Home Greek News Αυτή είναι η “Χρυσή Αυγή”! Ημίγυμνη με μαύρο σουτιέν χορεύει στο διαδίκτυο η κόρη του Μιχαλολιάκου Ουρανία Μιχαλολιάκου!!

Αυτή είναι η “Χρυσή Αυγή”! Ημίγυμνη με μαύρο σουτιέν χορεύει στο διαδίκτυο η κόρη του Μιχαλολιάκου Ουρανία Μιχαλολιάκου!!

by _
0 comment 757 views

edolio5: Αυτή είναι η “Χρυσή Αυγή”! Ημίγυμνη με μαύρο σουτιέν χορεύει στο διαδίκτυο η κόρη του “Πατριώτη της Κονόμας.Δείτε το καυτό βίντεο πριν το κατεβάσει η “καμαρίλα”.


-Του Άρη Σπίνου

Είναι νέα και ωραία! Η κάθε μια και ο καθένας έχει δικαίωμα να διαχειρίζεται τον εαυτό του όπως νομίζει. Όμως το “Πατρίδα θρησκεία και οικογένεια” δεν ταιριάζει με ημίγυμνους χορούς στο διαδίκτυο.Το edolio5 ψαχτήρι στις πλατφόρμες του κυβερνό-κόσμου βρήκε ως πρωταγωνίστρια την κόρη  της κυρά-Ελένης και του “Πατριώτη της Κονόμας”, Ουρανία Μιχαλολιάκου, να χορεύει, υποδεικνύοντας με τις κατάλληλες κινήσεις τα προσόντα της. Είναι πολύ πιθανόν αμέσως μετά την βιντεολήψη να φόρεσε το σκληρό της πρόσωπο και μαζί με τον Μπαμπά και την Μαμά να πήγαν στον Άγαλμα του Παλαιολόγου η στο στρατόπεδο Μακρυγίαννη για τον ανάλογο φόρο τιμής. Και όμως! Αυτή η κοπέλα εκπροσωπεί την Χ.Α. στον δήμο Αθηναίων! 

Δείτε το Βίντεο πατώντας εδώ ή στο παρακάτω κλιπ…

Μετάφρασις και σχόλια των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ»: «Μπορώ να σου πάρω τον άνδρα ΑΜΑ ΘΕΛΩ….αλλά το να κυνηγείς τον άνδρα άλλης, ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ». Όπως βλέπετε, το μήνυμα εδώ είναι λίγο…ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ να πούμε το λιγότερο. Δηλαδή, ΤΙ ΑΒΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΔΩ Η κα ΟΥΡΑΝΙΑ;;; Όταν κάποιοι έκαναν λόγο για διάλυση της ΧΑ….ΔΕΝ ΑΣΤΙΕΥΟΝΤΑΝ…!!!…

 

View this post on Instagram

 

GREEKNEWSONDEMAND.com: #ΧρυσηΑυγη #ΟυρανιαΜιχαλολιακου

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris) on

Πηγή >> https://edolio5.blogspot.com/2020/06/blog-post_80.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr