Home Greek News Πάλι τα ίδια: Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στον Εχίνο Ξάνθης για επτά ημέρες

Πάλι τα ίδια: Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στον Εχίνο Ξάνθης για επτά ημέρες

by _
0 comment 23 views

Πάλι τα ίδια: Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στον Εχίνο Ξάνθης για επτά ημέρες


Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ, ΟΠΩΣ Ο «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ» ΚΑΘΕΑΥΤΌΣ!!! Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΦΗΡΜΟΣΑΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΕΙ, ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ…ΑΤΙΘΑΣΟΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΔΡΑ…ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Η κυβέρνηση μάχεται τους λαθροεισβολείς στον Έβρο αλλά ΑΓΝΟΕΙ τις άλλες λαθροεισβολές στην…ΞΑΝΘΗ & ΡΟΔΟΠΗ!!! για περισσότερα.

Φαίνεται πως η κυβέρνηση κάνει εκ νέου πρόβες για το πως να κλείσει πάλι τους Έλληνες στα σπίτια τους, ή τουλάχιστον να τους μάθει να ζουν υπό καθεστώς απειλής.

Σε απόλυτη απομόνωση τίθεται για τις επόμενες επτά ημέρες η κοινότητα Εχίνου στον δήμο Μύκης Ξάνθης, μετά τη νέα έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης στη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αποφασίστηκε η επιβολή αυστηρής καραντίνας και κατ’ οίκον περιορισμού όλων των κατοίκων.

Συγκεκριμένα:

  • Απαγόρευση μετακίνησης κατοίκων που διαβιούν στην Κοινότητα Εχίνου εκτός των ορίων της.
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών στην Κοινότητα Εχίνου καθημερινά καθ όλο το 24ωρο  πλην μετάβασης τους  σε καταστήματα τροφίμων και φαρμακεία.
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας και εν γένει προστατευτικών μέτρων από όλους τους πολίτες κατά  την μετάβαση τους  σε καταστήματα τροφίμων ή φαρμακείο εντός της Κοινότητας Εχίνου.
  • Απαγόρευση μετακίνησης πολιτών προς και από την Κοινότητα Εχίνου, πλην οχημάτων τροφοδοσίας καταστημάτων τροφίμων και φαρμακείων.
  • Απαγόρευση και αναστολή λειτουργίας λαϊκών αγορών και εν γένει υπαίθριου εμπορίου.

Καθώς και:

  • Απαγόρευση και αναστολή λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων, πλην φαρμακείων. Απαγόρευση και αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, πλην των επιχειρήσεων λιανικής διάθεσης τροφίμων (παντοπωλεία, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία, φούρνοι, υπεραγορές-super market).
  • Η τροφοδοσία των καταστημάτων τροφίμων και φαρμακείων που δεν αναστέλλεται η λειτουργία τους θα γίνεται με υποχρεωτική χρήση μάσκας.
  • Λήψη μέριμνας από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το Δήμο Μύκης για την τροφοδοσία και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.) των κατοίκων της Κοινότητας Εχίνου και για την κάθε είδους συνδρομή σε περιπτώσεις κατοίκων χρονίως πασχόντων και αναξιοπαθούντων.
  • Λήψη μέριμνας της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για συνδρομή σε προσωπικό και μέσα, όπου και όταν απαιτηθεί.
  • Επιτήρηση και ανάληψη κάθε αναγκαίας ενέργειας από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΕ.ΠΑ.Δ.) Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης για την τήρηση του γεωγραφικού περιορισμού των κατοίκων της Κοινότητας Εχίνου, καθώς και την απαγόρευση μετάβασης πολιτών  από άλλες περιοχές προς και από την Κοινότητα Εχίνου, πλην οχημάτων τροφοδοσίας καταστημάτων τροφίμων και φαρμακείων.

Τα παραπάνω  περιοριστικά μέτρα θα ισχύσουν για επτά ημέρες, δηλαδή από 18 έως 15 Ιουνίου, όταν και επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 11 Ιουνίου, έχουν καταγραφεί στην περιοχή συνολικά 73 νέα κρούσματα της COVID-19, καθώς και τέσσερις νεκροί.

https://www.pronews.gr/ygeia/888397_katholiki-apagoreysi-kykloforias-ston-ehino-xanthis-gia-epta-imeres

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr