Home Greek News Απαγωγή Μαρκέλλας: Φήμες λένε ότι η 33χρονη αρπαγέας είναι μέλος και του ΛΟΑΤ και του…ΣΥΡΙΖΑ!!!

Απαγωγή Μαρκέλλας: Φήμες λένε ότι η 33χρονη αρπαγέας είναι μέλος και του ΛΟΑΤ και του…ΣΥΡΙΖΑ!!!

by _
0 comment 391 views

Απαγωγή Μαρκέλλας: Φήμες λένε ότι η 33χρονη αρπαγέας είναι μέλος και του ΛΟΑΤ και του…ΣΥΡΙΖΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΔΕΙΤΕ τις ακόλουθες αναρτήσεις στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης που έχουμε βρει μέχρι τώρα σχετικά με την απαγωγή της Μαρκέλλας…

«Ειχε πανω της 7000 ευρω, κάποιος της τα εδωσε για να κανει αυτο που εκανε..,δεν πουλουσε μονο φωτο στο ιντερνετ..,υπαρχει εδω κ χρονια κυκλωμα σεξουαλικης ανωμαλιας στην Καλαμαριά με “γνωστα” ονοματα της κοινωνιας…δεν εχουν ολοι την ευχερεια να δινουν τετοια ποσα για ανωμαλιες…ετσι συντηρουσε και το παραλιακο σπιτι στη Καλαμαρια..γι αυτο και ενω ομολογησε τη δικη της συμμετοχη, κατεστρεψε το λαπτοπ ..γιατι ειναι κ αλλοι..και δεν λεει γιατι φοβαται κ η ιδια τους χορηγους…ελα ψαξτε λιγο καλυτερα τα πραγματα ..αν δεν εξαρθρωθει το κυκλωμα, κινδυνευουν και αλλα παιδακια..κ την επομενη φορα δεν θα κανουν το “λαθος” να τα αφησουν ελευθερα..οτιδηποτε λιγοτερο ειναι κουκουλωμα»..

«Το 2007 η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη αποκάλυψε οίκο ανοχής που λειτουργούσε στο χώρο των δικαστηρίων όπου ανήλικοι κακοποιούνταν σεξουαλικά και πολλές φορές έναντι αμοιβής. Το αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθεί από το δικαστικό σώμα.

»Η κα Μαργαρίτη ξεκίνησε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι που η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή την απομάκρυνε βίαια. Το 2008 μετά από νέα απεργία πείνας έξω από τον Άρειο Πάγο για 20 ημέρες λύγισε και εισήχθη στο Νοσοκομείο. Από τότε κανείς δεν γνωρίζει τι κάνει και που βρίσκεται. Το θέμα δεν προβλήθηκε ποτέ και από κανένα σχεδόν ελληνικό ΜΜΕ παρά μόνο από το BBC.»

Τώρα, και δεδομένων των ανωτέρω, ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που έχει ΑΓΝΩΗΣΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ τις αποκαλύψεις της κας Μαρίας Μαργαρίτης;;; Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί την καν αυτήν, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr