Στοιχεία από το κινητό και το λαπ τοπ της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, που θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση αναζητούν οι Αρχές.

Όπως μετέδωσε το δελτίο του Star, κατάφεραν να ανοίξουν ένα από τα κινητά της κατηγορούμενης και βρέθηκαν προ εκπλήξεως. H κατηγορούμενη είχε στο κινητό της φωτογραφίες της Ιωάννας.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και στοιχείο που αναφέρει ότι η 35χρονη είχε στο κινητό της εφαρμογή συστήματος δορυφορικού εντοπισμού, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece, Μίνας Καραμήτρου.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας έχουν δέσει μάλιστα τόσο καλά την υπόθεση καθώς εντόπισαν ακόμα και φωτογραφίες αναζήτησης στο διαδίκτυο για αγορά πομπού.

Πάντως, οι αστυνομικοί ερευνώντας τα χειρόγραφα της 35χρονης, που βρέθηκαν στο σπίτι της, δίνουν προσοχή στις περιγραφές που κάνει για κάποιες άλλες γυναίκες που όμως μπορεί να μην είναι η 34χρονη Ιωάννα.

Δείτε τη φωτογραφία από το σημείωμα:

Ο συνήγορος της 35χρονης, Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα (15/06), δήλωσε πως η κατηγορούμενη είναι άυπνη για τέσσερα μερόνυχτα, αρνείται να φάει, ενώ «αρνείται την πραγματικότητα».

Παράλληλα, εξέφρασε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο να βοηθήσει την 35χρονη καθώς, όπως είπε, «αρνείται την πραγματικότητα». «Η υπερασπιστική γραμμή χαράσσεται πάντα σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας. Οι δικηγόροι δεν είμαστε ούτε σκηνοθέτες ούτε σεναριογράφοι. Άρα για να βοηθηθώ την εντολέα μου που μου ανέθεσε την υπεράσπισή της, μπορώ να τη βοηθήσω μόνο αν οι συμβουλές βασίζονται στο υλικό της δικογραφίας» δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Είχε εμμονή και με μια μελαχρινή γυναίκα από τη δουλειά της

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου».

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ αποκάλυψε ότι εκτός από την 34χρονη Ιωάννα, η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, το πρωί της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα, φαίνεται, ότι είχε εμμονή και μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, σύμφωνα με όσα σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019.

Το σημείωμα το οποίο βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της:«Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία, γράφει η 35χρονη: «Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα… τριχιά. Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…».

Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.

Τα μηνύματα της 35χρονης στην Ιωάννα

Την ίδια ώρα, στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται ο διάλογος που είχαν οι δύο γυναίκες το 2018, όταν η 35χρονη επικοινώνησε με την Ιωάννα και της ζήτησε να μπλοκάρει στο facebook το αίτημα του φίλου της.

Μάλιστα όπως θα διαβάσετε, της μίλησε πολύ φιλικά και με άνεση χωρίς κανένας να μπορεί να φανταστεί ότι αυτός ο διάλογος θα μπορούσε να κρύβει τόσο μίσος.

Κατηγορούμενη: Ιωάννακι, καλησπέρα τι κανείς; Sorry για την ενόχληση θέλω να σε ρωτήσω.

Θύμα: Καλησπέρα κοριτσάκι, εννοείται καλέ ότι θες.

Κατηγορούμενη: Ρε συ να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Ν… Συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.

Θύμα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;

Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη αλλά ναι κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση Ιωάννα μου.

Θύμα: Ρε δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας θέλεις να τον διαγράψω;

Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.

Θύμα: Όχι φυσικά εννοείται αυτό.

Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.

Θύμα: Ότι θέλεις εσύ.

Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πως στο λέω βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.

Θύμα: Τον διαγράφω τώρα μην ανησυχείς καθόλου.

Δείτε φωτογραφίες της Ιωάννας και της 35χρονης στη Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή > https://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/1091492/epithesi-me-vitrioli-gemato-fotografies-tis-ioannas-to-kinito-tis-35xronis