Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μίκαελ Σουμάχερ: Εξι χρόνια στη φόρμουλα της επιβίωσης

Μίκαελ Σουμάχερ: Εξι χρόνια στη φόρμουλα της επιβίωσης

by _
0 comment 225 views

Μίκαελ Σουμάχερ: Εξι χρόνια στη φόρμουλα της επιβίωσης

Βασίλης Δαλιάνης

Παρόλο που ένα πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την πορεία της υγείας του μετά το ατύχημα στο σκι, πυκνώνουν οι φήμες ότι διακομίστηκε στο Παρίσι για να υποβληθεί -κορωνοϊού επιτρέποντος- σε πρωτοποριακή επέμβαση βλαστοκυττάρων

Περισσότερα από έξι χρόνια μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του έπειτα από ένα ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στο δημοφιλές θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Αλπεων, η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει να καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 συνεχίζει να δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα του, την ώρα που διεθνή μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο Γερμανός πιλότος που έγραψε Iστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, πρόκειται να υποβληθεί σε μια πρωτοποριακή επέμβαση με βλαστικά κύτταρα, όταν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το ατύχημα

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr