαίνει η «Daily Mail», σε βάρος του σεΐχη Χαλίντ έχουν γίνει αγωγές από έξι Αμερικανούς πρώην εργαζόμενούς του, όπως αποκαλύπτουν νομικά έγγραφα της Μασαχουσέτης που έχει περιέλθει στα χέρια της βρετανικής εφημερίδας.

Η «DailyMail» υποστηρίζει ότι έχει στην διάθεσή της αντίγραφο της αγωγής που κατατέθηκε στη Μασαχουσέτη την περασμένη Τρίτη.

Στην αγωγή αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι ο σείχης ήταν άυπνος πολλές ημέρες κάνοντας χρήση ναρκωτικών και σεξουαλικά όργια με εκδιδόμενους άντρες ενώ απειλούσε να σκοτώσει μέλη του προσωπικού του.

Ένας νοσοκόμος ισχυρίζεται ότι ο σεΐχης του είχε επιτεθεί σεξουαλικά και κουνώντας το πέος του πάνω του, του είπε «Θέλω να γαμ…κάποιον».

Ο πρίγκιπας του Κατάρ φέρεται επίσης να διέπραξε «σοδομισμό» σε βάρος ενός εκδιδόμενου άνδρα με στέκα μπιλιάρδου».

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, ο ενάγων Ραμέζ Τόμι ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας απείλησε να τον σκοτώσει: αφού τον απήγαγε, προσπάθησε να τον κατηγορήσει για έγκλημα για να τον ρίξει στη φυλακή.

Ο Τόμι, γιος του τελευταίου μάνατζερ του Μάικλ Τζάκσον, ισχυρίζεται στην αγωγή ότι ο πρίγκιπας του Κατάρ απείλησε να τον σκοτώσει, λέγοντας «μπορείτε να καλέσετε τον πατέρα σας και να του πείτε ότι θα η ταφή σας θα γίνει στην έρημο».

Ο 33χρονος Tοχμ υποστηρίζει ότι ο σεΐχης τον απήγαγε και τον κράτησε φυλακισμένο στη Ντόχα για μέρες, προσπάθησε να τον κατηγορήσει για έγκλημα και τον έκλεισε στη φυλακή.

Ένας άλλος ενάγων, ο Τέρι Χόουπ ισχυρίζεται ότι, μεταξύ των ετών 2010- 2012 ο σεΐχης τον είχε διατάξει τέσσερις φορές να δολοφονήσει τον αντίπαλό του όπως και και τη σύζυγό του.

Στην αγωγή ισχυρίζεται ότι Χαλίντ του έδωσε εντολή να δολοφονήσει τον αντίπαλό του, τότε ιδιοκτήτη του «American Drag Racing League» και την γυναίκα του.

Ο 54χρονος Χόουπ διατείνει επίσης ότι ο σεΐχης του είχε πει ότι θα τον κάλυπτε οικονομικά για όλη του την ζωή εάν εκτελούσε το ζευγάρι, όμως ο ίδιος αρνήθηκε.

Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι, το 2016, ενώ εργαζόταν για τον σείχη Χαλίντ στην Ντόχα, ο πρίγκιπας τον πήγε στην έρημο και ξυλοφόρτωσε μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια του τον οδηγό του.

«Όσο περισσότερο παρακαλούσε ο σοφέρ, τόσο πιο επιθετικός γινόταν ο Χαλίντ», υποστηρίζει ο Χόουπ στην αγωγή του.

«Ο ενάγων είχε τον σείχη Χαλίντ να βγάζει το όπλο του, να πιάνει τον οδηγό από το πίσω μέρος του κεφαλιού και να τοποθετήσει το πιστόλι στο στόμα του σοφέρ».

Στη συνέχεια ο ο Χαλίντ χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον σφέρ ο οποίος έπεσε στο έδαφος και τελικά ξεψύχησε.

«Θέλεις να τον πυροβολήσεις;», φέρεται να είπε ο σεΐχης Χαλίντ τον Χόουπ.

Σοκαρισμένος ο Χόουπ του απάντησε, «νομίζω ότι πήρε το μάθημά του», όπως αναφέρει στην αγωγή του .

Ο σείχης του Κατάρ φέρεται τότε του είπε:

«Αυτό συμβαίνει όταν δεν με ακούτε . Αυτός είναι ο κόσμος μου», υποστηρίζει ο Χόουπ προσθέτοντας ότι οι σωματοφύλακες του πρίγκιπα έριξαν το «άψυχο σώμα» του σοφέρ στο πίσω μέρος ενός οχήματος.

Καθώς επέστρεψαν στο παλάτι της Ντόχα, ο πρίγκιπας Χαλίντ είπε στον Χόουπ ότι ήταν «αδερφή» αφού αρνήθηκε να πυροβολήσει τον σοφέρ και τον ρώτησε γιατί «δεν πέρασε » αυτή τη γραμμή »για αυτόν».

«Ο καθένας έχει τα όρια του, του είπε ο σεΐχης Χαλίντ, σύμφωνα με την αγωγή. «Θα βρω τα δικά σου».

Παλαιότερα, η εφημερίδα «Daily Mail» είχε αποκαλύψει τους ισχυρισμούς ενός εκ των εναγόντων, πρώην ναύτη στις ΗΠΑ, Μάθιου Πιτάρ, ότι ο Άραβας βασιλιάς του είπε να σκοτώσει δύο άτομα κι ότι ο σείχης απείλησε ότι θα τον σκοτώσει αφότου αρνήθηκε.

«Θα σε θάψω στην έρημο»

Το 2017, ο σείχης Χαλίντ είχε προσλάβει τον Πιτάρ ως διευθυντή ασφαλείας του.

«Στο τέλος Σεπτεμβρίου του 2017 και τον Νοέμβριο του 2017, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ο κατηγορούμενος Χαλίντ ζήτησε από τον Πιτάρ να δολοφονήσει έναν άντρα και μια γυναίκα που θεωρούσε ότι απειλούν την φήμη και την προσωπική του ασφάλεια», αναφέρει στην κατάθεσή του.

Ο Πιτάρντ αρνήθηκε να εκτελέσει την εντολή.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως, όταν ο Χαλίντ ανακάλυψε πως ο Ραμέζ Τόμι κατάφερε να δραπετεύσει από το παλάτι, ο πρίγκιπας τον κάλεσε και απείλησε να τον σκοτώσει.

«Γαμ…η ! Με μαχαίρωσες πισώπλατα; Πώς τολμάς να το κάνεις αυτό σε μένα; Ξέρεις ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω σε εσένα», ισχυρίστηκε να του λέει ο εξοργισμένος ο σεΐχης σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

«Θα σε θάψω στην έρημο και θα σκοτώσω την οικογένειά σου! Θα γαμ… την οικογένειά σου και σένα».

Αλλά και ο νοσοκόμος από το Λος Άντζελες, Τζέισον Μόλενμπρινκ ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων του πρίγκιπα Χαλίντ.

Η φίλη του πρώην νοσοκόμου του σείχη του Κατάρ, Μάθιου Άλιντ ξυλοκοπήθηκε βάναυσα, με τον σύντροφό της να πιστεύει ότι ο Χαλίντ κατέφυγε στον ξυλοδαρμό της για να εμποδίσει αυτόν να του κάνει μήνυση.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr