Home Greek News «Η Ελλάδα άνοιξε!»: Τριτοκοσμικές εικόνες στην πλατεία Βικτωρίας από εκατοντάδες αλλοδαπούς

«Η Ελλάδα άνοιξε!»: Τριτοκοσμικές εικόνες στην πλατεία Βικτωρίας από εκατοντάδες αλλοδαπούς

by _
0 comment 120 views

«Η Ελλάδα άνοιξε!»: Τριτοκοσμικές εικόνες στην πλατεία Βικτωρίας από εκατοντάδες αλλοδαπούς


Τριτοκοσμικές εικόνες για άλλη μια φορά στην πλατεία Βικτωρίας. Με την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου, την οποία κήρυξε επίσημα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Σαντορίνη, εκατοντάδες αλλοδαποί κατέκλυσαν την πλατεία μετατρέποντας το χώρο σε… Χαρτούμ.

Η θλιβερή αυτή εικόνα  ξεκίνησε από το βράδυ της Πέμπτης όταν εκατοντάδες αλλοδαποί  κατέφθασαν στην Αθήνα από την «εξωτική»  Μόρια.

550 αλλοδαποί  με… «μπλε» σφραγίδα στο τρίπτυχο τους, που τους έχει δηλαδή αναγνωρισθεί το δικαίωμα ασύλου και έχουν άρση γεωγραφικού περιορισμού, έφυγαν από τη Λέσβο με τα πλοία της γραμμής για την περίφημη ενδοχώρα και προς μόνιμη εγκατάσταση.

Στο σύνολο τους αναχωρούν με δικά τους έξοδα και δικό τους προορισμό τον οποίο βέβαια δεν γνωρίζει κανείς.

Δεν μετακινούνται δηλαδή στα πλαίσια οργανωμένης μετακίνησης οργανισμών όπως η περίφημη «Ύπατη» ΟΗΕ ούτε έχουν προορισμό κάποια δομή στο εσωτερικό της Ελλάδας.

Με άλλα λόγια πάνε όπου θέλουν όπως άλλωστε και εκατομμύρια άλλοι αλλοδαποί που έχουν κατακλύσει στην Ελλάδα από τα μέσα της δεκαετίας του 90 και μετά

Φυσικά ο προορισμός αυτός είναι εντός της χώρας και όχι στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα είτε έχουν «μπλε», είτε «κόκκινη» είτε «τουρκουάζ» λίγο να ενδιαφέρει την ελληνική κοινωνία η οποία απομειώνεται σταθερά κάθε χρόνο εξαιτίας της καλπάζουσας υπογεννητικότητας.

Μάλιστα η  νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίρασε τροφή  και καλοκαιρινά ρούχα στους αλλοδαπούς , που βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην πλατεία Βικτωρίας, έχοντας έρθει στην Αθήνα από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου στο πλαίσιο της επιχείρησης αποσυμφόρησής τους και συμφόρησης της υπόλοιπης Ελλάδας.

Φυσικά οι αλλοδαποί που μπαίνουν λαθραία στη χώρα δεν έχουν σταματήσει ούτε και θα σταματήσουν ποτέ. Τριάντα έξι νέοι παράνομοι μετανάστες καταγωγής Ιράν και Αφγανιστάν…  «διασώθηκαν» (δηλαδή μεταφέρθηκαν)  τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής από το Λιμενικό Σώμα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των τουρκικών ακτών και των βορειοδυτικών ακτών της Λέσβου.

Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Πέτρας, όπου θα παραμείνουν μέχρι να ελεγχθούν ιατρικά από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, (για να μην ανησυχούμε για κορωνοϊό) και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στα Μεγάλα Θέρμα για να μπουν σε καραντίνα και από εκεί στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.

Πρόκειται για την τρίτη βάρκα με αλλοδαπούς που φτάνει στη Λέσβο μέσα στον Ιούνιο. Συνολικά στη Λέσβο τον Ιούνιο πέρασαν 108 παράνομοι μετανάστες και έπεται συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr